Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 03-18-09, 04:18 PM   #176
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
有冇巴打今晚夜攝.....?
小弟而家出發, 出黎的話打個招呼啦
帶定筆出去
幫FANS簽名呀

舊 03-18-09, 09:01 PM   #177
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
其實聽日都想去影下夜花....
不過番工拎唔到腳....

舊 03-18-09, 09:06 PM   #178
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
你會不會有點勉強耶?
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-09, 09:15 PM   #179
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
作者: KKH 查看文章
你會不會有點勉強耶?
所以得個想字...
都係等到星期六先試...

舊 03-20-09, 11:17 PM   #180
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
星期日Last day除咗我同油王仲有板友去嗎?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-09, 11:31 PM   #181
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
應該兩日都不去...我仍然要同餅爺/\

明日下午...還在考慮...星期日...要去和先祖見面...

舊 03-20-09, 11:33 PM   #182
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
今日下晝一支公去左...
原來都幾多人, 加上好熱好晒, 都係亂影幾張就算...

攝影魂嚴重不足...

舊 03-21-09, 12:29 AM   #183
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
引用:
作者: ビスケット 查看文章
考慮中 上星期冇去到

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-09, 01:23 AM   #184
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
如冇意外依last兩日都會去
引用:
作者: KTN 查看文章
應該兩日都不去...我仍然要同餅爺/\

明日下午...還在考慮...星期日...要去和先祖見面...
明日下午你會到?
話說我又多手買左個自己用唔到既紙鎮...
想問你可唔可以借部五弟黎開光,當然我又想玩下支大9啦...

舊 03-21-09, 02:31 AM   #185
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: Strider 查看文章

攝影魂嚴重不足...
咁辛苦所以先唔可以白去耶
星期四試過捕咗成粒鐘之前俾隻蜜蜂搞爛咗朵花#

如無意外星期日都應該會朝早去
聽日一定要去買櫈仔

此篇文章於 03-21-09 02:34 AM 被 ビスケット 編輯。
舊 03-21-09, 06:28 AM   #186
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
咁辛苦所以先唔可以白去耶
星期四試過捕咗成粒鐘之前俾隻蜜蜂搞爛咗朵花#

如無意外星期日都應該會朝早去
聽日一定要去買櫈仔
我都係一早去

舊 03-21-09, 10:59 AM   #187
KTN
~♡

今天不去了,還是不能蹲...

紙鎮a大9...買返來幾個月都仲未開光...

明日...下午考慮一下...要去的話一定要帶凳...但...我又無煙食...

引用:
作者: seetold 查看文章
如冇意外依last兩日都會去

明日下午你會到?
話說我又多手買左個自己用唔到既紙鎮...
想問你可唔可以借部五弟黎開光,當然我又想玩下支大9啦...

舊 03-21-09, 11:04 PM   #188
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: KTN 查看文章
今天不去了,還是不能蹲...

紙鎮a大9...買返來幾個月都仲未開光...

明日...下午考慮一下...要去的話一定要帶凳...但...我又無煙食...
鉛廠煙銅鑼灣肥花有貨呀
即買即食
舊 03-22-09, 10:39 AM   #189
KTN
~♡

鉛廠頹..................................

舊 03-22-09, 12:59 PM   #190
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Strider 查看文章

攝影魂嚴重不足...
我都係尋日去左,本來想影d靚花相返公司用,點知無論點搵都好,每個角度總有d花謝左

而且又多人...淨係想影銅鑼灣入口個兩隻阿東同阿妹我企係度對焦成五分鐘先按到快門.....
太惡頂了

下年都係早d去,許可的話甚至會請假去都未定

舊 03-22-09, 09:33 PM   #191
KTN
~♡

今日去不到,真抱歉...

結果今年花展 - 半日/三張/\

舊 03-22-09, 09:53 PM   #192
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

回來了, 精力用盡.....遲下至出相

舊 03-22-09, 10:38 PM   #193
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

今日一入場部30V就冇電罷工...
冇心機影...
舊 03-22-09, 10:42 PM   #194
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
冇心機影...
話你影郵票學人用乜電子頹機?

正正經經買條蝦啦 m9

Rice

舊 03-22-09, 11:00 PM   #195
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: riceking 查看文章
話你影郵票學人用乜電子頹機?

正正經經買條蝦啦 m9

Rice
版主咪蝦我啦
我賣柚買到機都冇錢買鏡啦
舊 03-23-09, 01:16 AM   #196
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

剛完成工作.....今年大豐收....

舊 03-23-09, 01:21 AM   #197
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
版主咪蝦我啦
你又唔聽書, 唔記得餅爺的教悔了嗎? m9

老蝦連Standard Lens好平架咋~ 你條爛鬼180一於1000米金俾咗我,
舊錢夠入一Set架啦~ ////

Rice

舊 03-23-09, 01:29 AM   #198
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
版主咪蝦我啦
引用:
作者: riceking 查看文章
你又唔聽書, 唔記得餅爺的教悔了嗎? m9

老蝦連Standard Lens好平架咋~ 你條爛鬼180一於1000米金俾咗我,
舊錢夠入一Set架啦~ ////

Rice
500cm 加支cf80/2.8 planar
7-8k都可以買到

舊 03-23-09, 10:01 AM   #199
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
冇心機影...
係喎 我都唔記得我有部bessamatic玩添

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-09, 06:25 PM   #200
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

已出功課....歡迎到研習區比下意見