Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 03-06-02, 10:04 AM   #126
torocat
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2001
momo 隱藏boss
要momo帶隊~去市街ironman間酒bar
2樓
先要係ironman門口拉開個簷逢
再係旅館2樓出番去出面~打爛d花盆行過去~
贏左會有支杖同momo會多一招必殺技

有冇人知道momo點樣可以變到身?

[ March 06, 2002: Message edited by: torocat ]

torocat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-02, 10:22 AM   #127
Legends
黑林首領

引用:
Originally posted by torocat:
momo 隱藏boss
要momo帶隊~去市街ironman間酒bar
2樓
先要係ironman門口拉開個簷逢
再係旅館2樓出番去出面~打爛d花盆行過去~
贏左會有支杖同momo會多一招必殺技

有冇人知道momo點樣可以變到身?

[ March 06, 2002: Message edited by: torocat ]

係用魔法變身的.但是有時間限制的.
Legends 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-02, 10:24 AM   #128
torocat

招變身魔法要點拎~我仲未有 @@
舊 03-06-02, 10:53 AM   #129
nerv173
Game Master

To torocat :

請問點樣可以set 人帶隊,我仲未有說明book
nerv173 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-02, 11:01 AM   #130
torocat

to nerv173
係選人畫面,想邊個帶隊就係佢度按口就ok
舊 03-06-02, 11:22 AM   #131
nerv173
Game Master

Thank you x 100,000
nerv173 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-02, 11:23 AM   #132
Legends
黑林首領

TO TOROCAT
選擇魔法選項
有1,使用. 2,set. 3,增加point. 4, cancel.
選擇第3項
在第3項中的魔法盤中,選擇可以選擇的魔法去昇.(當然要有足夠的POINT先可以昇)*魔法的能力,可以按R2睇解釋.
增加了魔法後,要再用第2項SET選項,SET番個魔法出來先用到的.
舊 03-06-02, 11:25 AM   #133
torocat

完來變身果招魔法係隱藏magic 尼
@@
舊 03-06-02, 11:26 AM   #134
Legends
黑林首領

係咩!我一早就拿左過羅喎.
舊 03-06-02, 11:27 AM   #135
torocat

係d日文homepage度睇到~
ラブリーレイ&スターライト
モモを先頭にしてネピリムの歌声の第2の搭1F部分の右の方の壁で灰色の所を調べる
レアハンター&スターウインド
モモを先頭にしてグノーシス母艦でデパートより
前の場所で橋を落したところ辺りにある光っている棚を調べる

舊 03-06-02, 11:41 AM   #136
Legends
黑林首領

レアハンター&スターウインド
モモを先頭にしてグノーシス母艦でデパートより
這個是對的.スターウインド是在グノーシス母艦的時候取到的.
舊 03-06-02, 11:46 AM   #137
(.v - )v
Game Master

註冊日期: Jan 2002
Smile

Jr點樣開no.3個度門呀?我咱狙簥ey,但係唔知點開,thx
(.v - )v 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-02, 12:09 PM   #138
Legends
黑林首領

引用:
Originally posted by 好球猛男:
Jr點樣開no.3個度門呀?我咱狙簥ey,但係唔知點開,thx

我都是剛剛拿,唔知點答你.
舊 03-06-02, 12:27 PM   #139
Legends
黑林首領

大家有冇去睇(~裹技~特攻所)呢?有一個秘技關於Xenosaga的.
舊 03-06-02, 02:11 PM   #140
Legends
黑林首領

to torocat
スターウインド入手法
モモを移動キャラにして巨大グノーシス体内のデパートの2つ前のマップ(セーブ&# 12509;イントがあるマップの1つ前)で橋を落とす場所の手前の光っている箱のようなもの&#1243 4;調べる。
舊 03-06-02, 02:18 PM   #141
Xena
Junior Member
世界の果て

TO Legends

我唔見個牛仔呀~~~
而家ネピリムの歌聲入面,第3塔D敵人好難打(現Lv34),
無次打完D阿四都要會冇2/3能源,別外,我儲齊D機械人Parts喇,不過仲未出得去玩合體
Xena 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-02, 02:24 PM   #142
Legends
黑林首領

TO XENA
我現在係教堂,shion &chaos lv20.其他17乍.
舊 03-06-02, 04:41 PM   #143
(.v - )v
Game Master

Smile

help~~~~~~~~~
舊 03-06-02, 04:57 PM   #144
Legends
黑林首領

引用:
Originally posted by harisu:

help~~~~~~~~~

可唔可以講清楚D.
咱法ey之後,去到度NO.3門開咪得羅.點解一定要JR.去開?
舊 03-06-02, 05:04 PM   #145
(.v - )v
Game Master

Smile

TO Legends:

我係玩到jr,女人,士兵個度
佢好似玩度no.3門唔知乜乜乜,所以乜乜乜,要垣繐o.3key去開門,我咱,但係都開唔到度門,係度門面前試過,no.3個開關果間房試過都唔得
舊 03-06-02, 05:11 PM   #146
Legends
黑林首領

當你拿了KEY之後,你可以試下在開門的時候,佢會問你ON 或OFF,咁你當然要選擇ON先開到啦.
舊 03-06-02, 05:16 PM   #147
(.v - )v
Game Master

Smile

TO Legends
我係度門前面按O,口都無反應
舊 03-06-02, 05:30 PM   #148
Legends
黑林首領

哦!!我知道了.你雖然拿了張咭,但是你要用張咭去NO.4內部間房度,有個開關掣是用來開NO.3度門的,咁樣度門先會開的.你試完要復我喎.
舊 03-06-02, 07:45 PM   #149
torocat

TO Legends
THX~我已經搵晒momo果2招變身魔法啦~
好正~
果d機械人part唔係agws尼~係shion ge魔法尼
搵到一件比博士整完可以多一招魔法
搵晒全部可以召喚架機械人去斬人~招野幾勁下
用佢打d卒仔扣到9999
不過要用12pts先可以裝到果招

舊 03-06-02, 08:11 PM   #150
Xena
Junior Member
世界の果て

合體機械人

Xena 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM
RO 討論區 VOL.14 之 夢幻之島(2) 小嘉 PC電腦遊戲討論版 961 07-11-03 02:07 AM
Metal Slug 3 討論區 Q頭 攻略及心得交流區 39 07-06-03 12:21 AM
ETC Xenosaga Drama CD neo2046 Neo Music UNIVERSE 0 08-28-02 02:49 PM

現在的時間是 01:25 AM

手機版 | APP版