Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-23-08, 02:32 AM   #376
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: lauchai 查看文章
咁你頭先有冇FEEL到D氣?
feel唔到就唔惡吼鬼爺要佢管接送啦...

鬼爺你又係, 明知個度叫砵蘭街你就真係睇住妹妹仔啦
一陣俾人以為佢係純情學生妹咁點算?

ps~ 不過你同佢真係好好彩, 岩岩你地走冇耐有幾個唔係善男信女既人係我後面講數 (不過斯文講者) 跟住又有一班mk係街角位個度聚集
如果俾iris見到唔知會唔會嚇親佢
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:33 AM   #377
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
本鬼神早講左
我OVERLOOK左

舊 11-23-08, 02:33 AM   #378
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
引用:
咁你頭先有冇FEEL到D氣?
(惡搞mode )要用"凝"先睇到
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:34 AM   #379
The One
業餘歌手

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章

ps~ 不過你同佢真係好好彩, 岩岩你地走冇耐有幾個唔係善男信女既人係我後面講數 (不過斯文講者) 跟住又有一班mk係街角位個度聚集
爛頭蟀係你
YEAH

舊 11-23-08, 02:35 AM   #380
綾小路雷太

引用:
爛頭蟀係你
YEAH
講真, 如果女仕們可保平安
我做隻前勇後兵既爛頭蜶有乜所謂

不過你個鬼爺又係, 早知問你囉定電話
我見你咁耐都未返黎, 嚇到冇肉咁濟, 急住返老巢搵中大求救, 好冇面
舊 11-23-08, 02:37 AM   #381
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:

1) 砵蘭街有乜咁特別?
2) 本鬼都唔知條街係乜街

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:38 AM   #382
The One
業餘歌手

引用:
1) 砵蘭街有乜咁特別?
2) 本鬼都唔知條街係乜街
................
你真係唔知?

舊 11-23-08, 02:38 AM   #383
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
講真, 如果女仕們可保平安
我做隻前勇後兵既爛頭蜶有乜所謂

不過你個鬼爺又係, 早知問你囉定電話
我見你咁耐都未返黎, 嚇到冇肉咁濟, 急住返老巢搵中大求救, 好冇面
sorry
唔知行咁遠先到

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 11-23-08, 02:39 AM   #384
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
有氣質可以感覺到架

可能你同人相處好take it easy, 所以冇乜察覺到
不過有d人散發個種氣質係點樣遮都遮不住的
a 我真係take it easy?我好唔了解自己
我剩因為佢第一句搞到我唔知點去接觸佢

引用:

呃.......?我之後又落去唔多覺既?
我覺得成條街好和平喎
除左個薄餅叔叔叫我靚仔入去食野之外,都無咩特別

a 還是我慣左?

舊 11-23-08, 02:39 AM   #385
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
你真係唔知?
知就唔問啦...
本鬼都唔多熟hk

舊 11-23-08, 02:39 AM   #386
smalltung

引用:
作者: 虛無 查看文章
a 其實邊個walk-in我都唔知...........
下次你以身試法啦
我邊有人地咁有面啫

一係冇第4條規則
一係附加walk-in要申請(咁同報名有咩分別?)

舊 11-23-08, 02:40 AM   #387
咩Feel
Game Master
脫線一族

XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
你真係唔知?
我發覺,純情既並不是果位女生,而係盲鬼本身

引用:
作者: smalltung 查看文章
我邊有人地咁有面啫

一係冇第4條規則
一係附加walk-in要申請(咁同報名有咩分別?)
一係下次早報名,一係硬入啦

舊 11-23-08, 02:41 AM   #388
The One
業餘歌手

引用:
可能係佢"盲", 所以至睇唔到

舊 11-23-08, 02:45 AM   #389
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
來吧
引用:
唔好吊癮
爆啦
引用:
你講得出黎預左大家大寫文章囉喎,雖然我想知
但作為都叫認識你既朋友,勸你諗下先
其實都冇乜料爆...

只係就到三十大關, 但又冇男朋友...
來之前已問過本鬼一輪...
又"d人有冇讀過大學', 又"d人乜人來ga", "多唔多男仔?"

唔好問啦, 佢有可能識來e度做cd-rom

此篇文章於 11-23-08 02:47 AM 被 PTX-003C 編輯。
舊 11-23-08, 02:45 AM   #390
smalltung

引用:
一係下次早報名,一係硬入啦

舊 11-23-08, 02:46 AM   #391
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
del   

此篇文章於 11-23-08 02:56 AM 被 下雪邊界 編輯。
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:46 AM   #392
The One
業餘歌手

引用:
其實都冇乜料爆...
三十?

此篇文章於 11-23-08 02:55 AM 被 藍莓咖啡 編輯。
>>>>>劉伯<<<<< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:47 AM   #393
PTX-003C
天下第一盲鬼

唔好問啦, 有可能識來e度做cd-rom

舊 11-23-08, 02:49 AM   #394
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
唔好問啦, 有可能識來e度做cd-rom
我好認同年齡係女人既秘密
你而家講哂重心,我怕你比佢怨恨.........

但老實講我完全睇唔出

舊 11-23-08, 02:52 AM   #395
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
關於walk-in的詳情 我容後再詳加解釋
因為有突發事件 所以先有walk-in的情況 但我家陣真係好眼訓
星期一應該會同大家講解一下
關於相的問題 希望"持照人"自行upload上某些相簿 再分享d link比我地
如果唔ok的話 send比兩位版主都可以

引用:
其實都冇乜料爆...
其實係米你解釋得唔夠清楚 ..........

講實在, 因為冇乜同佢點講野 真係feel唔到佢d氣(or 氣質)?
但你真係要照顧佢 因為我地好難期望要d參加者去照顧其他參加者
而我都顧唔掂咁多 不過我諗佢肯定唔會再黎 或者呢類聚會唔太適合佢
我地真係嚇親人
你好似好唔想+1咁喎盲鬼

Lost In Paradise

此篇文章於 11-23-08 03:01 AM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:52 AM   #396
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
我好認同年齡係女人既秘密
你而家講哂重心,我怕你比佢怨恨.........

但老實講我完全睇唔出
所以唔好問啦
都唔該下雪唔好qoute果個post
廢事佢知有反白e回事

舊 11-23-08, 02:53 AM   #397
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
我地真係嚇親人
a 我見到~你都嚇一嚇啦
雖然我都係

眠先,好鬼累

此篇文章於 11-23-08 03:02 AM 被 藍莓咖啡 編輯。
咩Feel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:54 AM   #398
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315

此篇文章於 11-23-08 03:02 AM 被 如月釋臣 編輯。
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-08, 02:55 AM   #399
綾小路雷太

引用:
作者: 如月釋臣 查看文章
喂, 刨文兼跟規矩啦死野, 你嫌今日未玩得夠大?

由而家起, 某方面內容請跟以下規定:

一. 請諗方法隱惡揚善
二. 引用者唔該醒水 (之前蠢左既唔該儘快edit, 謝!)

我比較看重女仕的心靈健康的說

此篇文章於 11-23-08 02:57 AM 被 綾小路雷太 編輯。
舊 11-23-08, 02:56 AM   #400
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
其實係米你解釋得唔夠清楚 ..........
本鬼真係有d錯ge...
因為本鬼係人都可以king一輪

你好似好唔想+1咁喎盲鬼<<
係唔想的
又唔係同好, 而本鬼都知道唔arm佢的

此篇文章於 11-23-08 03:04 AM 被 藍莓咖啡 編輯。

論壇跳轉

現在的時間是 11:42 AM

手機版 | APP版