Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-04-17, 09:39 AM   #176
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
53M 2YEARS, 26M有KD用真係佛心約

舊 07-04-17, 09:45 AM   #177
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
頂爛市

curry做左最抵用PG幾年
今年到最抵用SF
傳聞如果AI走要追rudy gay可能會減仲多

hayward今日應該有答覆
應該都幾大機會留JAZZ....佢話想同rubio打波

此篇文章於 07-04-17 09:56 AM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 10:24 AM   #178
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: Sar8 查看文章
頂爛市

今年到最抵用SF

照計Hayward應該會留隊, 我覺得佢滿意Jazz 呢隊波
係睇佢同佢家人對UTAH生活有冇不滿
始終Miami 陽光與海灘都吸引
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 02:07 PM   #179
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
頂爛市

今年到最抵用SF

仲要Curry當年續都叫做係搏一搏, 賭佢會進步。
KD已經係好成熟, 除非唔好彩大傷病, 否則都唔會係伏

但KD為球隊做咁多, Curry係合約上無做到呢點(當然唔係必要, 佢值得呢份約), 希望唔好影響佢地關係。

舊 07-04-17, 02:17 PM   #180
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
勇士似乎大機會簽NICK YOUNG
引用:
作者: POISON 查看文章
JJ都收2300萬一年...個市點搞呀
好似話因為76人成班新秀都平, 達唔到人工最低標, 所以要簽D 1年貴夾唔飽既約

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
Lowry 搞一大輪又係留低
Taj gibson 又過埋去 timberwolves,真係變左 minnesota timberbulls

Cavs 好似得返等 melo buy-out 然後簽佢呢條補強路??
睇下明年木狼有冇起息

Lowry個人覺得唔係太好用... 速龍咁貴都簽番, 者係都唔會點變陣, 明年應該又係同今年差唔多成綪 (姐係無咩希望...)
好彩Lowry唔係去馬刺, 幾驚馬刺要佢
btw, 馬刺LA究竟會去邊

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
仲要Curry當年續都叫做係搏一搏, 賭佢會進步。
KD已經係好成熟, 除非唔好彩大傷病, 否則都唔會係伏

但KD為球隊做咁多, Curry係合約上無做到呢點(當然唔係必要, 佢值得呢份約), 希望唔好影響佢地關係。
咁curry underpaid左幾年, 今季簽天約都預左既
KD真係唔話得, 不過夾得開心又有指環又無理由嫌人工低打一年就走既

引用:
作者: Penny仔 查看文章
照計Hayward應該會留隊, 我覺得佢滿意Jazz 呢隊波
係睇佢同佢家人對UTAH生活有冇不滿
始終Miami 陽光與海灘都吸引
咁塞軍真係咩都無
hayward又無griffin又無, 會唔會有機會搵melo

此篇文章於 07-04-17 02:22 PM 被 6eo 編輯。
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 02:25 PM   #181
Sar8
The One

curry份約係fa果日一開就比份頂佢
某程度上都係當答謝
畢竟佢幫隊波升值到由4億>20幾億美金

慶功果陣已經話一定係開份頂薪既比佢

此篇文章於 07-04-17 02:28 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-17, 08:30 PM   #182
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
3on3多左條curry line好似幾好玩

舊 07-04-17, 10:21 PM   #183
Greenhead
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
勇士似乎大機會簽NICK YOUNG

佢搭返 McGee 的話 GSW 有睇頭 (肯定有膠 Play )

最衰 My Boy 同 Shaq 反左面
Greenhead 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 12:54 AM   #184
Penny仔

今季既nick young 就幾好用既
射得下之餘,防守亦ok
至於crawford就不了
其實barbosa都可以考慮.......

另有消息話zaza confirm 會續約
咁就差mcgee,然後就埋班
咁快搞掂個班底,效率都幾高
由手機版發出
舊 07-05-17, 08:26 AM   #185
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
hayward 4年1.28億綠軍

此篇文章於 07-05-17 08:30 AM 被 不是藍星人 編輯。
不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 10:08 AM   #186
Penny仔

終於簽到人
咁綠軍應該會清人清pick, 去換隻內線返黎
舊 07-05-17, 10:23 AM   #187
6eo
美波様!

引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
hayward 4年1.28億綠軍
出哂口術話想同RUBIO打波
轉個頭都係去綠軍, 真係估唔到
咁真係差隻工兵型內線, 同希望個新人生性

引用:
作者: Penny仔 查看文章
今季既nick young 就幾好用既
射得下之餘,防守亦ok
至於crawford就不了
其實barbosa都可以考慮.......

