Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 49 89 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 109 149  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
細路翔 07:00 AM 07-06-18
作者: 小昭Teddy:
好過火龍蒼火8成時間飛
吃我的閃光彈啦!

除非出MHXX個隻黑炎王咁G8既設計

否則火龍家族都係只會被凌辱
darkvolver 07:02 AM 07-06-18
作者: 鈴蘭:
炎王歷戰王應該會出黎頂個雞頭掛

其實好心佢地炎妃都出得堆咁既武器

好心歷戰王就出埋武器啦…
由手機版發出

c記做野慳得就慳,是是但但。

Sent from my iPhone using Gaforum
darkvolver 07:05 AM 07-06-18
作者: 小昭Teddy:
好過火龍蒼火8成時間飛

問題係風飄龍瘦到成條柴,要打指定地方很煩,而且不斷尾,都係打小d算。

Sent from my iPhone using Gaforum
搖搖 07:17 AM 07-06-18
打7張整套裝都覺得悶/煩

仲要打多十幾張券整武器...唔好啦
鈴蘭 09:16 AM 07-06-18
無野整玩家就無心機洗隻怪啦
即係歷戰屍套的已經諗唔到理由去打咁…
由手機版發出
細路翔 09:56 AM 07-06-18
生存就是輸出

求其著晒成套炎妃出去幫自己友食下藥就得,反正依個系列d怪一集少血過一集(ry
大覺屋師真 10:16 AM 07-06-18
好心歷戰王就出埋武器啦…
由手機版發出
咪係
應該麒麟有啲舊有武器都無出
又唔駛重新design都懶
赤兵尉SETH 07:26 PM 07-06-18
無野整玩家就無心機洗隻怪啦
即係歷戰屍套的已經諗唔到理由去打咁…
由手機版發出
歷女真心覺得好玩, 所以用唔同武器打左二百幾隻
希望貝西夠娛樂性
魚伕 09:08 PM 07-06-18
作者: 赤兵尉SETH:
貝西摩斯好似要8月先有
今個月納涼の宴得一把武器同一件外觀裝打?
下星期就有

小昭Teddy 10:34 PM 07-06-18
作者: 魚伕:
下星期就有

下星期係官方生放試玩
當然最良好願望係生放完就有得玩,但另一個節目好似有講係8月,我冇睇詳細
鈴蘭 01:26 AM 07-07-18
Joe生放送打都要你等個幾星期先有得打 貝西摩斯應該差唔多啦
鈴蘭 12:08 PM 07-08-18
作者: 赤兵尉SETH:
歷女真心覺得好玩, 所以用唔同武器打左二百幾隻
希望貝西夠娛樂性
歷女其實用番歷戰王個配套去打應該都唔會覺得難打
不過歷女武器有用之餘回報高 而且始終有得用道具打係好玩D
古龍系淨係可以場地落石係爭D
大覺屋師真 01:32 PM 07-10-18
看板娘乞人憎吾係冇原因.
煮飯果part換其他人落去,全部變晒傻佬傻婆咁

赤兵尉SETH 03:38 PM 07-10-18
好不快...大眼真係唔係人人駕馭得到

話說PC版唔係歐美地區限定咩?
小昭Teddy 06:15 PM 07-10-18
玩mod唔係應該玩.....
安安 06:23 PM 07-10-18
https://gnn.gamer.com.tw/2/165202.html
《魔物獵人 世界》PC 版確定 8月9日推出 將支援繁體中文字幕

作者: :
本次預定推出的 PC 版除了承襲先前家用主機版的內容之外,並配合 PC 硬體特性提供更豐富的
自訂選項,包括繪圖部分的畫面模式、解析度、更新率、畫質與細部圖形處理設定等。
支援鍵盤與滑鼠操作,可自訂快捷鍵。支援繁體中文在內的12國語言介面/字幕與6國語言語音。

滅龍士 09:51 AM 07-12-18
del
安安 06:34 PM 07-12-18
http://www.monsterhunterworld.com/championship/hk/
「MONSTER HUNTER: WORLD HONG KONG CHAMPIONSHIP」開放報名

https://www.youtube.com/watch?v=6hKR4qNcAMQ
MHW最速獵人大賽冠軍獎品-MHW TOURBILLON WATCH
作者: :

封印魔劍神式 10:22 PM 07-12-18

8月2
比想像中多野玩 , 有新裝
魚伕 10:45 PM 07-12-18
本次的更新是《魔物獵人 世界》首度以跨作品合作為主題的大型更新,將與 SQIARE ENIX 營運中的人氣線上角色扮演遊戲《Final Fantasy XIV》展開合作,追加來自《Final Fantasy》系列代表性的魔獸「貝希摩斯(Behemoth)」,以《Final Fantasy XIV》登場的「龍騎士」為概念所設計的合作武器操蟲棍「蓋伯爾加之矛(Gáe Bolg)」、獵蟲「龍魂(Dragon Soul)」與防具「龍系列(Draken Series)」,還有隨行艾路裝備「莫古利貓系列(Moogle Cat Series)」。

作者: 封印魔劍神式:

8月2
比想像中多野玩 , 有新裝
D裝同武器都勁靚
鈴蘭 11:22 PM 07-12-18
係リューサン\/

小昭Teddy 12:34 AM 07-13-18
武器比較少
安安 11:38 AM 07-13-18
http://www.monsterhunterworld.com/hk/topics/festival/
「星辰祭【納涼之祭】」將於7月13日(五)AM9:00(UTC AM0:00)開始。
根據玩家的遊玩狀態和遊戲軟件的狀態,有可能無法正確接收該活動之內容。
於7月13日(五)初次遊玩或無法正確接收內容的玩家,請先關閉並重新打開遊戲。
不便之處,敬請見諒。
赤兵尉SETH 04:20 PM 07-13-18
龍騎士多數要比錢先可跳更高

話說看板娘轉髮形兼賣肉都係唔惦...
我想睇三期團長泳裝
STRIFE 04:31 PM 07-13-18
00:57 果下JUMP單純係為做而做既neta片黎啫,玩果陣一定冇啦
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 49 89 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 109 149  ... 最後

返回主題版面