Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-13-17, 05:35 PM   #601
lwl
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
始終都想成隊UR咁踢

舊 09-14-17, 01:20 PM   #602
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
唔齊腳真係唔使諗打 online
琴日打 friendly match
我 45 萬戰力
朋友 50 萬
唔好話贏
連一球都入唔到
所以抽中一隻立花真係唔出好過

舊 09-14-17, 05:45 PM   #603
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
總戰力未必代表一切
我40萬遇到二三十萬
但人哋有勁FW或GK都未必夠人打

Sent from my iPhone using Gaforum
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-17, 09:23 AM   #604
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: aquarius 查看文章
總戰力未必代表一切
我40萬遇到二三十萬
但人哋有勁FW或GK都未必夠人打

Sent from my iPhone using Gaforum
要練埋技
B 技練滿同 S 技 lv 1 差不多

舊 09-15-17, 06:45 PM   #605
lwl

引用:
作者: ammms 查看文章
唔齊腳真係唔使諗打 online
琴日打 friendly match
我 45 萬戰力
朋友 50 萬
唔好話贏
連一球都入唔到
所以抽中一隻立花真係唔出好過
都無計唔打
每星期要打5場拎5石

舊 09-15-17, 10:00 PM   #606
aquarius
Game Master

似乎立花招pass cut 係夾次藤

舊 09-15-17, 10:54 PM   #607
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
似乎立花招pass cut 係夾次藤

係呀, 所以要3P先有用
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-17, 11:20 PM   #608
aquarius
Game Master

引用:
作者: Leong 查看文章
係呀, 所以要3P先有用
不過唔追求射門的話
單立花做後防都够玩
不過有心抽立花點會甘心只有一個

月尾再來隻勁限定
klab今次真係有心抽課金水..
舊 09-16-17, 02:12 AM   #609
aquarius
Game Master

又有圖流出
係迪亞斯個拍擋巴斯卡魯有UR
射球數值7260
舊 09-16-17, 11:24 AM   #610
Leong
Crazy Gamer

引用:
又有圖流出
係迪亞斯個拍擋巴斯卡魯有UR
射球數值7260
攻擊1萬8千幾, 但守防得8千幾, 好極端
舊 09-18-17, 09:20 PM   #611
aquarius
Game Master

辛辛苦苦儲咗60萬紅幣換SSR票
出咗個重覆王者翼俾我..
舊 09-19-17, 11:18 AM   #612
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
請問大家,而家有隻用幣換既迪亞斯,換唔換得過?因為我見佢兩招都係得A。
Thanks a lot.

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-17, 11:39 AM   #613
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
請問大家,而家有隻用幣換既迪亞斯,換唔換得過?因為我見佢兩招都係得A。
其實哩隻狄亞斯唔差, 唔計限定版, 隻阿根庭至寶(真SSR)點數先4萬2, 換哩隻都有3萬9

而且狄亞斯可以刷與志偉的雙人射球(B技), 窩利(C技)及招鏟技(B技), 如果你缺真SSR OMF, 要嚟頂住先, 係嘅唔錯選擇

當然你已有很多OMF, 就唔建議你換

P.S. B級升上LV60等於S級LV1

此篇文章於 09-19-17 11:53 AM 被 Leong 編輯。
舊 09-19-17, 12:09 PM   #614
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
IF你無佢隻真SSR換黎用都可以, 否則慳返....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-17, 01:33 PM   #615
lwl

除非中場好缺人,否則唔好換
留COINS 換SSR券好D

舊 09-19-17, 06:52 PM   #616
aquarius
Game Master

TGS event期間又有限時抽

舊 09-19-17, 07:16 PM   #617
Leong
Crazy Gamer

引用:
TGS event期間又有限時抽

但個POOL一D都唔吸引, 又無保低, 又無SSR UP, 而且差不多全部舊角
舊 09-20-17, 04:00 PM   #618
Leong
Crazy Gamer

