Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-12-09, 11:11 AM   #151
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 0001 查看文章
死去邊???
埋一二角XD

舊 02-12-09, 11:46 AM   #152
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
情人節將至.有咩好做?
去死一死
唔好諗咁多喇,一於死去轟殺情侶啦/

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-09, 03:08 PM   #153
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
唔好諗咁多喇,一於死去轟殺情侶啦/
轟殺ar~~
唔好...太暴戾喇
賣d容易令人不斷打乞嚏既花好wor~~XDDDDDDDDDDDDD

算啦
單身咪約幾個都係單身既friend出離玩lor
如好友已經有情人既
你要同佢講: 2月14, 我地唔係朋友

舊 02-12-09, 03:26 PM   #154
犀牛大叔
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: Seppie 查看文章
兩個字:好波
犀牛大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-09, 03:49 PM   #155
亞利古
God of Gamer
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
星期6唱唔唱lunch k 呢~~
返夜

星期日就得
不過我唔鐘意唱k的

引用:
作者: 豆腐 查看文章
只是近30

14號會去澳門一間叫"音"既義大利餐廳食野
落order只可以用英or日
不過驚緊無位/加價
我都想快d30
可惜有排都未到

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 12:15 AM   #156
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDRaymond9542
引用:
作者: 亞利古 查看文章
返夜

星期日就得
不過我唔鐘意唱k的

我都想快d30
可惜有排都未到
好彩我都係20ja....
14號我去挑戰一下,一條佬去睇戲....
24463929 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 12:57 AM   #157
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
我地成班貴族都煩惱緊點過星期六添
嘆息

舊 02-13-09, 01:39 AM   #158
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
轟殺ar~~
唔好...太暴戾喇
賣d容易令人不斷打乞嚏既花好wor~~XDDDDDDDDDDDDD

算啦
單身咪約幾個都係單身既friend出離玩lor
如好友已經有情人既
金句呀
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 01:42 AM   #159
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
我地成班貴族都煩惱緊點過星期六添
嘆息
你唔去唱k?

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 03:48 AM   #160
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
2月14號我都唔知點算好...
公司個個都同另一半約會...得我同老細係單身...
無理由叫我虛擬條仔出黎呃人架...
但又唔可以俾佢地知我咁大年紀仲單身
(班口痕友實會周圍唱我無人要 )
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 07:21 AM   #161
SherMan

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
引用:
作者: Ringo 查看文章
同老細去街啦ww

嗰日我要去補習,夜晚仲要飲表姐結婚嗰餐
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-13-09, 08:16 AM   #162
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 基路亞 查看文章
你唔去唱k?
本身唔太識唱+感冒(快好)+喉嚨痛
我諗星期六前搞掂尾果兩樣應該有難度

舊 02-13-09, 08:49 AM   #163
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
金句呀
梗係啦
我今晚就咁同個老死講架!!!!!

引用:
作者: Ringo 查看文章
<>下個....好快到我 >.<

舊 02-13-09, 09:12 AM   #164
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: 咩Feel 查看文章
本身唔太識唱+感冒(快好)+喉嚨痛
我諗星期六前搞掂尾果兩樣應該有難度
學下白銀兄咁黎lunch 聽演唱會吧~~~ 聽返首謝安琪的愁人節~

XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
舊 02-13-09, 09:14 AM   #165
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
學下白銀兄咁黎lunch 聽演唱會吧~~~ 聽返首謝安琪的愁人節~
我唱歌好難聽架

舊 02-13-09, 09:18 AM   #166
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
我唱歌好難聽架
我同你唱過k~ 你咪扮野~~~

舊 02-13-09, 09:28 AM   #167
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
我同你唱過k~ 你咪扮野~~~
果日狀態不好........
聽日精神狀態更為欠佳........

舊 02-14-09, 02:17 AM   #168
N3-
Crazy Gamer
爆音人生

路過的死死團圑友報到 \

己經安排好今日成日都會留喺屋企避難 \/

______\__-|
________Altair
N3- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-09, 09:08 AM   #169
stamenccy
星野結界

註冊日期: May 2007
PSN  IDHoshino_San
XBox Live GamertagEmp34GTR
我都黎報到呀!!!!

今日小弟要考試~ 不過我諗考完都係快d返屋企喇...

否則可能毒死街頭XD

舊 02-14-09, 10:18 AM   #170
犀牛大叔
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
毒男報到~~

今晚屋企所有人都有節目..(除左我..)
2月14又冇曬朋友..
睇泥個天都要我一個人過...
聽朝仲要考試,灰......
究竟o係屋企毒死好..定係出街比人閃死好呢..
犀牛大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-09, 12:23 PM   #171
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
今日暫時唯一行情是幫個同事整佢部廢腦

死啦,現在就算在此佳節都唔覺單身有咩問題
完全無搵另一半的欲望
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-09, 12:31 PM   #172
stamenccy
星野結界

註冊日期: May 2007
PSN  IDHoshino_San
XBox Live GamertagEmp34GTR
引用:
作者: 犀牛大叔 查看文章
毒男報到~~

今晚屋企所有人都有節目..(除左我..)
2月14又冇曬朋友..
睇泥個天都要我一個人過...
聽朝仲要考試,灰......
究竟o係屋企毒死好..定係出街比人閃死好呢..

喺屋企毒死好D 起碼總算留返條全屍喇 XD

舊 02-14-09, 03:39 PM   #173
zeta1224
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDpaco1224
好應節咁係屋企睇梁靜茹今天情人節演唱會DVD

舊 02-14-09, 05:27 PM   #174
Muji

註冊日期: Sep 2008
3年黎第一個單身情人節....雖然有d唔慣,但無想像中咁灰
Muji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-09, 07:32 PM   #175
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
再次沒有情人,但係已經大個仔...
見到情侶唔會覺得眼冤,人地有係人地o既事,做咩要轟殺人

見到人地有好應該祝福人地快D....嘛
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:33 AM

手機版 | APP版