Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-07-18, 09:44 AM   #11801
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
http://dengekionline.com/elem/000/001/675/1675085/

大家既最愛オオチ有新野出
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-18, 09:46 AM   #11802
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
對噢噢痴冇性趣,而家都係為鬥雞打

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-18, 03:13 PM   #11803
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
下輪朱古力ev??...個主題好脫力....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-18, 04:14 PM   #11804
J+1
望過黎呀!!!!!!

原來1萬唔係最高...

5萬4...

由手機版發出
舊 02-07-18, 05:34 PM   #11805
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
又有擊退喇,快啲去撞喇~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-18, 05:36 PM   #11806
ShinDou

撞左2隻垃圾ssr賣得ss chip

舊 02-07-18, 07:10 PM   #11807
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 02-07-18, 07:14 PM   #11808
ShinDou

終於識點打修羅男雀唔駛俾人打完反唔到了 XD
舊 02-07-18, 07:31 PM   #11809
J+1
望過黎呀!!!!!!

燒佢?
由手機版發出
舊 02-07-18, 07:33 PM   #11810
ShinDou

唔駛,無限甲兒頂住佢,號拍住,只要號唔死無限甲兒就唔會死,頭先我俾佢迫到第4先殺修羅男雀都贏,最尾先得閒殺滿血大激勵哥

而家D男雀都難燒,因為實會拍住號加左50%耐異常,咁佢VPART就算唔嚴選是但都20幾%,如果雙RESIST既話成60幾%都唔會燒得著

清完珠1534排62,多左人打上黎了,開始俾人洗 XD

亍守陣做乜唔落號﹖你應該有架﹖我諗你換走隻YF29落號再執下D位應該好D,你又唔係好似我咁殘陣好多勁機都冇,人地見你落YF29實會擺隻擋得住唔會俾你洗到珠

此篇文章於 02-07-18 07:46 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-07-18, 08:02 PM   #11811
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
事旦啦,我又唔識打人/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-18, 02:29 PM   #11812
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
事旦啦,我又唔識打人/
其實真心覺得幾浪費。
你個倉唔好話保1700,連衝頭10甚至legend都唔係冇可能
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-18, 07:24 PM   #11813
ShinDou

開始輸多左,清完珠1567排98
舊 02-08-18, 07:55 PM   #11814
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
vs30真係極品D卒同自機都勁易卡死必殺
80%分身GAME玩到最後就快贏,NU出必同我卡死左
真係打到火滾
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-18, 08:40 PM   #11815
Crazy Gamer

我打vs好似一次都冇未卡過

新嘅vs征霸c系列,冇白nu同omg贊卡等於冇人權。
舊 02-08-18, 08:45 PM   #11816
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

普征有咩難關?都未開始打...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-08-18, 08:51 PM   #11817
dragonar226

註冊日期: Jan 2007
VS30我而家打左LAST WAVE就快10次,一係YF29轉圈卡,一係NU出必卡
有3次打死晒2隻卒先黎卡好火滾
不停卡就快頂佢唔順
另外1st wave射卒出必我都超易卡

5CH同雙葉都有人報告卡,可能機種問題啦

又卡一場,剩係可以按back投降
.

此篇文章於 02-08-18 09:16 PM 被 dragonar226 編輯。
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-18, 09:38 PM   #11818
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
VS25已經過唔到@@

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-18, 09:39 PM   #11819
Crazy Gamer

我未打普征,但睇啲過關隊伍應該未有新關
舊 02-08-18, 09:57 PM   #11820
Crazy Gamer

引用:
作者: GN00508771 查看文章
VS25已經過唔到@@
xxx 盾杯 大沙
贊卡 號
xxx 新自護

我係咁過25c
舊 02-08-18, 10:23 PM   #11821
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

打完,,,普征冇更新

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-09-18, 06:49 AM   #11822
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
xxx 盾杯 大沙
贊卡 號
xxx 新自護

我係咁過25c
THANK 試試先

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 07:39 AM   #11823
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
征VS28應該點打?

次次都係打得太慢,食第2定3次G技,全隊崩潰
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-18, 08:11 AM   #11824
王蛇

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: h0023874 查看文章
征VS28應該點打?

次次都係打得太慢,食第2定3次G技,全隊崩潰
D卒唔多血 故意打下D卒,等佢浪費個信賴

舊 02-09-18, 08:24 AM   #11825
ShinDou

精vs25c過唔到wave2大佬,冇盾筆應該唔夠火力打?

而家搞到每個月少2粒限凸,迫人棄?

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:17 PM

手機版 | APP版