Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-19-19, 11:05 PM   #14101
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我係要配4隻一氣先快過佢落兩隻...
你都係打下層呃下分先啦....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 10-19-19 11:08 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-19, 11:16 PM   #14102
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我1直單騎緊,但冇乜單騎人打我,成日打親我果D都要計下夠唔夠佢快,好煩 XD

又有個問題,凸爆正樹唔係1開波有5次特殊回避架咩﹖點解我變態可以1開波1野秒左佢﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-19, 11:28 PM   #14103
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: ShinDou 查看文章
試打隻紫大佬又真係侵蝕完就唔補血,之前應該真係冇爆擊既關係

未棄之前明明D錢多到用唔晒 XD 3周年開始PA就變左咁燒錢﹖其實打咩拎錢最快﹖

不過而家變態都好多陣唔打得,例如少機既合體技/正樹陣,未必夠人快,始終人地多數升爆晒行動技
打錢:
活動:用積分可以直接換一次100萬(今次就係),其餘換5000

PVP:1700分輝章,賣出100萬一個,但新手做唔到

錢關:每日打一次全箱獎勵就好

舊 10-19-19, 11:29 PM   #14104
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

你無睇變態個技能???滿血下絕對命中....包括特迥.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-19-19, 11:31 PM   #14105
ShinDou

1百萬夠唔夠升爆1部PA﹖

原來絕對命中包特回,以為淨係LOCK100%,咁屈 @@
舊 10-19-19, 11:39 PM   #14106
王蛇

引用:
我1直單騎緊,但冇乜單騎人打我,成日打親我果D都要計下夠唔夠佢快,好煩 XD
改左制度,愈高RANK PVP幣愈多,連勝加成一般
加上基本上已經沒新手打PVP,起手難度太高

都係打另一邊每日10場每日一石先

舊 10-19-19, 11:43 PM   #14107
ShinDou

另1邊每日十場﹖即係訓練果D﹖但開頭係咁升RANK補冇理由唔打 @@ 今日仲打左幾十場換左限凸,不過應該換唔切凸移植了

同埋VPART果度唔知點解得1星,以前明明記得買到3星,唔通又係高RANK先出3星﹖搞到而家都冇裝VPART
舊 10-20-19, 12:02 AM   #14108
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
1百萬夠唔夠升爆1部PA﹖

原來絕對命中包特回,以為淨係LOCK100%,咁屈 @@
唔係點會叫你抽呢隻

今次隻獎品新古先唔包特迥,但就無滿血呢個條件..

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-20-19, 12:02 AM   #14109
王蛇

引用:
另1邊每日十場﹖即係訓練果D﹖但開頭係咁升RANK補冇理由唔打 @@ 今日仲打左幾十場換左限凸,不過應該換唔切凸移植了

同埋VPART果度唔知點解得1星,以前明明記得買到3星,唔通又係高RANK先出3星﹖搞到而家都冇裝VPART
主要每日一石

凸移植對新手實際唔需要,只要清楚邊D主角機有沒有最終形態 唔好突就得

例:好似近來隻新魔神KS唔係Ω之餘,又超速打臉
就不凸留去等Ω

就算變態出Ω版到時再換就得,換PVP料優先
個人已經沒換凸移植成年了(得5個存貨,一年好似先用左一粒)

此篇文章於 10-20-19 12:12 AM 被 王蛇 編輯。
王蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-19, 08:47 AM   #14110
ShinDou

見冇錢掘番舊ACCOUNT出黎睇下乜料,周年POOL 15抽唔中變態,係有隻真31OMG,紫安棋,不過好似都唔係好用得,碎又抽得6百,而家得2百石,應該點射好﹖

我有隻天元但冇OMG其實仲有冇用﹖XD

此篇文章於 10-20-19 08:54 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-20-19, 09:53 AM   #14111
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
天元就算冇omg都有力直接秒9郎
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-19, 10:27 AM   #14112
ShinDou

9郎即係﹖其實係咪打番呢個ACCOUNT升天元黎用好D XD 起碼舊ACCOUNT有好多個位錢,PA料佢又有派應該最少升得爆1部﹖

但D石就唔知點用好,主線應該有成年進度未執應該過百﹖執埋可能有3百石度,駛唔駛抽食通積加﹖
舊 10-20-19, 10:31 AM   #14113
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

斬魔大聖隻13C...(20次特迥,面對絕對命中之下會好弱,我而家用變態3連擊+亂打去打佢)

天元我無用開唔知多唔多弱陣可打....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 10-20-19 10:35 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 10-20-19, 10:41 AM   #14114
ShinDou

