Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-30-09, 10:14 PM   #51
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: getter173 查看文章
好有興趣

但未去過, 星期幾去會少人d?
我可以慢慢先拎假...
頭2日必去

舊 01-30-09, 10:16 PM   #52
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
頭2日必去
星期六連假都唔洗請
很好的說

舊 02-03-09, 10:13 PM   #53
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
話說早幾日去咗大埔海濱公園...
見佢有幾個花圃種咗cosmos,仲多過上次紅色一PAT團時,種得有疏有密
有冇弟兄落去研究下呢?
我就影咗一筒聽日拎去沖啦
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-09, 10:15 PM   #54
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: ビスケット 查看文章
話說早幾日去咗大埔海濱公園...
見佢有幾個花圃種咗cosmos,仲多過上次紅色一PAT團時,種得有疏有密
有冇弟兄落去研究下呢?
我就影咗一筒聽日拎去沖啦
我有去影過....

舊 02-18-09, 12:00 PM   #55
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

有弟兄打算去挑機嗎?

此篇文章於 02-18-09 12:19 PM 被 riceking 編輯。 原因: 按錯
舊 02-18-09, 12:19 PM   #56
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
睇完上兩年的"得獎作品", 我決定棄機

Rice

舊 02-18-09, 12:49 PM   #57
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: riceking 查看文章
睇完上兩年的"得獎作品", 我決定棄機

Rice
睇唔明啲得獎作品點解會得獎?
我覺得呢啲咁嘅比賽好講運氣的...
舊 02-18-09, 01:56 PM   #58
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
睇唔明啲得獎作品點解會得獎?
我覺得呢啲咁嘅比賽好講運氣的...
你睇過未先, 我覺得已經脫離了運氣與否的問題

而且參賽要成本, 我都係算啦

Rice

舊 02-18-09, 06:41 PM   #59
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
[自殺mode]我應該會 [/自殺mode]

舊 02-18-09, 11:58 PM   #60
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: riceking 查看文章
你睇過未先, 我覺得已經脫離了運氣與否的問題

而且參賽要成本, 我都係算啦

Rice
參賽成本?
願聞其詳

引用:
[自殺mode]我應該會 [/自殺mode]
如果我參加的話100%係為獎品的說...
舊 02-19-09, 12:28 AM   #61
riceking
一人前のダメ人間

引用:
參賽成本?
願聞其詳
要交8R / 12R照, 晒相要錢的說~

睇完上兩年啲評判揀出來那些... 我都係支持下環保算

Rice

舊 02-19-09, 12:35 AM   #62
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

上年冠軍

如果我上年有交的話可能都有啲機o架
舊 02-19-09, 09:31 AM   #63
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
引用:
你萌日本菜和尼龍袋?
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-09, 09:38 PM   #64
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

小餅, 星期日要搞個購物團嗎?
舊 02-19-09, 10:59 PM   #65
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: KKH 查看文章
你萌日本菜和尼龍袋?
獎品係東洋菜?
我未睇的說
引用:
作者: KKH 查看文章
小餅, 星期日要搞個購物團嗎?
我家財散盡未出糧,不要/\
舊 02-23-09, 12:08 PM   #66
亞飛
Moderator
野人生活中

3DS Friend Code5086 0979 5484
越來越近了!
今日收到份通告...本星期六帶我地班小客人
去維園 參觀 花卉鑲嵌花壇活動....可惜的是...當天我上午都有job
唔可以跟埋去orz

舊 03-04-09, 01:35 PM   #67
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
剛經維園門口, 微雨粉......明天再去~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-09, 12:17 AM   #68
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: KIM 查看文章
剛經維園門口, 微雨粉......明天再去~
花展標準天氣:落雨
舊 03-08-09, 10:34 PM   #69
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

碌180成成開價$11500...
慳返~
舊 03-08-09, 10:48 PM   #70
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
引用:
碌180成成開價$11500...
慳返~
畏疾忌醫是不對的..推力不足的話,館員會助你一把。

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 11:00 PM   #71
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: Rabbidas 查看文章
畏疾忌醫是不對的..推力不足的話,館員會助你一把。
我以為$10300的說,而家貴咗成$1200...
買完佢仲要買Filter...
舊 03-09-09, 01:16 PM   #72
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
我以為$10300的說,而家貴咗成$1200...
買完佢仲要買Filter...
你去最貴個間問又嫌貴.
睇落你都唔係咁想買.
何苦呢? 你都係繼續用 2X 啦.
另外, 有冇 tube? 有咪用囉.
舊 03-09-09, 06:03 PM   #73
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

到時見啦....記得影多點作品...

舊 03-09-09, 07:54 PM   #74
monster8
Game Master

註冊日期: Dec 2002
引用:

到時見啦....記得影多點作品...
做咩買咁多張??
monster8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-09, 08:56 PM   #75
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: monster8 查看文章
做咩買咁多張??
幫朋友買埋嘛.....