Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-14-19, 10:04 AM   #3101
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
今日都易,雖然唔食普通固傷,炸彈妹露娜超絕都唔食,但唔知點解紅石頭燒到,勾出黎4個燒佢兩turn就死,勾神勾完走佬就得

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-19, 02:42 PM   #3102
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
今日果個挑戰關只要紅石夠高lv燒4下就完
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-19, 02:49 PM   #3103
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
聖誕得60萬難打架渣

等打空軌惡夢兢技場啦

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-19, 04:09 PM   #3104
ShinDou

原來19號就出空軌?好似活動出得快左咁?得番70幾抽唔知中唔中到約書亞,之後又要抽玲同劍帝,再之後又5代 @@

舊 02-15-19, 09:37 AM   #3105
ShinDou

頭先再試下s2終於過到,未谷到雪莉攻,要出狗帶王者頭再進擊先殺到隻刺,狗1開波上去踢兩隻劍1隻槍落水封佢地移動兩turn,雪莉過去收兩隻脆皮,里昂收1隻,之後d巨魔1郁得就屈死左隻狗了,又冇人打槍要等佢冇左護衛先打得巨魔,殺淨隻槍冇人敢打佢,醒起我雪莉有著最後伏,企地形等反擊屈死左佢 XD

舊 02-15-19, 11:02 AM   #3106
ShinDou

1take過埋s5,比想像中易,雖然冇得勾,但d擺位放左好多水,我仲要行錯計錯好多死左白毛都救得番

舊 02-15-19, 11:45 AM   #3107
ShinDou

Ss1係幾煩,殺完仲要驚企位殺埋自己友,試多次就過到了

舊 02-15-19, 01:17 PM   #3108
ShinDou

過埋ss4了,都有d難,不過公主隊圍住個海拉打等里昂撞都ok

舊 02-15-19, 02:02 PM   #3109
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
原來19號就出空軌?好似活動出得快左咁?得番70幾抽唔知中唔中到約書亞,之後又要抽玲同劍帝,再之後又5代 @@

唔算快喇! 空軌都係抽劍帝
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-19, 02:07 PM   #3110
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: okabe 查看文章
唔算快喇! 空軌都係抽劍帝
我淨係想抽玲 (唔計強度純想用)

舊 02-15-19, 02:48 PM   #3111
ShinDou

好似跟陸版快過之前咁?

過埋ss5了,真十字架 @@

都係比想像中易,出毒奶1開波即刻上去踩芙雷淫狼,暗王子上去黑洞狗唔俾佢開超絕順便斷左腳,芙雷上前槍陣,奶騎神跡,拉娜3格冰槍打到芙雷殘血

到電腦郁,佢露娜冇出到疾風,俾佢打完岩岩死晒卒不過我隻奶騎又補番3千,佢隻芙雷撞我果隻吉死左,淫狼因為殘血所以扣我好少,狗斷左腳打我唔到向下行,隻奶騎就群補

之後進擊拉娜電死隻狗,好彩我拉娜係僧順便克佢卒怪先秒到,淨番果d就好易了

結果今星期覺得最難係s2,之後ss1同ss4

舊 02-15-19, 03:24 PM   #3112
GUSTAV
The One
poor

真十字架

我覺得同腰帶齊名

=========

你覺得快其實係因為2月短

舊 02-15-19, 03:26 PM   #3113
ShinDou

腰帶我都有兩條 XD 真十字好少少既可以俾奶用下

舊 02-15-19, 03:27 PM   #3114
GUSTAV
The One
poor

手中有無數腰帶十字架

我覺得SR寶珠勁過十架

舊 02-15-19, 03:29 PM   #3115
ShinDou

計功能係寶珠好d,不過十字補多d,十字我都係俾粉毛用,不過都好耐冇出粉毛了,而家有波auto打龍都唔會出粉毛

舊 02-15-19, 03:38 PM   #3116
GUSTAV
The One
poor

寶珠件野本體加血丫 我記我十字架魔防

舊 02-15-19, 04:02 PM   #3117
ShinDou

真十字都係血 XD

舊 02-15-19, 05:14 PM   #3118
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
真十字架呢D唔上唔落飾品問題係
排隊用波突有排都未輪到佢

舊 02-15-19, 05:15 PM   #3119
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
真十字架呢D唔上唔落飾品問題係
排隊用波突有排都未輪到佢
只能祝福你次次都拎到佢等你有得突

舊 02-15-19, 05:17 PM   #3120
不是藍星人
Neverland

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
只能祝福你次次都拎到佢等你有得突
聖骨呢D咪夠我唔駛波都突爆囉

仲有一個德羅普尼爾又係唔駛波突爆

舊 02-15-19, 05:23 PM   #3121
ShinDou

波都係用黎凸d神裝算,其他慢慢抽到凸爆啦,反正佢set到廢果d咁易出

反而今日活動65暗龍加冰龍有d煩,試左幾次先過到,因為出得5隻我又唔夠人,冇位落超絕,里昂雪莉打完暗龍同卒就淨係可以睇戲,拉娜得7百幾智扣冰龍得1兩萬,露娜千1攻唔過萬添,好彩磨得死 @@

舊 02-16-19, 11:46 AM   #3122
ShinDou

試左好耐終於過到性夜死神,派果頂SSR版賢者帽都唔會用波凸架啦 @@

是但附幾個水晶就出防15%同防5 =.= 附藍色果陣又唔見咁易出咁高防 @@

此篇文章於 02-16-19 11:49 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 02-16-19, 11:25 PM   #3123
ShinDou

其實最後之伏果40%減傷疊唔疊到旋風遊騎兵50%減傷﹖如果疊到成90%咪好屈﹖
舊 02-16-19, 11:27 PM   #3124
不是藍星人
Neverland

引用:
作者: ShinDou 查看文章
其實最後之伏果40%減傷疊唔疊到旋風遊騎兵50%減傷﹖如果疊到成90%咪好屈﹖
雖然計部隊血量
但個減傷應該只係英雄

聖誔帽畢業裝嚟的
波我會俾較高優先度佢
不過都係要排

此篇文章於 02-16-19 11:35 PM 被 不是藍星人 編輯。
不是藍星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-19, 11:05 AM   #3125
ShinDou

終於9TURN岩岩好殺到65暗龍有波了 @@ 試埋其他65先

終於搞掂全兄貴65了 XD 最難係飛,要傳露娜上去秒飛兄貴先得,本身想刷出疾風,不過刷左幾場都刷唔出,有次就CRI騎老左扣6萬幾打淨幾千,反擊殺埋 XD 淨番果D芙雷慢慢龜下吉死晒 XD

槍同騎兄貴都難都試左好耐,其他就唔難

黎緊試埋65火龍同60雷龍先,不過雷龍我D人未升好可能仲未夠打 @@

此篇文章於 02-17-19 01:40 PM 被 ShinDou 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 10:13 AM

手機版 | APP版