Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

查看投票結果: 龍格堡處事公正唔公正?
龍格堡處事不公,要炒 108 42.35%
龍格堡冇問題,可繼續做版主 118 46.27%
冇意見 29 11.37%
投票者: 255. 您不可以參加此投票
不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 最後
GAF告示版>[建議]罷免龍格堡A.mod職務
唔好記住我 06:10 PM 11-05-03
打和...98比98..
Orage 07:39 PM 11-05-03
vote~

If you don't like this forum's rule.....You can leave this forum~~

I think this forum can give me many infos on many ways~~~~~(except )
Hitomi 09:11 PM 11-05-03
作者: :
Originally posted by vov430 :
我鍾意嚴wow
小d小白唔好咩?
難得你講D野令我咁有共鳴wo~

規則一早定左~有規則當然要有人執行!
嚴與不嚴~手法問題!每個人都以自己主觀角度睇!
唔鐘意呢度規則就請走!
龍格堡好嚴咩?我唔覺wo~我好主觀 咁覺得龍格堡唔嚴~
佢好恰當呀~
你地有d人覺得佢好嚴?手法有問題?你地都係好主觀咁認為姐~
Autumn's Tale 09:29 PM 11-05-03
我黎左咁耐我都唔知龍格堡做過d咩得罪左人la
不過我就有d懷疑個投票la,我投左冇意見既因為我都唔清楚件事
top 2個選項成日都五五波,就算係都領先2,3票....
Sebastian veronique 10:43 PM 11-05-03
打個比喻
龍格堡就好似球證
佢吹得嚴雖然唔知係好定壞
總好過唔吹
細己沒天使 11:00 PM 11-05-03
Originally posted by Kiros :
打個比喻
龍格堡就好似球證
總好過唔吹
講得好
雖然我平時唔太喜歡龍生,不過之前咁多個topic,我估佢已經對自己既做法作出改善,所以我都冇繼續"啄"住佢...
希望大家客觀d...我唔想依度好似其他forum咁,亂到7彩,開topic又當係自己diary...講講下又吹晒水...
cyberfox 11:09 PM 11-05-03
打個比喻
龍格堡就好似球證
總好過唔吹
同意~~~
Kong 12:02 AM 11-06-03
好多事都係好難定對錯....
難得有一個人肯站出來為事件作判斷
要知道得是, 這個作判斷的人怎麼做也一定有人不滿意的
這個人一定難做
如Kiros兄所講一樣
打個比喻
龍格堡就好似球證
總好過唔吹
一個做事既mod , 一定好過無判斷力的mod 吧
細己沒天使 12:09 AM 11-06-03
個投票幾時完?
伍等(少)提督 12:09 AM 11-06-03
咁講法好似挺董咁既...
細己沒天使 12:11 AM 11-06-03
Originally posted by 伍等(少)提督 :
咁講法好似挺董咁既...
佢地表達個人意見姐...
伍等(少)提督 12:14 AM 11-06-03
唔係話龍生似董伯...
但係佢地咁講法真係好似..

「難得有個董生出黎領導我地, 佢點做都係有人唔滿意
呢個人一定難做, 一個做野既特首, 點都好過一個無判斷力既特首」

:@@:
Kong 12:18 AM 11-06-03
Originally posted by 伍等(少)提督 :
唔係話龍生似董伯...

呢個人一定難做, 一個做野既特首, 點都好過一個無判斷力既特首」

噤你而家到見到有人肯自願做特首..?
伍等(少)提督 12:20 AM 11-06-03
Originally posted by Kong :
自願做特首既應該仲有
自願做 mod/amod 就應該冇乜
大覺屋師真 02:07 AM 11-06-03
投左

[個人意見]
我喜歡現在的GAF. 我覺得龍格堡身為Topic Killer的角色我覺得做得好! 讓這裡沒有topic亂開、嚴重off topic的情況. (其實都唔係淨得佢一個會close topic架姐)

當然, 無人係完美o既, 我唔會話龍格堡完全無錯

近排果d指責龍格堡o既Topic大部份都由龍格堡親自去close的做法不太好. 會讓人覺得我批評你、你就濫用職權來close我topic.
我相信在這敏感時期, close這類topic應該係各版主商量過才決定(or有了共識), 並不是龍格堡一個人私自濫權話close就close. 難道其他版主會唔出聲由得佢亂來?

另外Ban人果方面, 與close topic大同小異.
有時係覺得龍格堡Ban人Ban得狠左dd. 有時係狠得有理. 但例如~蝦米~, 我相信佢唔係存心搞事(雖然個topic名係開得差左d).
我覺得而家應該公告天下交代事情, 例如關於再開此類topic的處理. 如果唔係又有人好似~蝦米~咁被ban.

唉..好地地仲乜搞成咁.....

算啦, 我只係一個得閒無野做的路人. 就此收筆
[/個人意見]
仲田英芳 02:34 AM 11-06-03
Originally posted by Kong :
我肯呀﹐你搵唔搵到咁多人工?又唔洗驚炒魷﹐超時補假﹐退休食長糧﹐做錯事一句﹐"要批評人好容易﹐要做好難"就攪掂啦﹐這句亦可引用現在龍版主的情況﹐特首貴為上市公司主席﹐一港之首﹐浸過咸水都野到7%人上街﹐而家反對龍格堡都係只得唔夠1個百份點(不過計算唔到被BAN的人的票數)﹐算係咁傢啦﹐點計龍格堡都無可能同董生比卦。
何文田作品 12:49 AM 11-07-03
罷就快D喇!!!!!!!!
JAM 12:54 AM 11-07-03
Originally posted by 何文田作品 :
e~~~你唔係話唔再上黎咩
仲要一上黎就煽風點火
vov430 12:56 AM 11-07-03
Originally posted by Miyuki Kotobuki :

e~~~你唔係話唔再上黎咩
仲要一上黎就煽風點火
米就係
DREAMER.bo 01:03 AM 11-07-03
唔係話龍生似董伯...

算把啦~
人地留o係度都須要好大勇氣架
DREAMER.bo 01:05 AM 11-07-03
節省少少啦~
人地食硬你呀朋友
killua 01:06 AM 11-07-03
[SIZE=20]罷就快D喇!!!!!!!![size]
你呢個post係0049出的
我0053見到你個post果陣你已經logout左
你咪係度玩野la
之前又係你自己話唔再黎
你一出post就咁
你想點先?你自己講la
neo2046 01:11 AM 11-07-03
[SIZE=20]罷就快D喇!!!!!!!![/ size]
你........

YOU ARE BANNED
Assman 01:12 AM 11-07-03
打個比喻
龍格堡就好似球證
總好過唔吹
完全同意!小弟亦系呢個意思!

我覺得話題開始和之前果D post重複la..都系時候停la....
守護月天小璘 11:31 AM 11-07-03
陸小鳳回龍堡
>你已在本Forum比人BAN了好多次,我都係第一次BAN你!!
我有幾多次俾人ban?,你咪講到我專來搞事
不滿vir,ban左2個acc
爆粗ban一星期
今次ban大夫

有幾多次係ban得合理?...有...爆粗個次

>>不過ban之前想想,點解有咁多人唔服你?
>NONO~只係有一少部份的人不服我,大多也只是搞事者!!

個人係好主觀既,你唔認為自己有問題係好正常
正如好多殺人犯認為殺人係平常事
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 最後

返回主題版面