Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 08-06-05, 09:32 PM   #201
bbaeric
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2002
final 4 la!!!

舊 08-06-05, 09:33 PM   #202
Haken Kreuz

註冊日期: Jul 2002
睇完今集, 真係頂唔順craig..
佢點管人呀, 成日發埋d咁既皮四, 又包拗頸
佢係做倒野, 但係係自閉型

Tana都有問題.. 上集同craig一齊罷工, 一起身見倒製成品就變臉

最想Kendra嬴~ 睇好Kendra同Alex~

e.. 下個星期final four仲玩business task..
仲以為好似上兩輯咁添
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-05, 09:35 PM   #203
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: bbaeric
final 4 la!!!
今次唔係interview foul淨兩件0既
alex同tana好似一組
剩番個兩個狗咬狗骨
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-05, 09:43 PM   #204
Orphen
Game Master
はわわっ(ノ><)ノ

註冊日期: Dec 2001
同女神食早餐
羨慕死

舊 08-07-05, 10:30 AM   #205
提子
Crazy Gamer
Gemma Ward

引用:
作者: Orphen
同女神食早餐
羨慕死
我都覺得佢好叻 又有氣質

佢有出過書ga~

舊 08-13-05, 09:30 PM   #206
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
下集3頭馬車~~

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-05, 12:13 PM   #207
阿高
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
我比較喜歡tana
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-05, 01:51 PM   #208
love bb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
我上個集miss左, 唔知大結局未呢~?
如大結局左... 就唔好講邊個win左wo~~
thx!

要努力努力唷
love bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-05, 04:28 PM   #209
Nina
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 阿高
我比較喜歡tana
我也是
Nina 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-05, 09:16 PM   #210
Jamie
God of Gamer
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
未入boardroom已分勝負了...
tana如果能將逆勢扭轉到五五波就超神 ^^

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-05, 09:31 PM   #211
亞瑪迪拉

引用:
作者: Jamie
未入boardroom已分勝負了...
tana如果能將逆勢扭轉到五五波就超神 ^^

下集仲要同d隊員傾計,睇o黎candra應該十拿九穩
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-05, 09:39 PM   #212
Orphen
Game Master
はわわっ(ノ><)ノ

仲以為今日一炮過
點知要等多個禮拜

舊 08-27-05, 09:48 PM   #213
Chris皇

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
引用:
作者: Orphen
仲以為今日一炮過
點知要等多個禮拜
我都以為今集完.....

下集我諗會好精采
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-05, 12:05 AM   #214
LonelyBlue

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
我想tana 嬴...
不過只係睇今集既表現就好明顯差d lu
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-05, 03:00 AM   #215
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
tana真係好鬼冇禮貌
同同下candra講野走左去訓,攪到佢不知幾無奈
俾我係Donald Trump我一定請candra,又後生做野又得體

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-05, 03:11 AM   #216
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
其實如果好像SEASON 1般, LAST TASK可以自選隊員的話
TANA應該可以嬴到... 真可惜 ^^

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-05, 02:14 PM   #217
Haken Kreuz

仲要等多一個星期
不柱我一路咁支持Kendra, 希望佢嬴啦

引用:
作者: Jamie
其實如果好像SEASON 1般, LAST TASK可以自選隊員的話
TANA應該可以嬴到... 真可惜 ^^
咁又未必, 佢呢個task做得唔好既地方唔係敗係佢既下屬
佢自己都無分配好d job, 又唔監察住佢地做過d乜
無美國旗又唔知, 無小冊小佢又唔吹, 印之前都唔做較對就印
Kendra就事事親力親為而又做得好妥善
舊 08-28-05, 02:46 PM   #218
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Haken Kreuz
仲要等多一個星期
不柱我一路咁支持Kendra, 希望佢嬴啦

