Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 440 840 890 930 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 950 990 1040 1440  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
~小鬼~ 10:02 PM 10-10-16
打左50箱...主要係練晒箱入面D 5*英靈,但最後都係未練晒....
希望再出箱的活動可以有書頁等等
樹靈DRYAD 10:09 PM 10-10-16
開到第25個.....
無力再刷下去了^^"
digiharuka 10:17 PM 10-10-16
最後溫馨題示:

稍後就要維護, 體力最好用光不要吃果呀

=====
20個箱收工, 結果只掉一張禮裝 (以為掉了2張)...
蛋撻王子 10:22 PM 10-10-16
第九張花瓣禮裝出現

仲罵緊依家先跌多張比我
會塞住禮裝D位

第十張花瓣禮裝出現
竟然臨尾都比我突得滿第二張...
有D僥倖

差唔多休息了
打夠了

仲有35分鐘fgo就維護8個鐘
如果無乜特別大家要開始消體了~~
gingq7 10:42 PM 10-10-16
收工
35箱
趺左4張禮裝

-----

張禮裝完美打月之勝利者臉, 不過紅卡+爆擊, 我諗黎諗去都係得奶光
hyakki 10:48 PM 10-10-16
20箱,出左4張禮裝

懶得再擦orz,種火無地方用...抽唔度新既4,5星,無咩心機擦orz
digiharuka 10:51 PM 10-10-16
作者: gingq7:
收工
35箱
趺左4張禮裝

-----

張禮裝完美打月之勝利者臉, 不過紅卡+爆擊, 我諗黎諗去都係得奶光

這張當然最好給自產自給星的船長 : 寶具EX, 就算普通一串EX 幾乎有爆撃

鐵拳也可(雖然B25%會較好)
大破人間 10:57 PM 10-10-16
最終52箱,跌6張禮裝

剛好突爆兩張+1
蛋撻王子 10:58 PM 10-10-16
各位師兄辛苦晒
大家d禮裝咁好跌既....

我好遲先跌第4張..
一開始打到3張又戇居居走去突滿左
雷帝.嘉芙 11:01 PM 10-10-16
30箱收工,得1隻禮裝
由手機版發出
gingq7 11:02 PM 10-10-16
作者: digiharuka:
這張當然最好給自產自給星的船長 : 寶具EX, 就算普通一串EX 幾乎有爆撃

鐵拳也可(雖然B25%會較好)
船長確實不錯
鐵拳都ok, B20%+爆20%應該好過未突滿士狼的B25%
psidef 11:02 PM 10-10-16
你地好勤力

我頭先先開第7個箱
鐵之侍 11:02 PM 10-10-16
25 箱,最後都是掉2張,章的素材沒有全換

之後打龍娘強化關最後一關過關時趕不及到了維修時間。。。。。

明天打算在最後一天絆和強化ap 減半時盡可能過了可以過的關卡
蛋撻王子 11:04 PM 10-10-16
好似岩岩好去到70個箱

養生兩星期~~~
大破人間 11:18 PM 10-10-16
經此一役友情PT回升返去七位數字

營運幾時先出可以SET自動賣/100抽功能

雖然到而家都未抽到小安,但除非對活動有幫助或再加0-2星新英靈落友抽池,否則我都應該懶得清友情PT了
北条加蓮 11:36 PM 10-10-16
1,2星英確實有需要加加
北条加蓮 11:37 PM 10-10-16
作者: 蛋撻王子:
各位師兄辛苦晒
大家d禮裝咁好跌既....

我好遲先跌第4張..
一開始打到3張又戇居居走去突滿左
我今日先跌
小嘉 11:49 PM 10-10-16
作者: Noi Aruto:
1,2星英確實有需要加加
練都練唔切啦
唔好加啦
Cowlex 11:57 PM 10-10-16
67箱突滿兩張禮裝
打定錢等伊莉醬
T.K. 12:03 AM 10-11-16

被鬼隱的月見
gingq7 12:28 AM 10-11-16
作者: T.K.:
被鬼隱的月見
無送角的活動應該唔會復刻了, 因為活動禮裝可以用黃方換
尼祿祭2其實唔算復刻

照計應該萬聖節活動後就 復刻本能寺 > 本能寺2 > 第7章 > 復刻聖誕 > 聖誕2 咁樣?
不過不停復刻又好似無乜驚喜(?)
大破人間 12:34 AM 10-11-16
作者: gingq7:
無送角的活動應該唔會復刻了, 因為活動禮裝可以用黃方換
尼祿祭2其實唔算復刻

照計應該萬聖節活動後就 復刻本能寺 > 本能寺2 > 第7章 > 復刻聖誕 > 聖誕2 咁樣?
不過不停復刻又好似無乜驚喜(?)
而且比照萬聖節,復刻活動對老玩家無咩著數
老實講至少應該送多個聖杯啦
蛋撻王子 12:34 AM 10-11-16
作者: Cowlex:
67箱突滿兩張禮裝
打定錢等伊莉醬
師兄咁勤力
有D期待劍龍娘個模組~~
小嘉 12:54 AM 10-11-16
作者: 大破人間:
有3星確定券拎你唔打?
gingq7 12:55 AM 10-11-16
作者: 大破人間:
聖杯變結晶真係唔知佢想點

我好懷疑有幾多人夠QP食晒佢送的結晶
我食黎食去都仲有20粒, 食晒手上的都要10億QP (以5星角黎計)
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 440 840 890 930 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 950 990 1040 1440  ... 最後

返回主題版面