Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 441 841 891 931 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 951 991 1041 1441  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
小嘉 12:57 AM 10-11-16
作者: gingq7:
聖杯變結晶真係唔知佢想點

我好懷疑有幾多人夠QP食晒佢送的結晶
我食黎食去都仲有20粒, 食晒手上的都要10億QP (以5星角黎計)
唔係課長好難升到去技9
錢都叫有得打有數圍
d材料真係
digiharuka 01:06 AM 10-11-16
聖杯變結晶真係唔知佢想點

我好懷疑有幾多人夠QP食晒佢送的結晶
我食黎食去都仲有20粒, 食晒手上的都要10億QP (以5星角黎計)
3星或以下的技10很平呀 (二姐第3技 不r10? 學妹不 r10?)

我還有2x粒, 係有些技10唔落手
蛋撻王子 01:14 AM 10-11-16
作者: digiharuka:
3星或以下的技10很平呀 (二姐第3技 不r10? 學妹不 r10?)

印象中剩番9粒
開始要諗過度過去升技
小嘉 01:20 AM 10-11-16
你地真係富有
axe1292 02:04 AM 10-11-16
完場,
副AC打左約25箱+換技石&狗(無農具), 0禮裝........ 果4張野完全係度笑緊我......
廢‧人一個 04:06 AM 10-11-16
作者: axe1292:
完場,
副AC打左約25箱+換技石&狗(無農具), 0禮裝........ 果4張野完全係度笑緊我......
星期三D黃膠應該幫到你
蛋撻王子 07:41 AM 10-11-16
【対応内容】
・聖晶石合計9個
 臨時メンテナンス実施のお詫び分8個
 メンテナンス延長分1個
・黄金の果実1個

果然係飛哥係龍殺到+魔放
剩低就要睇佢+幾多%了

資料出了
30~50

有50係好
但佢基數太低
其實無100都好難成事……
TOAKO X 07:47 AM 10-11-16
白字太低..廚放只加自己
所以還是對不起

我比較想知對龍有冇加%.........
大破人間 07:53 AM 10-11-16
作者: TOAKO X:
所以還是對不起

無,不過對龍特攻SKILL同寶具雙重加成下數值本身夠高
LordofNightmare 08:13 AM 10-11-16
日日都用佢700dl張符抽,
今日維護完即抽真係得標咗個尾會,黑貞入手~~~
鐵之侍 09:06 AM 10-11-16
作者: LordofNightmare:
日日都用佢700dl張符抽,
今日維護完即抽真係得標咗個尾會,黑貞入手~~~
祝賀

對不起的強化很微妙。。。。。。

同為全體攻4星劍用高文好太多
gingq7 09:15 AM 10-11-16
作者: digiharuka:

盾娘已經技30
但其他非5星角的技唔係好捨得多過lv4, 畢竟素材有限
我唯一例外係安徒生6/6/6 (但都唔捨得升10) 和鐵拳(咳...)

作者: axe1292:
完場,
慘...不過只是副acc, 不用太在意
大破人間 09:23 AM 10-11-16
作者: 鐵之侍:
祝賀

對不起的強化很微妙。。。。。。

同為全體攻4星劍用高文好太多
始終白值落後太多

同為四星, 連偽娘劍都比飛哥高攻.

黑呆和高文整整高2000攻以上

其實我覺得唔應該俾魔放飛哥, 始終飛哥點強化都唔應該比黑呆同高文高汎用性

但相反我覺得營運應該要再堆高飛哥對龍特攻個數值
等佢成為極端既特攻角色.

唯有打槍龍女, 黑白槍王時就變超級飛哥.
蛋撻王子 09:29 AM 10-11-16
剛吃滿小呼
劍蘭斯寶2
(象徵式慳下傳承結晶 CHECK到得番10粒..汗)

用突滿寶石翁已掛到劍位
(1技+30NP)

模組好平實
打星唔多NP回転率唔高
唯有靠技能同寶具打爆發

本來諗住可以代替嫁王既ART單體劍位
依家都係升埋嫁王D技能算..
gingq7 09:36 AM 10-11-16
我就覺得推高對龍特攻無乜幫助,
推高佢坦果方面仲實在

