Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 10-19-08, 09:37 PM   #651
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
講得好.....我已CAP起呢段好文
留待日後自用
你今日冇黎唔會明白架啦......
a
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 10:09 PM   #652
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: ビスケット 查看文章
你今日冇黎唔會明白架啦......
a
佢地舊先在上水開餐....我有去

舊 10-19-08, 10:19 PM   #653
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
餅爺一席話勝讀十年書
請受小弟一拜

好可能會變成這裡所有人的免死金牌

舊 10-19-08, 10:21 PM   #654
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: 真.朱皮 查看文章
餅爺一席話勝讀十年書
請受小弟一拜

好可能會變成這裡所有人的免死金牌
心聲.....

舊 10-19-08, 10:34 PM   #655
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
D90既movies一d都唔好玩
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-08, 12:52 AM   #656
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

有朋友問得5千至6千budget
買e510+14-54 二手好唔好
定係alpha

舊 10-20-08, 02:36 AM   #657
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
恭喜小餅上40了

舊 10-20-08, 06:43 AM   #658
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
有朋友問得5千至6千budget
買e510+14-54 二手好唔好
定係alpha
當然alpha啦

舊 10-20-08, 08:21 AM   #659
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
好學不學~\/

我不知你們~~

引用:
>SKIP<

~下略一千回~

舊 10-20-08, 08:22 AM   #660
KTN
~♡

你下午沒去飲飲食食,此文出自一些另類生意人~~

引用:
講得好.....我已CAP起呢段好文
留待日後自用

舊 10-20-08, 11:47 AM   #661
M-eye
菜鳥蛋

這幾天都在忙於修理bid回來的二手老機...
翻新了兩部Agfa Reflex

同埋試寶麗萊SX-70...
依家得600用...曝光方面唔係咁合適...
別人說要加ND
還在bid緊各個配件當中...
看來支30mm 冇咁快可以塗裝了...
但買了一set模型電鑽...改裝會方便多了..
也方便修理相機用..

舊 10-20-08, 12:02 PM   #662
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
小餅你未夠班講呢段說話

Rice

舊 10-20-08, 01:11 PM   #663
KTN
~♡

做乜咁直(逃~)

引用:
作者: riceking 查看文章
小餅你未夠班講呢段說話

Rice
電鑽...男人的浪漫.../\

引用:
作者: M-eye 查看文章
這幾天都在忙於修理bid回來的二手老機...
翻新了兩部Agfa Reflex

同埋試寶麗萊SX-70...
依家得600用...曝光方面唔係咁合適...
別人說要加ND
還在bid緊各個配件當中...
看來支30mm 冇咁快可以塗裝了...
但買了一set模型電鑽...改裝會方便多了..
也方便修理相機用..

此篇文章於 10-20-08 02:03 PM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-08, 10:04 PM   #664
Paptimus

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
今日又影左N幅, x_x

舊 10-20-08, 11:08 PM   #665
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
恭喜小餅入新機...

我都要諗諗自己既原則先...
原來原則係咁惡既...

舊 10-21-08, 12:02 AM   #666
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

新乜鬼新機~
新機仲平過當年部舊機~
舊 10-21-08, 11:00 PM   #667
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

好想買om機+25mm 當dc用呀= ="""""""""""""""""

舊 10-22-08, 12:08 AM   #668
M-eye
菜鳥蛋

引用:
好想買om機+25mm 當dc用呀= ="""""""""""""""""
等多一下啦...
我都等佢部M 4/3
怕明年有的啦...
今年年尾會公佈吧

舊 10-22-08, 12:10 AM   #669
M-eye
菜鳥蛋

引用:
作者: KTN 查看文章
做乜咁直(逃~)

天元突破都有點影響吧...

舊 10-22-08, 12:31 AM   #670
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: KTN 查看文章
做乜咁直(逃~)

此話何解?

舊 10-22-08, 02:20 AM   #671
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

哥哥
你支58/2係咩型號,唔記得左

舊 10-22-08, 08:17 AM   #672
KTN
~♡

我能聯想成這樣嗎x)
維修/魔改造時
會大叫
✖✖ドリル!!!!!
✖✖✖✖ドリル!
✖✖✖ドリル!!!!!
✖✖✖✖✖✖ドリル!!!!!!!

完成了\/

成品圖時支鏡到時會被格仔覆蓋嗎/x_x\.

引用:
作者: M-eye 查看文章
天元突破都有點影響吧...
解甚麼?

引用:
此話何解?

此篇文章於 10-24-08 08:13 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-08, 01:22 AM   #673
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
3千蚊左右的DC

要廣角

有咩好介紹?

舊 10-23-08, 05:19 PM   #674
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
新乜鬼新機~
新機仲平過當年部舊機~
我都係啦
買K100D時6k
買K200D時4k

----

nikon head mount display:o
http://ascii.jp/elem/000/000/180/180143/

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-08, 01:45 AM   #675
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: Hayami 查看文章
我都係啦
買K100D時6k
買K200D時4k
/\

話說換咗40D後先明點解KK話直度啲排位唔同......

論壇跳轉

現在的時間是 01:03 AM

手機版 | APP版