咁試下玩天元先,唔得既話可以玩番變態個ACCOUNT慢慢儲錢 XD

原來新ACCOUNT先派綠石,舊ACCOUNT得幾十粒橙石,鬥雞又要換左限凸先換得綠石 @@

打每日十場最尾果場精霸大佬爭D唔夠打,俾下面果隻侵蝕到殘血 XD 天元應該要狂谷血等反擊同放必﹖

綠石應該得活動同鬥雞換﹖

諗諗下可能真係全留石等下1隻3百石保底神機先射好D﹖反正練1隻要太多料好難升到咁多 @@

其實中左侵蝕100%既話最多得番1半血又成場都解唔到﹖咁滿血必中點補血都開唔番﹖@@

此篇文章於 10-20-19 12:20 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-20-19, 12:29 PM   #14115
Crazy Gamer

照比例計番,如十萬血侵到得二萬咁二萬就係滿血
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-19, 12:32 PM   #14116
ShinDou

THANKS,咁都好D,咁天元起碼頭十次打人都必中﹖除左中燒果D之外﹖

係咪學連續攻擊好D,而家咁多唔可以1下普攻打得死

甲係咪應該唔駛升﹖咁多機100%甲冇效﹖血有用好多﹖

天元等反擊應該唔駛升行動﹖反正每俾人打1野加1千行動﹖

而家血同連續攻擊必裝,諗緊裝埋攻UP同INFIGHT,係咪升攻UP優先過INFIGHT好D﹖

放棄,俾正樹3野十萬咁打秒殺,其他合體技仲誇張,玩番變態仲打到多D陣,起碼可以屈到擺得多機既陣

而家好似淨係可以同人鬥快再掃,係變態可以屈到擺得多既既陣

此篇文章於 10-20-19 01:56 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-20-19, 02:11 PM   #14117
Crazy Gamer

正樹招omg有根性無效當然係直秒喇

天元打到9郎,9郎單挑可殺變態,變態可輕取大部份5人陣

基本冇一隻可以打晒全部陣
舊 10-21-19, 05:21 AM   #14118
王蛇

引用:
THANKS,咁都好D,咁天元起碼頭十次打人都必中﹖除左中燒果D之外﹖

係咪學連續攻擊好D,而家咁多唔可以1下普攻打得死

甲係咪應該唔駛升﹖咁多機100%甲冇效﹖血有用好多﹖

天元等反擊應該唔駛升行動﹖反正每俾人打1野加1千行動﹖
天元上修完之後唔使想太多,就是組一班開場加珠,加速把天完放最後等超必
天元超必這性能都打唔死,普攻更加沒可能贏

99底力通常都可燒,係得G高達師徒有可能,同一部新機可硬食晒又燒唔到

舊 10-21-19, 07:11 AM   #14119
ShinDou

天元太慢,未郁到已經俾人秒左,放棄左,打番之前新account

而家用變態諗住用3連再谷回避黎打,變態招必得1hit好多機秒唔到1定俾人打到,諗緊谷回計下數對面打唔中應該就得,係打唔到必中機

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 10-21-19, 09:36 AM   #14120
Crazy Gamer

推迴避家下無用,新嗰批固有技都幾百起跳,9郎就起手近千,點避
舊 10-21-19, 09:53 AM   #14121
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
變態我係練自己修復,3連擊,亂打,兩個加1500速。。。睇情況轉技能

仲有佢必殺會+5浪費,對面無弱體化解除隨時必殺都出唔到
由手機版發出

此篇文章於 10-21-19 10:24 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-19, 02:09 PM   #14122
ShinDou

但變態就算同d合體技鬥快夠人快出招先,例如打刃馬咁,都係最多打出根性,轉頭人地就合體技秒左佢,係要睇人個陣落幾多機再加埋自己加回避加到夠避先打到,我覺得 XD

舊 10-21-19, 02:13 PM   #14123
ShinDou

同埋浪費化5要出必先有,如果人地行得快未必儲得切必可以再出,而且頭3次行動加5下分身有時打d3連反擊都幾危好易燒晒,好似推回避計好唔會俾人打中先搵佢打交好d XD

舊 10-21-19, 03:44 PM   #14124
ShinDou

咦原來升爆cost得十?咁唔係裝到好多技咋喎要諗清楚,3連已經升爆,如無意外必裝,同時裝唔晒兩招回避 @@

舊 10-21-19, 05:16 PM   #14125
ShinDou

可以換兩次特設交換所d野,見有4粒p藍寶石換,平時係咪超難拎?活動唔見有派,得鬥雞2千1換1粒?同限凸1樣?而家1次換到4粒好抵喎,不過好似用得好快,升爆3連1次好似都用幾粒咁

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:11 AM

手機版 | APP版