Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-05-19, 09:11 AM   #3351
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
異質時王個演員都算幾好樣。
應該唔會係普通路人甲呱?
應該可以玩多幾集。出多好多次。

舊 03-06-19, 07:59 AM   #3352
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
異類時王可以睇未來,應該係想表達時王唔洗強化都有呢個能力
更加唔明月讀做緊乜

雖然唔預製作做會負擔得起劇本落去,只要唔崩都唔算差
今集時王係餐廳好似等男朋友出現咁,基子基子
蕃茄係菜定小蕃茄係水果
白woz果然又⋯⋯⋯

時王嘅朋友得月讀同基子,明明最支持佢嘅黑沃子又當佢無到
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-19, 03:07 PM   #3353
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
監督今集係咪想造出
基子(目前劇情睇落)知道左一切既野都係月讀搞出來
所以有種同伴既錯 由我承擔 既覺悟、繼而變到身。
既感覺

係既話真係好抱歉、我完全FEEL唔到⋯⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-19, 05:12 PM   #3354
casio

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
監督今集係咪想造出
基子(目前劇情睇落)知道左一切既野都係月讀搞出來
所以有種同伴既錯 由我承擔 既覺悟、繼而變到身。
既感覺

係既話真係好抱歉、我完全FEEL唔到⋯⋯⋯
+1
睇完黑子去查數簿後嘅感想仲強烈

又係你!該死嘅decade!

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾

此篇文章於 03-10-19 05:30 PM 被 casio 編輯。
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-19, 05:36 PM   #3355
鐵之侍

明顯是某傢伙才是真兇吧

蓋滋總算久違發威,雖然應該不會很久啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-19, 05:36 PM   #3356
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: casio 查看文章
+1
睇完黑子去查數簿後嘅感想仲強烈

又係你!該死嘅decade!
我太睇得起官方⋯⋯⋯⋯

戈幕官方解釋係話基子見到月讀不惜拉一堆無辜既人攬炒都要殺死時王
終於下定決心

舊 03-10-19, 11:32 PM   #3357
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

DIEND回歸確定

舊 03-11-19, 10:36 AM   #3358
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
我太睇得起官方⋯⋯⋯⋯

戈幕官方解釋係話基子見到月讀不惜拉一堆無辜既人攬炒都要殺死時王
終於下定決心
呢個解釋仲慘過咩俾馬踢...痴根的嗎

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-19, 10:39 AM   #3359
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
我太睇得起官方⋯⋯⋯⋯

終於下定決心
竟然係咁垃圾嘅理由?
喂拉登為左打倒鎂炸死咁多人,我下決心要打倒鎂 咁意思?
個another時王又係咁

已經唔係無腦嘅設定,而係成班都係癲嘅,根本成王主角群都應該消失
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-19, 11:45 AM   #3360
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: qwe 查看文章
竟然係咁垃圾嘅理由?

已經唔係無腦嘅設定,而係成班都係癲嘅,根本成王主角群都應該消失
no la~真主角decade就快又出場

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-19, 03:13 PM   #3361
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: qwe 查看文章
竟然係咁垃圾嘅理由?

我依家反而覺得時王係最正常戈個⋯@@
你班未來人搞咁多事 俾我都想滅左你地
—————-
考察就話月讀如果係射總悟既話 隻手唔使舉到咁高(戈陣總悟係坐係度)
話唔定係射時劫叔呢?

即管等多個星期等你點解畫

此篇文章於 03-11-19 03:21 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 03-11-19, 07:51 PM   #3362
ComeLOLoh

Decade係巴士師機?
下集先解到個迷。
巴士上發生咩事。

Swartz 點解會知道月讀出發去過去?

舊 03-12-19, 08:02 AM   #3363
iu fu pig
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
感情原來可以突然間變哂⋯⋯⋯
根本2009年為咗留懸念,由月讀到基子都交代得超差,絕對係一窩粥嘅感覺

黑沃子呢個唯一嘅朋友會唔會下集又反肚
等多一個星期,睇下可以差成點
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-19, 08:24 PM   #3364
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
班未來人有無個正常的……突然成套中成日話要做王個中二先係最正常想點……

舊 03-13-19, 09:57 PM   #3365
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
基子下決心應該係因為如果佢唔KO時王的話,
月讀未來就會上車去親手殺死細時王(巴士果個月讀應該唔係"現在"既月讀),
為左唔好比月讀攬炒車上D人負上誤殺無辜既罪,
只好由佢現在先去殺死時王
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-19, 11:50 PM   #3366
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: axe1292 查看文章
基子下決心應該係因為如果佢唔KO時王的話,
月讀未來就會上車去親手殺死細時王(巴士果個月讀應該唔係"現在"既月讀),
為左唔好比月讀攬炒車上D人負上誤殺無辜既罪,
只好由佢現在先去殺死時王
幹掉月讀再跟時王相宿雙棲不就好了嗎?(挖鼻)
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-19, 10:56 AM   #3367
鐵之侍

看完forever了,雖然bug有很多,但作為一個rider fans還是看得很感動和熱血

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 03-16-19, 11:55 AM   #3368
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

我唔明點解KUUGA最後戈下RIDER KICK既CG崩得咁明顯

唔係同我講用番2000年既CG去致敬吧w

舊 03-16-19, 04:23 PM   #3369
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
平成年代最後一套拉打電影,點都要入戲院支持!

我在德福睇,很多觀眾也帶上了變身腰帶來睇戲!

最鐘意最尾那場電單車戰;Wizard配Kiva的拉打kick也是best match!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-19, 01:53 AM   #3370
ComeLOLoh

我都睇左平成Forever了,係想再長d。
我帶埋電王既野入場,絕對收貨。
(唔提起,真係忘記左某個作品既某人設定。)

舊 03-17-19, 01:57 AM   #3371
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
我都睇左平成Forever了,係想再長d。
我帶埋電王既野入場,絕對收貨。
(唔提起,真係忘記左某個作品既某人設定。)
以電王的設定,其實奸角的計劃應該一定唔會成功
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-19, 02:09 AM   #3372
ComeLOLoh

引用:
作者: Sito 查看文章
以電王的設定,其實奸角的計劃應該一定唔會成功
咪係,唯一解釋係
^_^
好明顯佢唔知邊個都係 「 . 」
咪住…咁時王未來其實都…

此篇文章於 03-17-19 02:11 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-19, 03:11 PM   #3373
casio

峰迥路轉,愈嚟愈唔明月讀諗乜
成車發生咁多事,飛流乜都唔記得就剩係記得庄吾
白沃子擺明唔係為咗未來好了,未來時王玩到世界荒廢睇嚟真係頂唔順你班未來人

https://twitter.com/Matsuda_satoshi/...57656395890688
毫無違和感

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾

此篇文章於 03-17-19 03:16 PM 被 casio 編輯。
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-19, 08:55 PM   #3374
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

https://twitter.com/toei_rider_ZIO/s...14358050619397

Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-19, 12:47 AM   #3375
鐵之侍

遺憾北岡2019 年時已不在了

不過能請回這麼多本尊真難得

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 05:15 AM

手機版 | APP版