Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版 > 攻略心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-21-05, 02:46 AM   #176
safishhy
Game Master

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDKennyFish86
XBox Live GamertagKennyFish86
引用:
作者: 遊戲人間
依家出面賣緊$6X,V-JUMP版封面係靚,不過個封底....

!封底如何?
safishhy 目前離線  
舊 08-21-05, 03:19 AM   #177
遊戲人間
Ultimate Gamer
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
最速攻略本 & 徹底攻略本廣告.
遊戲人間 目前離線  
舊 08-21-05, 04:43 PM   #178
Man~
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 是但
1-7 基本練習 4/4
漫畫格1.過關(擊毀全部牆壁)

得60秒點打得爆晒=.=?
有好多都要跳住黎打?
我打左幾次都仲係差好遠........
點算=.=

感覺上自己好似成日問埋d低b問題咁.....
但我真係完全唔識玩=.=
仲可以用防禦攻擊(r+ b/y)

企企打橫個條野到, 一次過打2格
勁快
Man~ 目前離線  
舊 08-21-05, 05:08 PM   #179
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: safishhy
一本v jump 幾錢?
飛機貨正常價$5x - $6x
船貨 $4x - $5x

有時有咭送有炒價就另計
kin~kin 目前離線  
舊 08-21-05, 06:16 PM   #180
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: Man~
仲可以用防禦攻擊(r+ b/y)

企企打橫個條野到, 一次過打2格
勁快
我都係咁多
一次兩格 時間仲有多tim 哈~

係wor 大家有咩勁 deck 可唔可以post出黎睇下^^"?

煲機小王子 目前離線  
舊 08-21-05, 06:51 PM   #181
safishhy
Game Master

引用:
作者: 煲機小王子
我都係咁多
一次兩格 時間仲有多tim 哈~

係wor 大家有咩勁 deck 可唔可以post出黎睇下^^"?

遇知殺知,遇笑殺笑

舊 08-21-05, 08:06 PM   #182
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
今日又再JSS Meeting了 希望每個月至少可以搞一次就好了
或者有版友想係放工晚上出來打 都得 (pm/icq/電我)

今日再用山治deck打 發覺好少血-0-
好易死...

另外5格承太郎+7路飛的確不錯 不過仲差少少野....等我改改先!

舊 08-21-05, 08:09 PM   #183
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
今日好多波餅
仲有鬥波

山治的美女必殺很強.. 我諗要多加鍛鍊再繼續 link play

t-cup 目前離線  
舊 08-21-05, 08:09 PM   #184
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 亞飛
今日再用山治deck打 發覺好少血-0-
好易死...
山治冇女係廢架

舊 08-21-05, 08:17 PM   #185
Willow
集體回憶

XBox Live GamertagWillowHorse
今日打Jss慘死
不過山治真係好好用,
承太郎都唔錯,
等我努力儲齊角色,
再執好副deck下次同大家玩過

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線  
舊 08-21-05, 08:21 PM   #186
亞飛
Moderator
野人生活中

引用:
作者: 勃勃
山治冇女係廢架
勃勃 你又唔來 教下我-0-
你說的是4格定5格山治?

Willow:
我記得你成日等我打緊人 飛去我後面打我....

舊 08-21-05, 08:24 PM   #187
Willow
集體回憶

XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
勃勃 你又唔來 教下我-0-
你說的是4格定5格山治?

Willow:
我記得你成日等我打緊人 飛去我後面打我....

今日完全係見人就打,
其實我都唔係打緊邊個
元氣都偷襲左我好多次

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線  
舊 08-21-05, 08:26 PM   #188
亞飛
Moderator
野人生活中

引用:
作者: Willow
今日完全係見人就打,
其實我都唔係打緊邊個
元氣都偷襲左我好多次
武裝練金 同 那個...黑衣服拿大刀的男人
真的好...

特別有某人用佢用得好 之後仲俾我地兩個版主 追佢9條街

舊 08-21-05, 08:30 PM   #189
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
武裝練金 同 那個...黑衣服拿大刀的男人
真的好...

特別有某人用佢用得好 之後仲俾我地兩個版主 追佢9條街
佢的 bleach 實在太屈機, 唔集中打佢我過意唔去. 最衰 (唔記得邊個) 唔夾份去對付 小max max.. 仲要暗算我地兩個... 太過份了

武藤勝紀 唔多好用的 = = 攻擊只係一擊過, 之後好多硬直時間人打

t-cup 目前離線  
舊 08-21-05, 08:30 PM   #190
loyu515
Junior Member

註冊日期: Aug 2005
1-4 L˙X˙E 秘密基地 5/5

漫畫格5.只用屬性攻擊

什麼叫只用屬性攻擊? 我只用必殺技打死對手之後一早走, 唔出過其他招也過不到, 到底要怎樣做?
loyu515 目前離線  
舊 08-21-05, 08:45 PM   #191
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
作者: loyu515
1-4 L˙X˙E 秘密基地 5/5

漫畫格5.只用屬性攻擊

什麼叫只用屬性攻擊? 我只用必殺技打死對手之後一早走, 唔出過其他招也過不到, 到底要怎樣做?
武裝練金 是 "力"

用笑打佢啦... 用鼻毛神拳就得

t-cup 目前離線  
舊 08-21-05, 09:17 PM   #192
loyu515
Junior Member

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: t-cup
武裝練金 是 "力"

用笑打佢啦... 用鼻毛神拳就得
要用相應屬性去打?

