Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-06-18, 03:03 PM   #376
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: Lamsze 查看文章
原來有廣東話!去右下鎮聖丹尼,黑市果到d人會講廣東話,你好、拜拜等等,反而無普通話,係咪真係果時有廣東人移民過去呢
最過癮係講"哈囉",完全係廣東話個講法

而家玩到6X %
個故仔真係好慘....切酊真係唔想玩落去,好耐無試過咁 呢隻GAME D 人物角色性格刻劃得好好
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 03:26 PM   #377
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: fortel 查看文章
最過癮係講"哈囉",完全係廣東話個講法

而家玩到6X %
個故仔真係好慘....切酊真係唔想玩落去,好耐無試過咁 呢隻GAME D 人物角色性格刻劃得好好

應該唱首友情歲月...

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 11-06-18, 10:43 PM   #378
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
重玩之後仲係第二章遊緊
已經拎咗好幾把仲未可以買嘅槍+角色專用槍
就咁改槍改顔色都改到收舖
最搞笑都係拎半自動散彈果個呀婆
呀婆:「你地個個都差唔多樣根本記唔到係邊個,快d去地下室攞野跟住走啦」
呀婆:「喂,你做乜鬼呀,做乜攞咗我把槍走呀」
跟住我綁咗呀婆掟佢去俾火車分屍,結果佢係俾火車撞死,冇分屍
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 07:00 AM   #379
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
D牛仔都幾無腦,成日都比人冼

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 12:25 PM   #380
darkvolver
頹冗

引用:
作者: DC 97 查看文章
D牛仔都幾無腦,成日都比人冼

近排發現行大路好鬼危險...成日被人打劫。

今集的狼好聰明,突然群攻防不勝防.....狼好萌..

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 11-07-18, 12:49 PM   #381
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 血之淚 查看文章
重玩之後仲係第二章遊緊
已經拎咗好幾把仲未可以買嘅槍+角色專用槍
就咁改槍改顔色都改到收舖
最搞笑都係拎半自動散彈果個呀婆
呀婆:「你地個個都差唔多樣根本記唔到係邊個,快d去地下室攞野跟住走啦」
呀婆:「喂,你做乜鬼呀,做乜攞咗我把槍走呀」
跟住我綁咗呀婆掟佢去俾火車分屍,結果佢係俾火車撞死,冇分屍
呢個偷完佢把搶後過一排再去佢D仔會返左屋企, 殺佢全家後間屋枱面多左個箱會有錢拎
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 03:38 PM   #382
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
你地有冇趕走左營地個大耳隆?

真系好想一槍死Q死個大佬~隻GAME 有得做25仔最好

此篇文章於 11-07-18 05:30 PM 被 DC 97 編輯。
舊 11-07-18, 06:47 PM   #383
fortel
Game Master

引用:
作者: DC 97 查看文章
你地有冇趕走左營地個大耳隆?

真系好想一槍死Q死個大佬~隻GAME 有得做25仔最好
唔可以改寫故事,真係玩到嬲
舊 11-07-18, 07:40 PM   #384
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
係咪玩聯署叫rockstar出dlc 改ending ? Xd

舊 11-07-18, 07:57 PM   #385
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
歡迎打劫,睇下邊個死

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 08:27 PM   #386
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
唔可以改寫故事,真係玩到嬲
玩到六章
感覺跟左丁蟹

舊 11-07-18, 08:34 PM   #387
DanielDaniel
Senior Gamer

引用:
作者: 利家 查看文章
係咪玩聯署叫rockstar出dlc 改ending ? Xd
個結局好正喎,唔係要bbq掛
DanielDaniel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 08:40 PM   #388
darkvolver
頹冗

引用:
作者: DanielDaniel 查看文章

要多個ending要第三隻碟架啦....太多可能性...

舊 11-07-18, 08:50 PM   #389
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
剩玩side quest / radom event玩到忘記做主線

救左個逃犯報料Rhodes北邊有個pig farm可以打劫,
係Rhodes一帶打左百幾個轉先發現個農場離Rhodes成大段距離,扯火到呢
跟住呢個event整左段亂倫兄妹劇情睇到我值回票價

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 09:49 PM   #390
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
洗劫咗一個暴力家族
地圖見到有紅點以為係其他幫派
走近d發現唔係,兩個仔傾計,老豆响馬房走出黎
結果打死咗一個老豆、五個仔、一個女
馬房上層收埋足足$100+大珠寶袋
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 10:23 PM   #391
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 血之淚 查看文章
洗劫咗一個暴力家族
地圖見到有紅點以為係其他幫派
走近d發現唔係,兩個仔傾計,老豆响馬房走出黎
結果打死咗一個老豆、五個仔、一個女
馬房上層收埋足足$100+大珠寶袋
呢個任其實有機會個camp友會帶你黎 好似哈維爾會同你講去唔去洗劫佢

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 11-08-18, 10:52 AM   #392
fortel
Game Master

引用:
作者: DanielDaniel 查看文章
我估應該好多人無玩一就直玩二(包括我自己)

直接玩2根本就唔會知D陷家剷既下場
舊 11-08-18, 10:59 AM   #393
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我都要返去睇番一 太耐之前玩了
淨係記得Bill

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-08-18, 11:09 AM   #394
padage
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2016
dlc我寧願佢出返zombie, 希望有得玩下
padage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-18, 11:21 AM   #395
darkvolver
頹冗

引用:
我估應該好多人無玩一就直玩二(包括我自己)

直接玩2根本就唔會知D陷家剷既下場

其實2本來就是一個發跡及講下,下家大富貴。

所以先至有rdr1,john要坐船到另一個地方逃難,最後被迫返黑水,死在tall tree老家...至於jack算係新故事延續..

舊 11-08-18, 11:31 AM   #396
RPG之鬼

問一下隻GAME有冇傳送點?
試過碌咗落山死唔去,但點叫隻馬都聽唔到,結果兜咗個大圈先搵返隻馬

舊 11-08-18, 11:45 AM   #397
fortel
Game Master

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
試過碌咗落山死唔去,但點叫隻馬都聽唔到,結果兜咗個大圈先搵返隻馬
自殺是最好方法
舊 11-08-18, 11:47 AM   #398
jack850312
Senior Gamer
Jack

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDJack-WCK
XBox Live Gamertagjack850312
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
其實起個營火過一晚, 第2朝隻馬會返你身邊...

舊 11-08-18, 11:56 AM   #399
RPG之鬼

引用:
作者: jack850312 查看文章
其實起個營火過一晚, 第2朝隻馬會返你身邊...
但搵唔到營具

舊 11-08-18, 11:57 AM   #400
RPG之鬼

引用:
自殺是最好方法
試咗自殺唔見隻馬……27吋MON啲ICON有啲細,兜咗個圈先見到原來係復活點背後個山

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[徵求]全新Red Dead Redemption Game of the Year Limited Edition Guide Hardcover攻略 game300 買賣專區 0 06-21-15 06:13 PM
[業界] SE北瀬氏: 『Skyrim』や『Red Dead Redemption』に刺激を受けた neo2046 電視遊戲討論版 0 01-07-12 11:14 AM
[問題] 請問PS2美版Red Dead Revolver邊到仲有賣? denim 電視遊戲討論版 2 07-29-08 05:32 PM
[PS2,XB]Red Dead Revolver ,5/26發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 03-26-05 12:48 PM
[PS2/XB]Red Dead Revolver 圖片 neo2046 電視遊戲討論版 3 12-19-03 11:06 PM

現在的時間是 03:29 AM

手機版 | APP版