Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-20-19, 05:26 PM   #26
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
通常呢D都係一邊有資源無兵力,另一邊有兵力無資源,然後有兵力果邊輸左
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-19, 09:31 AM   #27
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
難民衣著咁光鮮...
睇下新聞,又好似好合理

帝國方機設唔錯,蹝左
BB彈槍真係

隊長大叔好似人不錯
終於有個有好感角色
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-19, 10:07 AM   #28
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 尼路 查看文章
望望下帝國軍D機都幾前線任務
但仍然只用全實彈重要打埋身

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-19, 11:21 PM   #29
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
低能王女,個國家唔毀滅就真係對面有鬼
劇本演出完全0爆點,機都無幾何睇得清楚

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-19, 11:22 AM   #30
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
仲要堆幾多肥料落去做exp養隻豬比佢升lv?
v高達條橋我唔buy...雖然做低能決定能夠理解,但好難接受
胃藥...

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-19, 11:20 PM   #31
Lamsze
Crazy Gamer

過多兩集就打到市中心,有咩爆點逆轉?
舊 01-27-19, 05:03 AM   #32
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
淪陷速度同以前破刃之劍有得比
兵力差距=神族同半人半虫族打咁款orz

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-19, 11:38 AM   #33
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
我明應該係玩王女戰術天才後邊少對多大逆轉,但劇情真係頭都痛……平日你班大人做晒決定,反而重要時刻聽過乜都唔識的細路女講,唔係又回憶又盛我真係懷疑全部係內鬼,最後投降時一次過推晒去王女到玩無慘……

舊 02-03-19, 02:02 AM   #34
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
睇左咁多集,有冇人講得出個重點想做咩??又唔覺佢有放咩伏線,兩隻主角又唔似短期會碰到面...攪到越來越冇吸引力再睇落去...
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-19, 02:16 AM   #35
柚原このみ

算把啦
集集單元咁無連貫性,當自己年番黎架?

舊 02-05-19, 01:09 PM   #36
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
引用:
作者: 尼路 查看文章
我明應該係玩王女戰術天才後邊少對多大逆轉,但劇情真係頭都痛……平日你班大人做晒決定,反而重要時刻聽過乜都唔識的細路女講,唔係又回憶又盛我真係懷疑全部係內鬼,最後投降時一次過推晒去王女到玩無慘……
可能這些就是忠誠吧 王女是國家象徵重要時刻還是聽命令即使是錯的命令
畢竟全部人都要將王女變成溫室小花直到原男主死後才開始鍛煉佢成長
正常來說這些兒童君主不是內亂謀反死亡就是直接被暗殺死亡
不過呢個世界好像全部都是好人所以唔會有權力鬥爭出現
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-19, 06:04 PM   #37
尼路
The One

帝國軍班人真係正常過蘿莉控王國好多……不過真係睇唔明主線想講乜……
正常兒童國王係理想傀儡,你睇曹操。

舊 02-05-19, 08:17 PM   #38
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
妮可?梓喵?蘿莉神大人?

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-19, 03:03 AM   #39
柚原このみ

唔敢話今季最精彩,但劇本肯定最精彩其中一部,有無人知係唔係年番黎?
劇本果位仲可以送幾多人頭餵豬

舊 02-09-19, 06:13 PM   #40
尼路
The One

我真係想知係咪最後送頭送到無人阻止王女自己送頭完……套野應該叫天真的代價先貼題……

舊 02-09-19, 10:20 PM   #41
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
每一場戰鬥都全無取勝策略
6話呢場係皇女自己靈機一觸玩地冚
其實應該可以一下清好多敵軍但竟然話唔想見到有敵軍被殺
呢一幕還是全王國幹部都無怨言仲協助逃走然後再犧牲多個幹部
呢個國家當初係點樣建立既呢????
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-19, 11:58 PM   #42
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
去到呢個地步,
帝國女主又唔係咩上層人物,
就算2個女主相遇都應該唔會有咩可以改變,
感覺最後ENDING就係新能源共享然後BBQ END
但帝國都打到人地首都,
佢仲可以點寫先至可以去到HAPPY END......
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-19, 03:15 PM   #43
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
睇完呢集係唔係應該要感受到好悲壯???

可能係我麻木了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-19, 11:46 AM   #44
柚原このみ

已經變成每週最期待,劇本太強大了,邊個帝國王國,咩主線都無都已經關係了

舊 02-16-19, 02:52 PM   #45
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
應該要改名做便當的代價
不過已經睇派飯睇到無乜感覺了

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-19, 09:25 PM   #46
Lamsze
Crazy Gamer

我覺得係帝國自己了結班傷兵,因為對王黎講佢地只係浪費食物既垃圾
所以最後王因陰謀被拉落台,兩國和平BBQ?
舊 02-17-19, 01:47 AM   #47
柚原このみ

套野完全無路捉,無集可以比人預測到下集講咩

舊 02-17-19, 11:08 AM   #48
尼路
The One

感覺佢主力講帝國線會好睇D,買重帝國女主係王國眼鏡女官個女……
下集應該佢講公主點樣用戰術EX去施頂住攻勢,不過個故事就算突然天降外星人(地球人?)完場我都唔意外……

舊 02-24-19, 10:56 AM   #49
尼路
The One

九成係新型裝置會令到星球生命力下降之類所以年年失收吧啦吧啦……
話說個皇國鬼隱左去邊……
個便當遲到都唔會感動囉……重要白痴到無人檢查同改PW……

舊 02-25-19, 02:35 AM   #50
柚原このみ

人頭餵豬升LV

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
ONE「モブサイコ100 Ⅱ」完全新作OVA 9月25日発売決定!! supermanlady 日本動漫畫討論版 26 03-25-23 01:26 PM
たつき監督「ケムリクサ」Episode.12 (終) supermanlady 日本動漫畫討論版 31 04-26-19 06:54 PM
「えんどろ〜!」ろ〜る12 (終)「エンドロールのその先は……」 supermanlady 日本動漫畫討論版 19 04-10-19 08:35 AM
上遠野浩平「ブギーポップは笑わない」#03「ブギーポップは笑わない 3」 supermanlady 日本動漫畫討論版 9 01-21-19 09:47 PM
手塚治虫「どろろ」第一話「醍醐の巻」 supermanlady 日本動漫畫討論版 7 01-10-19 12:48 PM

現在的時間是 08:42 AM

手機版 | APP版