不過營運近呢大半年對挑撥十分保守, 新角全部都係得一回合
(三回合其實真係幾OP, 由其是當你一隊有2-3隻)
gingq7 09:38 AM 10-11-16
作者: 蛋撻王子:
模組好平實
打星唔多NP回転率唔高
唯有靠技能同寶具打爆發
打星唔多但三回合內每回合產15星...
肯定多過沖田, 隨時多過傑克 (傑克三回合加埋得3張綠卡, 未必出倒45星)
蛋撻王子 09:45 AM 10-11-16
作者: TOAKO X:
所以還是對不起

>>314
オルタ宝具が約3万で、タケシが2万ちょい
50%バフしてもすまないさんは、1万5千程度なんですけど
1万5千程度なんですけど
鐵之侍 10:04 AM 10-11-16
作者: 大破人間:
始終白值落後太多

同為四星, 連偽娘劍都比飛哥高攻.

黑呆和高文整整高2000攻以上

其實我覺得唔應該俾魔放飛哥, 始終飛哥點強化都唔應該比黑呆同高文高汎用性

但相反我覺得營運應該要再堆高飛哥對龍特攻個數值
等佢成為極端既特攻角色.

唯有打槍龍女, 黑白槍王時就變超級飛哥.
比較起來要花這麼多時間去升,還不如用單體攻劍的角色更實在呢
鐵之侍 10:07 AM 10-11-16
我就覺得推高對龍特攻無乜幫助,
推高佢坦果方面仲實在

不過營運近呢大半年對挑撥十分保守, 新角全部都係得一回合
(三回合其實真係幾OP, 由其是當你一隊有2-3隻)
所以喬治老師現在的價值還是很高就是了

對不起能有血鎧配挑撥應是很有用的坦角,不過營運怎可能這麼大方(接下來的saber 龍娘可能是這樣的角色也不定呢)
大破人間 10:14 AM 10-11-16
作者: 鐵之侍:
所以喬治老師現在的價值還是很高就是了

對不起能有血鎧配挑撥應是很有用的坦角,不過營運怎可能這麼大方(接下來的saber 龍娘可能是這樣的角色也不定呢)
咁改直接完全改變角色發展方向, 咁完全唔止強化SKILL, 仲係大執換SKILL
而家睇落去技三已經無咩強化空間, 技二最多加高回血量, 最大發展空間就是改走黃金律同寶具解放吧.

saber龍娘件比堅尼鎧甲點睇都唔似可以坦既角色
北条加蓮 10:19 AM 10-11-16
作者: 蛋撻王子:
>>314
オルタ宝具が約3万で、タケシが2万ちょい
50%バフしてもすまないさんは、1万5千程度なんですけど
1万5千程度なんですけど
好悲情
gingq7 10:31 AM 10-11-16
作者: 大破人間:
咁改直接完全改變角色發展方向, 咁完全唔止強化SKILL, 仲係大執換SKILL
而家睇落去技三已經無咩強化空間, 技二最多加高回血量, 最大發展空間就是改走黃金律同寶具解放吧.

saber龍娘件比堅尼鎧甲點睇都唔似可以坦既角色
有個盾, 點都有1-2招防禦相關技能掛...
之於比堅尼鎧甲, 我無玩過DQ3(?), 唔知DQ3的女戰士防禦力如何
LordofNightmare 10:50 AM 10-11-16
有個盾, 點都有1-2招防禦相關技能掛...
之於比堅尼鎧甲, 我無玩過DQ3(?), 唔知DQ3的女戰士防禦力如何
一向rpg的女性裝甲防禦力和露出度係成反比~~~~
樹靈DRYAD 11:01 AM 10-11-16
大家會唔會爆果清曬D絆任同強化任..

自己D絆任同強化任計果數減半都要成1000AP左右先清得曬....
鐵之侍 11:04 AM 10-11-16
作者: 樹靈DRYAD:
大家會唔會爆果清曬D絆任同強化任..

自己D絆任同強化任計果數減半都要成1000AP左右先清得曬....
正開始這樣做,只用我手上的銀銅果應也夠啦
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 441 841 891 931 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 951 991 1041 1441  ... 最後

返回主題版面