Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 
電視遊戲討論版>SD Gundam G Generation GENESIS
真司+熱 09:17 PM 11-22-16
[真司]連真司爸爸都未打過我呀 G-Gen Genesis
直播時段:星期一至日 8:20-11:00
歡迎入來吹水 歡迎各位朋友入來吹水

Twitch
http://live.sk-knower.com/shinjishinji1
Facebook
https://www.facebook.com/shinjishinji1JTV
happy_heha 09:41 PM 11-22-16
作者: happy_heha:

開game彈呢個畫面,正唔正常,應唔應該x佢?
PSN DL 版黎
原來之後戰鬥show唔到戰鬥動畫, 可以點搞?
wing 09:44 PM 11-22-16
作者: happy_heha:
原來之後戰鬥show唔到戰鬥動畫, 可以點搞?
你等佢一陣install或者download哂成隻game先玩,咪有動畫睇囉。
未裝哂都可以俾心急人玩住先, 仲想點?
happy_heha 09:55 PM 11-22-16
作者: wing:
你等佢一陣install或者download哂成隻game先玩,咪有動畫睇囉。
未裝哂都可以俾心急人玩住先, 仲想點?
明白了原來背景仲DL緊, thanks!
日向小RAYRAY 10:24 PM 11-22-16
作者: 紫紅豆:
這遊戲只合超級年史高達粉絲玩,
好多說話,說多個玩,沒W,OO,SD,SE,age系列,
比舊那款更不如,只是多了動畫和詳細對白
我最唔想見到AGE同G伏兩件高達之恥出現
C.Ryo 10:34 PM 11-22-16
今次3D模型戰鬥畫面做得好好
joewkf13 11:06 PM 11-22-16
想問個問題,如果雙版本,通常共享save但不共享dlc??如psv dlc有既機體,crosssave去ps4 dlc機體會消失?
真!DC 11:14 PM 11-22-16
通常哩d多機種版本有cross save的,dlc都共通
由手機版發出
Van仔 11:24 PM 11-22-16
作者: 日向小RAYRAY:
我最唔想見到AGE同G伏兩件高達之恥出現
AGE又咩問題
izumo 11:31 PM 11-22-16
作者: Van仔:
AGE又咩問題
幾好呀 亂世之奸雄做主角

BTW 冇波鞋號 冇血滴子艦
突然唔識打機...?
Squall-Lucifer 11:34 PM 11-22-16
作者: izumo:
幾好呀 亂世之奸雄做主角

BTW 冇波鞋號 冇血滴子艦
突然唔識打機...?
今作最強的萬用戰艦應該是ラー・カイラム和ネェル・アーガマ
紫紅豆 11:40 PM 11-22-16
AGE又咩問題
https://www.google.com.hk/url?sa=i&r...79915728449295

三仔爺那套幼兒向高逹
pet3 11:47 PM 11-22-16
作者: 紫紅豆:
https://www.google.com.hk/url?sa=i&r...79915728449295

三仔爺那套幼兒向高逹
我覺得幾好看

只是大多數人睇唔慣佢係兒童向

佢唔掛高達的名無問題
只是因為他叫高達嘛

FX超強的
真!DC 11:49 PM 11-22-16
AGE我覺得好悶
izumo 11:54 PM 11-22-16
作者: pet3:
我覺得幾好看

只是大多數人睇唔慣佢係兒童向

佢唔掛高達的名無問題
只是因為他叫高達嘛

FX超強的
佢最智障係去到3代
2邊都唔知做緊乜

尤其係菲魔一路ge論點太強
後面因為兒童向 要俾左膠孫贏 搞到好核突

但一二代主角 角色塑造得好好 執下個故事有機會好過寺田seed d
Van仔 03:01 AM 11-23-16
作者: izumo:
佢最智障係去到3代
2邊都唔知做緊乜

尤其係菲魔一路ge論點太強
後面因為兒童向 要俾左膠孫贏 搞到好核突

但一二代主角 角色塑造得好好 執下個故事有機會好過寺田seed d
其實係要一套野塞晒三爺孫先搞到古古怪怪
(=v=)b 06:11 AM 11-23-16
G伏點可以無~主角一騎當千~魔王做主角~諗都覺得正~
pet3 07:20 AM 11-23-16
其實係要一套野塞晒三爺孫先搞到古古怪怪
小說和遊戲好好既

遊戲真的狂用AGE系統做件
T.K. 12:19 PM 11-23-16
林友德定布拉度?
中文版譯名
(=v=)b 12:46 PM 11-23-16
作者: T.K.:
林友德定布拉度?
中文版譯名
布拉度~
pet3 01:00 PM 11-23-16
作者: (=v=)b:
布拉度~
無雷射球用
wang2009hk 01:09 PM 11-23-16
作者: joewkf13:
想問個問題,如果雙版本,通常共享save但不共享dlc??如psv dlc有既機體,crosssave去ps4 dlc機體會消失?
通常這種雙版本的特典

都會有齊2版本的特典

一輸入完特典碼會顯示一個特典卻有2種不同m數的

通常都是p4和psv版本

只要是同一psn帳號,就照樣可在另一部主機下載
賈圖 10:54 PM 11-23-16
有無人試過玩PSV版玩玩下hang機呀?
qwe 12:55 AM 11-24-16
發現PSV唔可以REMOTE PLAY PS4版...
如果想隨時玩請考慮PSV版...
C.Ryo 08:53 AM 11-24-16
FB見圖有倒A同豬self,咁可能係之後DLC都會有隐藏機?
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 

返回主題版面