Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-17-16, 08:36 PM   #76
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: harakuma 查看文章
睇落似LAST OF US變種版咁, 其實唔叫MG, 改個新名好難咩?

當你係新作GAME又唔太差呀.
因為完全係用MGSV既資源
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 09:31 PM   #77
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
齋打喪B,故事都慳埋

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-16, 09:40 PM   #78
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
勁,連D地圖場景都照用返舊野...
搵碟食凈牛河炒返做一碟牛河加兩pat花生醬咁係咪

舊 09-17-16, 10:11 PM   #79
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
睇片。。係咪4players?

舊 09-18-16, 02:25 PM   #80
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
可以令我飛著睇都頂唔到30秒 呢段片勁丫

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-16, 03:23 PM   #81
wutoms
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
純睇返gameplay, 後面可以開無雙咁,點解一開頭得個一兩隻要咁小心玩

不過呢隻會玩嘅都應該唔會係玩開mgs嘅人黎架喇~
wutoms 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-16, 03:25 PM   #82
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-16, 04:11 PM   #83
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
小島監督 「メタルギア サバイブは僕は関係ない。メタルギアにゾンビなんか出るわけない。」

KONAMI你感覺如何

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-16, 04:14 PM   #84
Kain

感覺就係響MGSV加一個新GAME MODE咁
亦令我明白用現成野砌隻新GAME出黎原來係好簡單
唔怪得暗榮咁發
舊 09-18-16, 04:59 PM   #85
flpchoho

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
小島監督 「メタルギア サバイブは僕は関係ない。メタルギアにゾンビなんか出るわけない。」

KONAMI你感覺如何
KONAMI: 感覺良好,係你地班人唔識貨

連小島自己都話同呢隻GAME毫無關係,仲會唔會有死忠FANS買隻返來玩?

睇著MGS的品牌被KONAMI玩殘...................
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-16, 05:01 PM   #86
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
唔係fans既咪會買囉
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-16, 05:13 PM   #87
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
絕對可以同C記隻BIO分勝負睇下邊個糞啲
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-16, 02:12 AM   #88
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
Metal Gear 賽車
Metal gear 轉珠
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-16, 01:49 PM   #89
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
鬼叫 KONAMI 咁多年剩係煲得起MGS
C 記都叫出過一堆IP .. DMC,鬼武者,Clover 系列. 再MH 大hit

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-16, 01:58 PM   #90
Sito
人修羅

註冊日期: Mar 2011
可能當初個死人社長就係叫小島用mgs個名出一堆九唔搭八的game掠水但比小島ban左
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-16, 02:56 PM   #91
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: now_loading 查看文章
有得諗
Mgs V越野車幾過癮
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-16, 03:09 PM   #92
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
X 鬼叫 KONAMI 咁多年剩係煲得起MGS
O 佢地自己殺晒自己d IP
由桃鐵,惡魔城到パワポケ,MGS
無一樣唔係Konami自己整死
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-16, 03:09 PM   #93
Kain

開心大發現
原來隻GAME叫 Metal Gear SurviVe

唔係我腦補,係見佢無左SOLID同埋佢LOGO個V字特別唔同色我先發現
舊 09-19-16, 06:21 PM   #94
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
由手機版發出
連我最想玩每年一次既プロ野球スピリッツ都無出 2016...

舊 09-20-16, 01:43 AM   #95
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
由手機版發出
仲有隻Silent Hill, 不停外判玩死自己,
小島幫佢奇蹟返生, 佢就炒埋小島
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-16, 11:00 AM   #96
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
見到KONAMI已經要 負評, 上一頁...

舊 09-20-16, 11:34 AM   #97
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
而家人地一隻手機捧球養全家架,有得你玩已經偷笑啦

利申:唔玩
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-16, 11:52 AM   #98
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Kain 查看文章
開心大發現
原來隻GAME叫 Metal Gear SurviVe

唔係我腦補,係見佢無左SOLID同埋佢LOGO個V字特別唔同色我先發現
其實有咩好鬧?
冇左solid 字樣, 即係一早話俾你聽呢隻唔係 "堅" 野.

舊 09-20-16, 01:05 PM   #99
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: now_loading 查看文章
MARIO式系列化?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-16, 01:19 PM   #100
Ishimura
Game Master
兼職提督業

註冊日期: Jan 2002
MSF時期的人被穿越
但穿有DD章的裝備用DD印的紙箱補給

明知係兼用都不會做掩飾……
由手機版發出
Ishimura 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Fear Effect Reinvented︱remake︱PC/NS/PS4/XB1 安安 電視遊戲討論版 3 08-24-22 07:29 PM
[PS4,XB1] Darksiders 3 ︱PS4/XB1/PC (已售) 信長 電視遊戲討論版 17 11-29-18 12:24 AM
[多機種] Nine Parchments︱NS/PS4/XB1/PC 安安 電視遊戲討論版 3 06-08-18 07:31 AM
[多機種] PES 2018︱PS4/PS3/XB1/XB360/PC 安安 電視遊戲討論版 30 09-16-17 03:49 PM
[多機種] [PS4, XB1, WiiU, PC] RIVE | 卷軸射擊+Hack機械+平台式玩法 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 0 06-06-15 01:35 AM

現在的時間是 02:00 PM

手機版 | APP版