另有消息話zaza confirm 會續約
咁就差mcgee,然後就埋班
咁快搞掂個班底,效率都幾高
由手機版發出
Barbosa年紀開始大唔值啦, 唔係上年都已經續左
可能自家培訓下D新秀, 勇士好似買左個PICK, 換左個內線新人
btw 估唔到D WEST原來仲打, 仲以為會退休, 佢同Clark個d眉來眼去既交波幾好睇

ZACH比人Trade左去Kings

JB好氣度
http://sports.ltn.com.tw/news/breakingnews/2116455

此篇文章於 07-05-17 10:27 AM 被 6eo 編輯。
舊 07-05-17, 10:27 AM   #188
Sar8
The One

另外勇士簽左casspi

舊 07-05-17, 10:59 AM   #189
Penny仔

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
Barbosa年紀開始大唔值啦, 唔係上年都已經續左
可能自家培訓下D新秀, 勇士好似買左個PICK, 換左個內線新人
btw 估唔到D WEST原來仲打, 仲以為會退休, 佢同Clark個d眉來眼去既交波幾好睇
唔係架, 勇士原本想續的
但suns出價太貴, 記憶中5M以上
Clark一定會走架喇, 問題係簽邊個填佢個位
舊 07-05-17, 12:43 PM   #190
sunnypigdog
滅絕小五郎

係咪好似話力羊同MYBOY只係夠錢2揀1?
Clark走我真係覺得好可惜

Hayward過塞軍, 但應該都俾唔到咩壓力LBJ

舊 07-05-17, 02:12 PM   #191
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
係咪好似話力羊同MYBOY只係夠錢2揀1?
Clark走我真係覺得好可惜

Hayward過塞軍, 但應該都俾唔到咩壓力LBJ
除非 celtics 可以拎埋 melo 啦 hahahaha
講到好似打機咁

最好笑係 melo 自己賣廣告,放條自己 training 的片出黎
但似乎佢應該都走唔到,knicks 又補強唔到,繼續等死 ...

New york 另一邊廂 nets 俾左 max porter,照計 wizard 會 match
但咁 wizard 就已經爆 cap ... 呢兩年 nets 都試過呢招都唔成功
睇下今次又如何

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-17, 03:32 PM   #192
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
除非 celtics 可以拎埋 melo 啦 hahahaha
講到好似打機咁

最好笑係 melo 自己賣廣告,放條自己 training 的片出黎
但似乎佢應該都走唔到,knicks 又補強唔到,繼續等死 ...

New york 另一邊廂 nets 俾左 max porter,照計 wizard 會 match
但咁 wizard 就已經爆 cap ... 呢兩年 nets 都試過呢招都唔成功
睇下今次又如何
而家D人腳好多都會覺得打機先有

舊 07-05-17, 03:59 PM   #193
Sar8
The One

2K d trade多數係主將換主將
好少拿批2/3線去換主將

舊 07-06-17, 07:10 AM   #194
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
Nick Young一年約勇士, 下年後備既火力

舊 07-06-17, 08:26 AM   #195
Sar8
The One

勇士禁區好似未搞店

舊 07-06-17, 09:25 AM   #196
Penny仔

應該簽回zaza....
Mcgee就大概不留了(始終要練新人)
其實我有D意外勇士簽casspi
舊 07-06-17, 11:12 AM   #197
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

PSN  IDARMY_Momo
Mcgee出面應該會有好啲既offer既...不過可能又變番mvp咁

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 07-06-17, 12:21 PM   #198
Penny仔

Waiters 4yr 52m 留heat
咁再簽埋James Johnson就齊章了

反正追唔到Ace, 不如keep返舊年個班底再打過
舊 07-06-17, 12:58 PM   #199
6eo
美波様!

引用:
講到好似打機咁

睇下今次又如何
NYK同MELO我都真係無眼睇...

估唔到nets會追Porter
wizard d錢好似好唔抵洗咁, 話咁快爆cap但又唔知去左邊咁

引用:
2K d trade多數係主將換主將
好少拿批2/3線去換主將
始終現實多野trade又多變數, pick, 交換權, 爛約, 人夾人, etc.
舊 07-06-17, 02:30 PM   #200
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=2...00027-reut-spo

三弟退休?

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 39 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 05-11-16 10:31 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 06:15 PM

手機版 | APP版