Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-17-16, 12:46 AM   #23826
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 大破人間 查看文章
五百幾應該要計埋OK,711個類I TUNE回贈同日本限定既課金還元先得
i see...
要為周三蟬樣降臨做好準備

謝師兄解答

舊 10-17-16, 02:23 AM   #23827
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
冇優惠都好 618一單已經差好遠

不過唔知點解我每次課完 下次再課9成LOCK左 要send信去蘋果解鎖....

鎖得多覺得好煩

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 07:52 AM   #23828
蛋撻王子
功德完滿

時間任30體既心臟掉落率好差...
刷左三條體都無跌一粒
放棄...
目前五場淨係打左一粒

其中有一場刷到灰灰地
兩隻都跌金箱
諗住金技石都照殺啦
點知竟然係兩粒種火..
吹漲

舊 10-17-16, 08:03 AM   #23829
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
刷左三條體都無跌一粒
放棄...
目前五場淨係打左一粒

其中有一場刷到灰灰地
兩隻都跌金箱
諗住金技石都照殺啦
點知竟然係兩粒種火..
吹漲
始終係早期活動, 個時D素材掉率仲係悲劇
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 08:07 AM   #23830
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
刷左三條體都無跌一粒
放棄...
目前五場淨係打左一粒

其中有一場刷到灰灰地
兩隻都跌金箱
諗住金技石都照殺啦
點知竟然係兩粒種火..
吹漲

當見到黑貞仲係把尺, 掉落率就沒改啦

maid狐裝不刻意追刷了
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 09:13 AM   #23831
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
b狐禮裝係咪得南瓜任會出仲差一張

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 09:25 AM   #23832
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
b狐禮裝係咪得南瓜任會出仲差一張
固定40體

時間30體

舊 10-17-16, 09:31 AM   #23833
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
固定40體

時間30體
又40體
刷多幾個果, 刷唔到就算啦

歡迎pm查詢、預約
舊 10-17-16, 11:23 AM   #23834
大破人間

50AP頂樓FREE QUEST出左

不太記得有咩跌了
舊 10-17-16, 11:47 AM   #23835
gingq7

註冊日期: May 2008
前個星期刷箱刷到有d作嘔, 但今個星期又無聊到手痕成日想食果打多幾場(但明明完全無著數)
希望佢真係今個星期開真.萬聖節活動吧

另外, 今日終於第一次用自己隻水著清姬, 戰鬥動作和特效仲好過晒堆5星槍 我覺得係咁多隻槍中最好睇
(黑白乳上成也隻馬, 敗也隻馬, 企係度就滿分, 但一打人就受限於隻馬搞到唔多掂)
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 12:22 PM   #23836
大破人間

話說回來各位D聖杯用哂未?

我而家仲有7隻聖杯剩 真係唔太咁亂用

一周年後連一隻杯都未送過,就咁過左兩個月。

之前整整一年都只係派得12隻,其中半數仲要主線派,半數同聖杯有關係的活動派
剩返既第7章係今年年內完結,咁又好難期待次次活動故事都同聖杯有關係.
連活動復刻都特登將聖杯變左做傳承結晶

分分鐘第二年連派12隻都無, 前途堪憂
舊 10-17-16, 12:25 PM   #23837
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
話說回來各位D聖杯用哂未?

我而家仲有7隻聖杯剩 真係唔太咁亂用

一周年後連一隻杯都未送過,就咁過左兩個月。

之前整整一年都只係派得12隻,其中半數仲要主線派,半數同聖杯有關係的活動派
剩返既第7章係今年年內完結,咁又好難期待次次活動故事都同聖杯有關係.
連活動復刻都特登將聖杯變左做傳承結晶

分分鐘第二年連派12隻都無, 前途堪憂
升左黑貞100同黑乳90,剩返5隻真係唔敢亂郁了

歡迎pm查詢、預約
舊 10-17-16, 12:33 PM   #23838
蛋撻王子
功德完滿

衝動派的我聖杯已經一個不剩了
傳承結晶都進入左單位數字
前路茫茫中

唔知今日有冇機會出通告講後半呢..
定都係要等到聽日最後關頭先講

舊 10-17-16, 12:36 PM   #23839
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
一個聖杯都未用,暫時考慮會給岳父大人

最少今天多數會有維修通告,只是看會否連著新活動一起公佈而己

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 01:19 PM   #23840
gingq7

註冊日期: May 2008
唔係寶5唔捨得餵聖杯,

而5星課到寶5我諗都唔敢諗, 所以so far我課到寶5的只得一隻
下一隻唔知要幾時

此篇文章於 10-17-16 05:43 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 01:29 PM   #23841
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: gingq7 查看文章
前個星期刷箱刷到有d作嘔, 但今個星期又無聊到手痕成日想食果打多幾場(但明明完全無著數)
希望佢真係今個星期開真.萬聖節活動吧

另外, 今日終於第一次用自己隻水著清姬, 戰鬥動作和特效仲好過晒堆5星槍 我覺得係咁多隻槍中最好睇
(黑白乳上成也隻馬, 敗也隻馬, 企係度就滿分, 但一打人就受限於隻馬搞到唔多掂)
我覺得L狐 仲有趣......
=======
聖盃一個都未用過, 但都會是船長鐵拳和黑J 了
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 01:38 PM   #23842
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
衝動派的我聖杯已經一個不剩了
傳承結晶都進入左單位數字
前路茫茫中

唔知今日有冇機會出通告講後半呢..
定都係要等到聽日最後關頭先講
你ge衝動令好多非洲人受惠

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 02:18 PM   #23843
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
你ge衝動令好多非洲人受惠

水槍呆毛衝動完結果自己唔係成日用
隊友好似又唔太覺好多人用咁

舊 10-17-16, 02:23 PM   #23844
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:

但我成日用佢同聖女

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 02:38 PM   #23845
大破人間

引用:

其實是最近無咩關需要用到單體弓, 狂職以外的單體寶具不合適周回
成個尼祿祭既劍職難關都加左高防, 用金時好過.
舊 10-17-16, 02:45 PM   #23846
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
係賴光升左100後

聖杯未用過 因為唔知俾邊個用好...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-16, 05:25 PM   #23847
蛋撻王子
功德完滿

我F5個制係咪壞左呢
更新極都未有新情報既

莫非聽日~~~

舊 10-17-16, 05:27 PM   #23848
大破人間

引用:
我F5個制係咪壞左呢
更新極都未有新情報既

莫非聽日~~~
其實我完全唔介意繼續養生到26日
舊 10-17-16, 05:32 PM   #23849
蛋撻王子
功德完滿

引用:
其實我完全唔介意繼續養生到26日
傳承結晶個任都出左
咁都要拖到26號咁衰

舊 10-17-16, 05:34 PM   #23850
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

其實應該係聽日出公告, 後日開波
但我完全唔介意繼續養生到26日+1
不過連我呢d新手都差唔多打齊晒成個復刻任d野, 佢再唔開新野唔怕悶親老手咩

歡迎pm查詢、預約

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:44 PM

手機版 | APP版