此篇文章於 08-21-05 09:20 PM 被 loyu515 編輯。
loyu515 目前離線  
舊 08-21-05, 10:34 PM   #193
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: t-cup
佢的 bleach 實在太屈機, 唔集中打佢我過意唔去. 最衰 (唔記得邊個) 唔夾份去對付 小max max.. 仲要暗算我地兩個... 太過份了

武藤勝紀 唔多好用的 = = 攻擊只係一擊過, 之後好多硬直時間人打
一護點用先勁... ? 有無人係meeting用"知"用得好勁..?
武藤勝紀 幾好用加喎~ 我覺得~ 攻擊距離算不錯, 出招快~ 連技扣得算多~

舊 08-21-05, 11:06 PM   #194
亞飛
Moderator
野人生活中

引用:
作者: P.Hope
一護點用先勁... ? 有無人係meeting用"知"用得好勁..?
武藤勝紀 幾好用加喎~ 我覺得~ 攻擊距離算不錯, 出招快~ 連技扣得算多~
有...有人用卡卡西好勁...仲好狗...
但係問題係...我地成班人都係力...特別係我的靚女團山治..一轉...佢就死得

舊 08-21-05, 11:09 PM   #195
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

引用:
有...有人用卡卡西好勁...仲好狗...
但係問題係...我地成班人都係力...特別係我的靚女團山治..一轉...佢就死得
卡卡西始終係知系~ hp又唔多~ 梗係玩斗知的啦... 點可以話佢狗....
其實練好笑的角色係咪會勁著數.... ?

舊 08-21-05, 11:16 PM   #196
亞飛
Moderator
野人生活中

引用:
卡卡西始終係知系~ hp又唔多~ 梗係玩斗知的啦... 點可以話佢狗....
其實練好笑的角色係咪會勁著數.... ?
笑系...你出來俾馬騮整你幾野就知
你一定啞左....之後就會叫 唔好打我呀 救命呀.....
p.s. 佢用鼻毛老..

舊 08-21-05, 11:18 PM   #197
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
引用:
用完田樂SHOOT/合體暴走技, 再大叫「唔好打我呀」

暫時對戰經驗綜合起黎
大家都係中意用力系
笑系次之, 知系最少..

知系卡卡西既口寄(放HOMING狗)真係太強...不過比力人見到一定圍剿...
葉既六格亦都好霸道(今日見到好多人都無準備治療既HELP...中晒招)
笑系支持者要繼續努力~~總有機會贏架!
記得加埋封必殺技~ 咁就唔駛怕:P

此篇文章於 08-21-05 11:23 PM 被 失業中年漢 編輯。
失業中年漢 目前離線  
舊 08-21-05, 11:21 PM   #198
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

引用:
.....
其實個j-world都幾有用~ 唔係因為佢~ 可能無乜人會咁在意d知力笑相克,,,
知系實在太可悲了... 不過因為無乜人用知的關系所以力系都唔會話特別有優勢~ 只是力的角色本身己經好洗好用~ 而笑系簡直係助收漁人之利~

舊 08-22-05, 11:11 AM   #199
safishhy
Game Master

引用:
.....
其實個j-world都幾有用~ 唔係因為佢~ 可能無乜人會咁在意d知力笑相克,,,
知系實在太可悲了... 不過因為無乜人用知的關系所以力系都唔會話特別有優勢~ 只是力的角色本身己經好洗好用~ 而笑系簡直係助收漁人之利~

無人用知原因係因為少人用笑

比力係打兩野就白晒…

如果多人用笑…仲要勁

知就有機會上位
舊 08-22-05, 05:16 PM   #200
~繪~
Crazy Gamer
SONY哥哥

註冊日期: Mar 2005
Nintendo Switch IDSW-8478-3947-6670
已經對過幾次JSS,似乎冇乜人真係會睇住邊個拎緊旗仔然後去追擊....
普遍情況D人多數都係見近就打,拎旗o既自然漁人得利。
~繪~ 目前離線  

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NDS] Nintendo Wi-Fi Connection 交流區 2 GimGim 手提遊戲機討論版 147 07-08-08 01:04 PM

現在的時間是 07:13 AM

手機版 | APP版