Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>天音館---CD專門店
=____= 09:56 PM 10-21-03
作者: :
Originally posted by Metal Gear NT :
KIM兄
我的隆重登場DVD如何呀?
CONCERT???
KIM 10:39 PM 10-21-03
Originally posted by =____= :
CONCERT???
容祖兒隆重登場演唱會DVD!
KIM 10:41 PM 10-21-03
Originally posted by Metal Gear NT :
唔該晒
不過仲會唔會有第二版ga?......
不知呀...... 不過, 我已經幫你訂了"容祖兒隆重登場演唱會DVD",希望本周有消息!
KIM 12:37 PM 10-23-03
[特別通知]
今日SKY有貨到---張學友音樂之旅VCD,月底才出DVD!
Metal Gear NT 04:10 PM 10-23-03
Originally posted by KIM :
不知呀...... 不過, 我已經幫你訂了"容祖兒隆重登場演唱會DVD",希望本周有消息!
唔該晒呀Kim兄
不過如果可以的話就不需訂了(如果訂左冇得改就由佢啦)
因為我有朋友見到,他會幫我買的了
KIM 05:22 PM 10-23-03

唔該晒呀Kim兄
不過如果可以的話就不需訂了(如果訂左冇得改就由佢啦)
因為我有朋友見到,他會幫我買的了
ok!幫朋友買啦!
Metal Gear NT 08:08 PM 10-23-03
ok!幫朋友買啦!
唔該晒
o個度就麻煩你啦

大粒麥 03:44 AM 10-26-03
KIM哥
請問有冇 標殺令sound track
KIM 09:48 PM 10-26-03
Originally posted by 大粒麥 :
KIM哥
請問有冇 標殺令sound track
有!價錢是......上來問啦!
記得講PW呀!
柯士甸 12:38 AM 10-27-03
請問有無辦法搵到張學友"熱"VCD&劫後重生原聲碟呀??
KIM 01:01 AM 10-27-03
Originally posted by 柯士甸 :
請問有無辦法搵到張學友"熱"VCD&劫後重生原聲碟呀??
可以,你自己去落訂啦!
暴走EVA初號機 11:26 AM 10-27-03
唔該可唔可以post間舖既電話係第一版度呀?
KIM 07:42 PM 10-27-03
Originally posted by 暴走EVA初號機 :
唔該可唔可以post間舖既電話係第一版度呀?
sorry呀!
服務:訂購 / EPS / 二手市場 / (不設電話查詢!)
柯士甸 12:34 AM 10-28-03
可以,你自己去落訂啦!
唔多明~點搞法?
現在知唔知幾錢?
KIM 12:41 AM 10-28-03
Originally posted by 柯士甸 : 唔多明~點搞法?
現在知唔知幾錢?
請問你有沒看頭post呀?
T.L.J 02:34 PM 10-28-03
阿金~
關心妍隻新碟出左未呀??
KIM 03:38 PM 10-28-03
Originally posted by T.L.J :
阿金~
關心妍隻新碟出左未呀??
關心妍 ~ 秘密花園 - Jade 國語新曲 + 精選 [預出日期:31 Oct ]
不過,好似又改了期~~~~~~~~~~~! :@_@":
T.L.J 03:42 PM 10-28-03
關心妍 ~ 秘密花園 - Jade 國語新曲 + 精選 [預出日期:31 Oct ]
不過,好似又改了期~~~~~~~~~~~! :@_@":
唔係又改呀話...
仲以為呢兩日會有添...
KIM 03:43 PM 10-28-03
Originally posted by T.L.J :

唔係又改呀話...
仲以為呢兩日會有添...
會遲到11月.........仲未有ORDER(時間表)!
popstars 11:53 AM 10-29-03
2R 有冇消息幾時出第二版?
KIM 11:55 AM 10-29-03
Originally posted by popstars :
2R 有冇消息幾時出第二版?
第一版仲有呀!而且第一版出貨都好多!市面仲有!
Raymondz 03:21 PM 10-30-03
有無基仔新碟消息﹖
KIM 02:05 AM 10-31-03
未呀!11月頭....先可能有消息!
本人估計.....11月中後.....
andyfans 02:16 PM 10-31-03
有人買到華仔新碟未呀?
DC 97 02:21 PM 10-31-03
Originally posted by andyfans :
有人買到華仔新碟未呀?
今日出LA?
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59  ... 最後

返回主題版面