Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-15-18, 08:47 AM   #351
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
Jabari Parker 2yrs 40M(第2年team option)去Bulls

呢個簽得好呀, 賭得過
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-18, 06:14 PM   #352
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Penny仔 查看文章
Jabari Parker 2yrs 40M(第2年team option)去Bulls

呢個簽得好呀, 賭得過
接近0風險
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 05:19 PM   #353
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
ESPN source話 KL<>DDR+package互換

此篇文章於 07-18-18 05:49 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 05:38 PM   #354
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
DDR擺脫唔到佢個陰影...

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 07-18-18, 09:22 PM   #355
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
Spurs算係賺到…
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 09:22 PM   #356
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
刺無左green有d可惜,然後DDR會俾大帝再玩過

最好野係,呢邊話轉會個邊kawhi話唔幫速龍打

舊 07-18-18, 11:12 PM   #357
Penny仔

引用:
作者: POISON 查看文章
刺無左green有d可惜,然後DDR會俾大帝再玩過

最好野係,呢邊話轉會個邊kawhi話唔幫速龍打
連Green都走埋,咁馬刺真係一個時代終結
Manu唔知會唔會打多季帶隊

Leonard 而家自己話未好返(sorry係團隊先真),
咪過唔到體測囉
坦白講呢個trade對速龍賭太大, 呢個trade可能會破壞整個團隊
當然搏輸左就順勢重建, 應該係速龍計劃之中

如果Leonard唔報到,咁佢可以去CBA搵人仔啦
可能好搵好多
舊 07-18-18, 11:46 PM   #358
Sar8
The One

速龍應該都係搏,佢肯打肯留就當賺左個top level小前
佢真係走又甩到ddr直頭重建(走左KL我諗佢地都預左過唔到76ers+celtics)

球迷要求既loyality,係管理層來睇係一D價值都冇

舊 07-19-18, 12:05 AM   #359
Penny仔

引用:
作者: Sar8 查看文章
佢真係走又甩到ddr直頭重建(走左KL我諗佢地都預左過唔到76ers+celtics)

換係ok,但速龍唔應該事前向DDR承諾不會交易
呢一下對ddr本人同速龍球員好大傷害

然後你換返黎果個又可能冇心留隊
亦沒有丁點領導才能(今次成件事,睇得出leonard唔會係一個領袖人才)
再加上教練又被炒,幾樣野加埋影響好大

無錯教練應該炒
換走沒法帶領球隊既球星,亦無可口非
但整件事感覺處理得好差
由手機版發出
舊 07-19-18, 01:17 AM   #360
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
唔止波波仲有無heart教落去?
佢仲有心的話對DDR係一件好事,佢球技面無問題只係心態上要有個名師幫佢
(KL? Who fxxking care?去CBA打波算罷啦 )

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-18, 10:02 AM   #361
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
KL呢單鬧劇真係... 仲話後TD世代馬刺當家
咁TRADE到馬刺真係算賺左...

引用:

一向都係架啦
NBA本來就一個商業活動
但D球迷永遠都只會鬧D球員

此篇文章於 07-19-18 10:04 AM 被 6eo 編輯。
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-18, 10:19 AM   #362
Sar8
The One

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
KL呢單鬧劇真係... 仲話後TD世代馬刺當家
咁TRADE到馬刺真係算賺左...

一向都係架啦
NBA本來就一個商業活動
但D球迷永遠都只會鬧D球員
KD:你罵咪罵,當我拿到冠軍既時侯...oh,feel so good

舊 07-19-18, 01:30 PM   #363
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
其他係老闆(球迷)同員工(球員)心態,自己都想打份有名利又有成功感但唔wok既工 XDDD
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-18, 12:06 AM   #364
POISON

popo幫kawhi講好說話
不過....唔好唔記得佢係usa team教練
然後kawhi team都放風會幫速龍打
我諗佢都應該會當合約年呃人打個隻,起碼去LAL都可以叫高少少
萬一人地10m x 4年俾你,唔簽擺就你kawhi team都無得選

舊 07-20-18, 08:30 AM   #365
搖搖
永遠的毛毛王子↓

Melo trade去鷹隊然後裁左
應該會簽火箭

鷹隊終於放到Schroeder....
咁豪哥唔傷最少都有半季正選打

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 07-20-18, 09:09 AM   #366
Penny仔

Schroeder 張約都長...真係為左慳稅
舊 07-20-18, 10:32 AM   #367
搖搖
永遠的毛毛王子↓

係咪都一輪遊,慳到幾多盡慳啦

舊 07-20-18, 08:25 PM   #368
POISON

引用:
Schroeder 張約都長...真係為左慳稅
佢張約隨時有一半要坐監,有一半停賽可以俾少50%
轉個頭就無左啦

舊 07-20-18, 10:46 PM   #369
Penny仔

引用:
作者: POISON 查看文章
佢張約隨時有一半要坐監,有一半停賽可以俾少50%
轉個頭就無左啦
頂,原來搏佢坐監sosad

引用:
Yogi Ferrell has backed out of his two-year, $5.3 million deal with the Dallas Mavericks.

Ferrell will reenter free agency.

“We felt uncomfortable and will weigh our options,” agent Cervando Tejeda said.
喂…忠誠同誠信係2樣野黎喎
由手機版發出
舊 07-21-18, 01:23 PM   #370
搖搖
永遠的毛毛王子↓

仲要實收少左(州稅問題)都走, 唔知咩事

舊 07-21-18, 06:05 PM   #371
Sar8
The One

引用:
頂,原來搏佢坐監sosad

喂…忠誠同誠信係2樣野黎喎
由手機版發出
又係牛仔

舊 07-21-18, 09:29 PM   #372
Penny仔

引用:
又係牛仔
又係Kings 先真
有2隻反口過去Kings

...不過2隻都唔係咩尚好貨色啦
舊 07-22-18, 08:17 PM   #373
flmthy
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
老司機再留牛仔一年

Cuban : 係愛呀
flmthy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-18, 08:56 PM   #374
Penny仔

Leonard唔去國家隊集訓

諗住避一世嗎?

此篇文章於 07-25-18 09:00 PM 被 Penny仔 編輯。
舊 07-26-18, 12:29 AM   #375
Sar8
The One

KD:面對現實,打少D飛機啦

引用:
Leonard唔去國家隊集訓

諗住避一世嗎?
我真係第一次見到咁既主將
如果唔係見到人我真係懷疑佢死左

此篇文章於 07-26-18 12:32 AM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 40 - CLOSED 阿聰 體育版 1001 11-05-16 12:48 PM
NBA 討論區 VOL. 39 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 05-11-16 10:31 AM
NBA 討論區 VOL. 35 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 02-08-14 01:09 AM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 08:59 PM

手機版 | APP版