足小又有新EVENT, 應該似上次森崎, 計分爭排名, 可以攞EX陣式及巴斯高(阿根庭狄亞斯的拍檔), 應該是上次流出嗰隻

另外, 有新POOL抽, 終於出早田及樑仔的真SSR 新角色打EVENT有加分
舊 09-20-17, 11:09 PM   #619
aquarius
Game Master

引用:
足小又有新EVENT, 應該似上次森崎, 計分爭排名, 可以攞EX陣式及巴斯高(阿根庭狄亞斯的拍檔), 應該是上次流出嗰隻

另外, 有新POOL抽, 終於出早田及樑仔的真SSR 新角色打EVENT有加分

巴斯高射球有七千
對我呢類無課金而言很難得

順便提一下, 不過可能大家都知
打event P下半場換入三名有P球員
總P bonus係會加上去的

此篇文章於 09-20-17 11:37 PM 被 aquarius 編輯。
舊 09-21-17, 07:50 AM   #620
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
其實哩隻狄亞斯唔差, 唔計限定版, 隻阿根庭至寶(真SSR)點數先4萬2, 換哩隻都有3萬9
而且狄亞斯可以刷與志偉的雙人射球(B技), 窩利(C技)及招鏟技(B技), 如果你缺真SSR OMF, 要嚟頂住先, 係嘅唔錯選擇
當然你已有很多OMF, 就唔建議你換
P.S. B級升上LV60等於S級LV1
引用:
作者: HON HON 查看文章
IF你無佢隻真SSR換黎用都可以, 否則慳返....
引用:
作者: lwl 查看文章
除非中場好缺人,否則唔好換
留COINS 換SSR券好D
唔該晒咁多位,紅幣而家先得三十幾萬,有排先換到SSR,而且又擔心會重複...
至於OMF方面,我得三張真SSR,力皇者志偉、速法國指揮官、技日本隊泰萊。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 09-21-17, 07:52 AM   #621
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
巴斯高射球有七千
對我呢類無課金而言很難得
順便提一下, 不過可能大家都知
打event P下半場換入三名有P球員
總P bonus係會加上去的
上次就中學生,請問今次咩卡先有pt 加?

舊 09-21-17, 09:13 AM   #622
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
日本少年隊

新卡池出既新田、早田同樑仔應該會加多d

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-17, 09:42 AM   #623
aquarius
Game Master

引用:
日本隊JY都有P加
抽pool就睇吓你覺得值唔值
月尾臨近正常都會睇埋fes有咩抽..

其實每場總數有P500+要打到十萬P都ok嘅..
舊 09-21-17, 10:28 AM   #624
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
日本隊JY都有P加
抽pool就睇吓你覺得值唔值
月尾臨近正常都會睇埋fes有咩抽..
其實每場總數有P500+要打到十萬P都ok嘅..
我上次無抽到pool特效,每場只加11%,所以最後都係拎唔到日本人能力+5%陣式。

舊 09-21-17, 11:43 AM   #625
Leong
Crazy Gamer

引用:
我上次無抽到pool特效,每場只加11%,所以最後都係拎唔到日本人能力+5%陣式。
其實今次個POOL我都有D想抽, 因為想我隊UR日本隊齊腳

FW: 日向及新田
OMF: 志偉, 泰來, 新伍 (三杉)
DMF: 限松山及赤井 (新伍)
DF: 三杉, 次滕
GK: 源三, 健威及森崎

欠DF松山, 樑仔及早田 (唔計立花兄弟, 因為我無抽)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #46 重課金挑戰杯開催!!!WY日本隊分批出黎昆水~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1010 06-04-12 12:09 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #44 葵杯開催,打足一星期 Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 05-20-12 11:37 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #42 集結!全日本ジュニアユース!! okabe PC電腦遊戲討論版 1018 05-05-12 11:50 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 04-17-12 08:48 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #33 史生成長杯開催中!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-21-12 02:15 PM

現在的時間是 06:39 AM

手機版 | APP版