Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 80 120 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 140 180 230  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
yorkyork 09:38 PM 05-24-16
以前用飛都可以抽月尾特別pool,
依家見你地儲得多個個月都整D新飛出黎,
唔夠十張又留唔到下個月,
真係極品
ShinDou 10:04 PM 05-24-16
無啦啦凸爆左SR港姐,原來佢之後1次過派4隻SR,仲以為有排打
ShinDou 01:41 PM 05-25-16
凸爆左2次港姐了

350隻尊尼得10%飛唔係好想打
書仔 02:01 PM 05-25-16
作者: ShinDou:
凸爆左2次港姐了

350隻尊尼得10%飛唔係好想打
我都覺得不值打,你話100%SSR券我都會同你傻下.10%算把啦
J+1 02:09 PM 05-25-16
明明係90%sr卷
由手機版發出
書仔 02:12 PM 05-25-16
作者: J+1:
明明係90%sr卷
由手機版發出
不是90%R券嗎
LordofNightmare 05:28 PM 05-26-16
其實唔駛爆水都打得夠350隻尊尼。
不過可能要放棄打錢同資材咁解。
亍 ◣ 09:23 PM 05-26-16
sr突埋第2隻

之後,,,,,,

LordofNightmare 09:58 PM 05-26-16
作者: 亍 ◣:
sr突埋第2隻

之後,,,,,,

恭喜晒,呢隻堅正!
亍 ◣ 08:48 AM 05-27-16
http://dengekionline.com/elem/000/001/282/1282578/

為左令隻sr死快d.....請先將第一隻sr上左40呢先比冇練過o既第2隻sr食....
LordofNightmare 04:23 PM 05-27-16
6月1日, GREEN RIVER LIGHT來襲!

有幾多人又要死比佢?
書仔 04:24 PM 05-27-16
作者: LordofNightmare:
6月1日, GREEN RIVER LIGHT來襲!

有幾多人又要死比佢?
如果是飛甩雞毛,真的會引到好多人
LordofNightmare 04:27 PM 05-27-16
作者: 書仔:
如果是飛甩雞毛,真的會引到好多人
咁我諗三隻SSR特效肯定有一隻飛甩雞毛!
另一隻係ZEGAPAIN應該.
最後一隻估佢唔到.
書仔 04:36 PM 05-27-16
咁我諗三隻SSR特效肯定有一隻飛甩雞毛!
另一隻係ZEGAPAIN應該.
最後一隻估佢唔到.
我這個無課玩家,都是去一日一石許願池碰碰運氣的了
ShinDou 07:16 PM 05-27-16
咁快出多老機師3﹖SKIP晒1,2,咁W同WZ點出﹖
LordofNightmare 07:30 PM 05-27-16
睇番官網, G同ENDLESS WALTZ中間重有一格?!
唔係08MS小隊呱.......
LordofNightmare 11:51 PM 05-27-16
射飛甩雞毛同拳FREEDOM確定,第三隻未清楚.
6078 03:44 AM 05-29-16
拎埋最後一張卷
十抽中貳號機
前後中3ssr,今次賺哂
J+1 10:30 AM 05-29-16
張圖係射ZEGAPAIN...會唔會有機會舊機有特效?

由手機版發出
clie 10:57 AM 05-29-16
作者: 6078:
拎埋最後一張卷
十抽中貳號機
前後中3ssr,今次賺哂
恭喜~50抽0SSR,計埋前兩個月末EV一共130抽全炒
clie 10:59 AM 05-29-16
作者: J+1:
張圖係射ZEGAPAIN...會唔會有機會舊機有特效?
係既話隻萬年雪有機會出動
LordofNightmare 11:35 AM 05-29-16
作者: clie:
恭喜~50抽0SSR,計埋前兩個月末EV一共130抽全炒
我自從單抽三石中明日香後無論抽乜都仆直,連石抽都死晒。
唔計啱啱張100%ssr中盾gunbuster,對上三張中ssr都係重複……

check番原來10%時搏中咗隻花,其他夾埋100抽白果……
6078 01:13 PM 05-29-16
最近好似係咁出射機咁
黎緊獎品又係射....

我自從單抽三石中明日香後無論抽乜都仆直,連石抽都死晒。
唔計啱啱張100%ssr中盾gunbuster,對上三張中ssr都係重複……

check番原來10%時搏中咗隻花,其他夾埋100抽白果……
如果唔係pickup池成日都凝住會重覆sosad
LordofNightmare 12:04 AM 05-30-16
作者: 6078:
最近好似係咁出射機咁
黎緊獎品又係射....

如果唔係pickup池成日都凝住會重覆sosad
最濕滯係打咗咁多必肥同十幾萬f corn但冇機升……
clie 10:37 AM 05-30-16
儲左四百幾萬,刷LAST關又有一堆UC尊尼,正好用黎MAX舊機
頭先食10張就MAX埋初號機
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
第一 ... 30 80 120 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 140 180 230  ... 最後

返回主題版面