Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 買賣專區

主題工具 顯示模式
舊 01-22-18, 07:37 PM   #1
haro1456
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2008
收白咭閃咭萬變卡

收港版/日版萬變卡,除龍珠/美少女戰士外,
想收魔動王/魔神英雄傳/MARIO/幪面超人/四驅小子等等舊動漫的都可
因個人收藏,不一定要很好質素,但好質素願意收高些。

白咭$1~2/張、閃咭$10~150/張(視乎質素)

請PM~可議

此篇文章於 01-23-18 11:46 PM 被 haro1456 編輯。
haro1456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-18, 05:52 PM   #2
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
呢D齊1套嘅白卡要唔要?如要請PM WHATSAPP 傾

仲有D散白卡

此篇文章於 01-29-18 06:23 PM 被 BRA武藏 編輯。
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-18, 06:08 PM   #3
haro1456

引用:
作者: BRA武藏 查看文章
呢D齊1套嘅白卡要唔要?如要請PM WHATSAPP 傾

PM你了~
舊 01-30-18, 01:04 PM   #4
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
我都有一堆唔齊SET嘅舊龍珠白卡, 你可以係邊度見面交收? THANKS

舊 01-30-18, 04:36 PM   #5
haro1456

引用:
作者: luciferdark 查看文章
我都有一堆唔齊SET嘅舊龍珠白卡, 你可以係邊度見面交收? THANKS
PM左你了~~

論壇跳轉

現在的時間是 05:28 AM

手機版 | APP版