Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
電視遊戲討論版>The Witcher 3: Wild Hunt | 好評發售中 | NS版發售決定
wuxu 02:41 PM 05-18-15
作者: Lamsze:
如果半人魔甘點?
SOR,我認呢句係搞事
認真都當魔咁用銀劍打
rictws 02:47 PM 05-18-15
作者: wuxu:
認真都當魔咁用銀劍打
另外想問,戰鬥時主角會自動拎劍,佢係咪會因應對手係人定魔,拎啱嗰把出嚟?
wuxu 02:53 PM 05-18-15
作者: rictws:
另外想問,戰鬥時主角會自動拎劍,佢係咪會因應對手係人定魔,拎啱嗰把出嚟?
唔知關唔關難度事,我揀「想流點血」都係會睇情況一進入戰鬥就自動揀劍。
但戰鬥中的話就要自己換。
sorlohk 03:00 PM 05-18-15
作者: Hisashi:
有隻油你可以自己整、英文叫Swallow, 整完有3支、回復時間20秒、如用哂可以meditate就會補充D油
冥想連唔齊料都可以補到 勁
wuxu 03:20 PM 05-18-15
作者: sorlohk:
其實無估錯應該都係要料去補,我好幾次都見佢話用萬能溶劑或者咩烈酒去補充。
Antares 03:42 PM 05-18-15
作者: initial:
$418. 算好啦, 普通版都送10幾首SOUNDTRACK, 又地圖咁.
玩左幾粒鐘, 有好多野都未知點用. 一開始想升LV係百果村附近有咩地方好打?

**中文版封面係台版, 英文封面係港版 (盒底有一細行中文字).

唔好買錯美版, 因為已經有人中招, 係冇中字的.**

請問 英文封面港版 入面d 地圖同說明書等 係唔係全英文?

我見人影相
中文版封面台版 入面d野 全部係中文,我自己想要英文,謝謝。
Faiz_ko 03:42 PM 05-18-15
Ps4版個fps真係好低
好疾 有冇人覺得疾得好離譜
斯羅 04:00 PM 05-18-15
作者: Faiz_ko:
Ps4版個fps真係好低
好疾 有冇人覺得疾得好離譜
玩個時吾覺好勁, 但播片就會
IDGAF 04:03 PM 05-18-15
5分鐘搞懂巫師系列(好似係…)

The Witcher in 5 Minutes

https://youtu.be/AXfW2LWK3m4

Before you play The Witcher 3, catch up on the twisty tale of Geralt of Rivia and a few important characters that you may have forgotten. (Covers The Witcher and The Witcher 2)

真係成本教科書咁款…!

https://youtu.be/noUQ0_0Cu64

This Deluxe Witcher Textbook Will Make You an Expert on Temerian Lore

We unboxed the super-fancy deluxe collector's edition of The World of The Witcher from Dark Horse books.

Hisashi 04:26 PM 05-18-15
唔明你意思、咁唔meditate的話、可以點補充D藥水?
19909696 04:45 PM 05-18-15
xbone framerate高啲?
wuxu 04:54 PM 05-18-15
答:無方法,只能靠meditate
karowk 04:58 PM 05-18-15
我ps4 版,老實講流暢度就一定麻麻,感覺好美中不足。
穩定三十一定無,比起bb仲差好遠。
播片窒都算,唔影響遊戲,但好多時一進入戰鬥都会窒,尤其多幾隻怪時。
希望有patch改善。。。
GP03D 05:00 PM 05-18-15
冇玩過之前個d, 玩呢隻會唔會跟唔到?
係咪有d似monhunt咁玩?
同埋白金係咪好長路程?
諗緊玩呢隻定人中0好....
Hisashi 05:05 PM 05-18-15
答:無方法,只能靠meditate
咁你之前想講什麼?
kakajit 05:09 PM 05-18-15
作者: karowk:
我ps4 版,老實講流暢度就一定麻麻,感覺好美中不足。
穩定三十一定無,比起bb仲差好遠。
播片窒都算,唔影響遊戲,但好多時一進入戰鬥都会窒,尤其多幾隻怪時。
希望有patch改善。。。
利申買左X1版 , 都係窒架喇 , 兩個版本比較黎都係水鬥水 ,
見到PC版出左都係買番PC版算數...

唔係怪CD PROJECT RED , 而係呢兩部機真係唔夠力RUN呢個質素O既作品...
wuxu 05:15 PM 05-18-15
咁你之前想講什麼?
補充藥水只能靠冥想時自動補充,無其他方法。
Pandahahaha 05:25 PM 05-18-15
窒機要寄望明天個patch了
sorlohk 05:26 PM 05-18-15
(我錯左, 合第一次要夠原料, 之後再合只可以冥想, 唔使用料, 電腦搵其他野幫你代替)
我意思係冥想既情況下 如果你唔夠原料合 冥想之後電腦都會自動合到 (搵左種叫萬能藥水補齊)...
Pandahahaha 05:29 PM 05-18-15
話口未完就出更新
俾錢買原料 或者努力殺野執料 儲夠原料再自己合....
我意思係冥想既情況下 如果你唔夠原料合 冥想之後電腦都會自動合到(或者搵左種叫萬能藥水補齊)...
好似夠料都唔會比你自己整,一定要冥想先整到?
sorlohk 05:54 PM 05-18-15
作者: Pandahahaha:
話口未完就出更新

好似夠料都唔會比你自己整,一定要冥想先整到?
係 我錯 唔怪之得整極都整唔到第二次.....

481.2 mb 更新 有得 圓圈 交叉掉轉 .... 正呀
framerate 都係唔足架啦 不過可能已經習慣左 無咁暈同窒 再玩下先

睇黎 fix 左跳杯 bug .... 一 load 完 game 就跳杯
wuxu 05:55 PM 05-18-15
俾錢買原料 或者努力殺野執料 儲夠原料再自己合....
我意思係冥想既情況下 如果你唔夠原料合 冥想之後電腦都會自動合到(或者搵左種叫萬能藥水補齊)...
其實個系統會唔會係見唔夠原料補,就會自動係原料中睇下夠唔夠料整萬能溶劑/本身夠唔夠溶劑,然後就自動合成溶劑去補充?(暫時材料太多未試過缺料所以試唔到)
holsety 05:59 PM 05-18-15
圓叉patch, 估唔到,諗住美系game大家慣左,算體貼
個patch重點應該係performance quality w
holsety 06:02 PM 05-18-15
其實個系統會唔會係見唔夠原料補,就會自動係原料中睇下夠唔夠料整萬能溶劑/本身夠唔夠溶劑,然後就自動合成溶劑去補充?(暫時材料太多未試過缺料所以試唔到)
煉金item 整左一次就唔洗再整
唔明點解吾俾player 自己整 w
驚我勁用?
可能這代替左冇倉庫合成
sorlohk 06:06 PM 05-18-15
試左 合第二次佢根本唔使原材料 齊料都係搵萬能溶劑的....
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面