Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 10-16-08, 11:33 PM   #626
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
引用:
作者: ビスケット 查看文章
五弟二聞說訂價二萬二......
我情願入部四十弟玩住等......
聞說我買果部唔過ニ萬

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-08, 11:43 PM   #627
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
聞說我買果部唔過ニ萬
仙人萬歲萬歲萬萬歲~

不過人家都係沒銀兩買第一水的了啦~
/\
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-08, 11:57 PM   #628
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
藉口來之嘛

引用:
陳生又話仲大把貨嘅?
而且日本/香港Web Site都仲有擺40D喔......

舊 10-17-08, 12:13 AM   #629
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: KTN 查看文章
藉口來之嘛
啥米呀?
a
舊 10-17-08, 12:26 AM   #630
KTN
~♡

買東西不需要理由,只需要一個藉口
既然你兩樣都有,還不去買

引用:
啥米呀?
a

舊 10-17-08, 12:27 AM   #631
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
引用:
仙人萬歲萬歲萬萬歲~

/\
你怎可以不陪人家品嘗一下頭淡湯呢....

舊 10-17-08, 12:41 AM   #632
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
我估我會等上架貨吧..
但我又怕5DII的第二水要去到明年年頭..
咁我個Christmas咪無得用囉...

仙人...你邊樹訂呀??
幾錢???
仲有冇得加多一部???

舊 10-17-08, 12:41 AM   #633
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
引用:
仙人萬歲萬歲萬萬歲~

/\
一向用開FF的人唔應該係生命中留下一個crop機的污點..

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
你怎可以不陪人家品嘗一下頭淡湯呢....
仙人有消息嗎??..幾時會有???

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-08, 12:45 AM   #634
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: Rabbidas 查看文章
<一向用開Crop機的人
舊 10-17-08, 11:14 PM   #635
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: Rabbidas 查看文章
果然係仙人....我人生中只用過crop機

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-08, 11:39 PM   #636
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
泰林結業

會唔會有死貨閃光燈同鏡頭賣呢

舊 10-18-08, 12:41 AM   #637
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
泰林結業

會唔會有死貨閃光燈同鏡頭賣呢
唔會給清盤人沒收晒咩???

舊 10-18-08, 12:14 PM   #638
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

55-250 <------呢碌嘢其實對焦快唔快的?
a
舊 10-18-08, 08:39 PM   #639
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
55-250 <------呢碌嘢其實對焦快唔快的?
a
過200之後慢到爆

舊 10-18-08, 10:40 PM   #640
ZERO NEKO

http://dc.watch.impress.co.jp/cda/ac...0/17/9443.html
KKH .....

舊 10-19-08, 02:44 PM   #641
Ewin
小明

註冊日期: Nov 2003
琴日去做中學童軍宣誓"大會攝影師", 舊年全場得我一部, 今年最少5部

舊 10-19-08, 07:09 PM   #642
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

懶得寫小說...
我換了40D...
~完~
舊 10-19-08, 07:15 PM   #643
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
引用:
懶得寫小說...
我換了40D...
~完~
餅爺你犯規

舊 10-19-08, 07:48 PM   #644
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
白 武 士 不 出 現   下 月 初 或 三 折 傾 銷
泰 林 電 器 賤 賣 評分: 8.1 (164人) 瀏覽人次: 118,200 回應: 11

【 本 報 訊 】 有 13 間 分 店 的 泰 林 無 線 電 行 全 線 結 業 , 臨 時 清 盤 人 安 永 企 業 財 務 服 務 有 限 公 司 正 尋 找 「 白 武 士 」 收 購 泰 林 , 預 計 七 至 十 日 內 有 結 果 。 若 最 終 未 能 成 功 覓 得 買 家 , 泰 林 最 快 11 月 初 短 暫 「 復 活 」 , 清 倉 大 傾 銷 價 值 共 2,000 萬 元 貨 物 套 現 還 債 。 有 業 內 人 士 指 , 泰 林 現 存 貨 物 多 數 是 陳 列 品 , 且 並 非 時 下 最 新 款 , 預 料 產 品 會 以 三 、 四 折 賤 價 促 銷 。   記 者 : 盧 文 烈 、 謝 明 明

有冇人諗住去排隊?

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-08, 08:31 PM   #645
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
懶得寫小說...
我換了40D...
~完~
幾$$買?

舊 10-19-08, 08:53 PM   #646
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: 真.朱皮 查看文章
餅爺你犯規
其實...病人都應該有私隱的嘛...不是嗎...不是這樣嗎...?

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
幾$$買?
數銀票$5900
舊 10-19-08, 09:14 PM   #647
KTN
~♡

在玻璃館多年的人,你問問KKa

引用:
其實...病人都應該有私隱的嘛...不是嗎...不是這樣嗎...?

數銀票$5900

舊 10-19-08, 09:18 PM   #648
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:

數銀票$5900
嘩....跌左咁多orz

舊 10-19-08, 09:30 PM   #649
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: KTN 查看文章
在玻璃館多年的人,你問問KKa
總之這是我的原則!!
做得唔好的醫生煲唔會Post出黎!!
唔係話你想睇就有!!
而係要講緣分的!!
都要睇我有冇靈感!!
我可以求其寫篇爛文出黎!!
但係冇意思的喎!!
我要個個黎睇我啲醫生煲的人都叫好!!
覺得抵請我飲茶的!!
啲醫生煲唔好的話就算你俾$100出黎買一篇我都唔會Post!!

總之這是我的原則!!
唔係話你想睇就有!!
而係要講緣分的!!
都要睇我有冇靈感!!
但係冇意思的喎!!
覺得抵請我飲茶的!!
啲醫生煲唔好的話就算你俾$100出黎買一篇我都唔會Post!!

~下略一千回~
舊 10-19-08, 09:34 PM   #650
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
總之這是我的原則!!
唔係話你想睇就有!!
而係要講緣分的!!
都要睇我有冇靈感!!
但係冇意思的喎!!
覺得抵請我飲茶的!!

總之這是我的原則!!
唔係話你想睇就有!!
而係要講緣分的!!
都要睇我有冇靈感!!
但係冇意思的喎!!
覺得抵請我飲茶的!!

~下略一千回~
講得好.....我已CAP起呢段好文
留待日後自用

論壇跳轉

現在的時間是 03:29 PM

手機版 | APP版