咁又未必, 佢呢個task做得唔好既地方唔係敗係佢既下屬
佢自己都無分配好d job, 又唔監察住佢地做過d乜
無美國旗又唔知, 無小冊小佢又唔吹, 印之前都唔做較對就印
Kendra就事事親力親為而又做得好妥善
咁你知唔知個邊個規模大D呀
如果可以事事親力親為就証明件個PROJECT既規模啦

網上女性權益守護神
sigma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-05, 05:08 PM   #219
Haken Kreuz

引用:
作者: sigma
咁你知唔知個邊個規模大D呀
如果可以事事親力親為就証明件個PROJECT既規模啦
問題係佢放哂手比人做, 最後確認都唔做
一有事就話自己d下屬
小冊子果度, 如果唔係有工作人員提佢, 佢都唔知
親力親為唔係講佢自己做哂佢喎, Trump自己都講啦, 好多pm都係死呢樣

此篇文章於 08-28-05 05:11 PM 被 Haken Kreuz 編輯。
舊 08-29-05, 01:24 AM   #220
Nina
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: sigma
tana真係好鬼冇禮貌
同同下candra講野走左去訓,攪到佢不知幾無奈
俾我係Donald Trump我一定請candra,又後生做野又得體
本來我都係支持tana, 但睇完呢集之後, 我想Kendra勝出多d~
因為tana真係好鬼大牌~ 之前仲好nice~
宜家覺佢當自己係女皇咁款~
Nina 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-05, 09:14 PM   #221
亞瑪迪拉

點解冇人講的?tana真係識講大話,極度希望佢輸
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-05, 09:23 PM   #222
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
tana態度勁唔掂,抵佢被人her.....

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-05, 09:31 PM   #223
Haken Kreuz

引用:
作者: 亞瑪迪拉
點解冇人講的?tana真係識講大話,極度希望佢輸
自佢地訓覺一役, 已經唔鍾意Tana同Craig
今次Tana係last task輕視佢既下屬既表現, 令到佢無得鬥

引用:
作者: 孤影
tana態度勁唔掂,抵佢被人her.....
岩岩先話完佢輕視佢下屬呢單野, 跟住講到pontiac本catalogue個形狀係佢既idea
佢又好似癲左咁, 發哂狂, 霸哂所有功勞, 佢都好野喇

雖然話Kendra係近幾個task先表現突出
但係事實上, 第一次做到去訪問focus group呢個行動既係Kendra
之後個task, Kendra同Tana一team, Tana係PM, 佢地都有去訪問focus group
之後又有一個task, 都係靠呢招嬴

我覺得唔太顯眼, 實幹型果d先勁
開頭睇好John既, 之後係黑人女仔, 之後就係Kendra

此篇文章於 09-03-05 09:34 PM 被 Haken Kreuz 編輯。
舊 09-23-05, 08:11 AM   #224
BeBop

註冊日期: Jun 2003
美國的報告

尋日播左女人版飛黃騰達(個女人好似叫Martha), 完全冇Donald咁型, 又唔夠人地豪, 決定以後唔睇

今晚有Donald版(第四季), 其實即係Wednesday女版, Thursday男版, 好似唔錯.

PS: 尋日仲睇左套叫 E-Ring 嘅新美國連續劇, 好好睇

仲有就係今晚Donald版完左之後有新一季ER

報告完畢
BeBop 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Front mission 4 討論區 Q頭 攻略及心得交流區 185 05-09-05 09:47 AM
Dolby Pro Logic II totalz 電視遊戲討論版 12 10-15-04 11:07 AM
慘 無 人 道 - 閹 【十八禁】 NARC ~清談館~ 28 08-16-04 09:18 PM
IGN The Best of 2003 Award Janus 電視遊戲討論版 0 01-19-04 11:17 AM
Cheaters Get the Boot from Battle.net!! (WCIII,Diablo II) GimGim PC電腦遊戲討論版 0 04-03-03 09:39 AM

現在的時間是 02:58 PM

手機版 | APP版