Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 11-25-19, 04:13 PM   #26
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
引用:
作者: yuhchan5 查看文章
我覺得真係.......幾悶下
x2 睇完覺得上集結局已經完滿 今集根本冇野好講
唯一係cg技術又進步了
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-19, 04:15 PM   #27
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: D.K. 查看文章
唔係流言, 係chris buck自己講嘅,

佢只係否認tarzan係elsa細佬咋
否認一家人仲可以有咩關連?

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-19, 09:16 PM   #28
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
否認一家人仲可以有咩關連?
咁第三集咪變咗粵語殘片

https://www.purewow.com/news/disney-...-elsas-parents

此篇文章於 11-25-19 10:02 PM 被 C.Ryo 編輯。
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-19, 10:21 PM   #29
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
同老婆一齊睇,老實講好悶,開頭無耐瞓咗,入到森林一陣先醒~ 仲係無奸角,啲歌無咁洗腦(謝天謝地!),但有度都忍唔到手要嚟一啲 Let It Go。啲 CG 又進一步。美帝上畫又破紀錄,要開多個續集都無問題。

舊 12-08-19, 11:29 PM   #30
kircheis
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: mrk 查看文章
內有劇透!
有部分情節與香港最近發生既事好相似(+字幕用詞),
基本上可確定大陸版實會被剪硬!

然後細心D整合埋第1集劇情,
你會發現成套故仔暗串緊中X,
同埋2最後結局教埋中X點化解困局!(放權)
同感!elza阿爺同北京阿爺心態很似,去破壞水庫即刻想起現況

舊 03-15-20, 12:39 AM   #31
肉羊哩咖
griffin611

(放呢度先)老婆醒本人:因為強國肺炎嘅關係,滴住嚟會本週日放呢部片上 Disney+,比原定早三個月。
https://dtcimedia.disney.com/news/fr...lable-march-15

仲有:
引用:
Internationally, “Frozen 2” will be available on Disney+ in Canada, the Netherlands, Australia and New Zealand on Tuesday, March 17. In the U.S., the film will initially be available in high definition, with Ultra HD video playback available to all subscribers on Tuesday, March 17.

此篇文章於 03-15-20 12:45 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-20, 12:10 AM   #32
肉羊哩咖
griffin611

雪人 Olaf 會有個 Twitter 新短片系列,由今日開始每個星期放送:

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Frozen II (2019) david 電影版 2 03-04-19 05:33 PM
[西片] 冰雪奇緣 Frozen 升上日本第三大賣座影片 ( ゚ω゚)? 電影版 39 03-20-15 12:11 AM
[PSV] Frozen Synapse: Tactics ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 0 02-27-13 03:33 AM
WarCraft3:The Frozen Throne 斯羅 PC電腦遊戲討論版 962 11-05-06 07:09 PM
Fwd: Frozen cherry trees 啤梨王子 ~清談館~ 11 09-19-04 11:35 PM

現在的時間是 09:03 PM

手機版 | APP版