Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-21-08, 02:31 PM   #201
呀正
Crazy Gamer
小飛俠

註冊日期: Mar 2004
Nintendo Switch ID0451-6668-9114
PSN  IDShekChing
四次元被破解咁就只好出五次元衝刺
呀正 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-08, 02:59 PM   #202
NoxHY
Game Master
SKE48推し♥

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDinmhrka0830
XBox Live Gamertag等人施捨...
引用:
作者: 呀正 查看文章
2段4次元夠啦b
NoxHY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-08, 04:21 PM   #203
Shadow 神
God of Gamer
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: Hyegun 查看文章
2段4次元夠啦b
應該唔駛掛? 4 次元跑法應該有回到過去仲有 ... 回到未來 ~
等大和撲前時再 4.2 衝前

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-08, 01:11 AM   #204
terrence6+
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
大和係聖鬥士咩...
同一招第二次就唔得-口-...
terrence6+ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-08, 05:54 AM   #205
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
會唔會...

(1)多次變化球之後既直球最難搞,
等大和以為賴那用四次元,
點知就比簡單既(例)龍捲風過...

(2)團隊既勝利重要過個人榮耀
賴那一個向前傳球比門太~~

舊 09-26-08, 11:07 PM   #206
alger
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
石光威番一次,都好。
主角一次就被破絕技,且看會否再進化......
alger 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-08, 11:28 PM   #207
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
其實進應該勁過大和
4次元可以直接封殺
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-08, 12:20 AM   #208
Mr.66
Game Master

引用:
作者: alger 查看文章
石光威番一次,都好。
主角一次就被破絕技,且看會否再進化......
好似唔係石光喎.....

舊 09-27-08, 03:59 AM   #209
lwl

PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
雪光好波
伏兵咁耐,終於攪掂

舊 09-27-08, 09:10 AM   #210
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: Mr.66 查看文章
好似唔係石光喎.....
http://gaforum.org/member.php?u=5187

佢可能記錯係呢個會員

舊 09-27-08, 09:27 AM   #211
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 呀正 查看文章
用番鬼影黎對佢

舊 09-27-08, 11:58 AM   #212
Shadow 神
混沌與光明的創造者

雪光球 TD 可能有問題喎,佢好似未 control 到個波已經落左地,咁樣會唔會唔計架 ...
如果呢球拎唔到分,泥門好快會玩完 ...

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 09-27-08, 10:31 PM   #213
Mr.66
Game Master

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
雪光球 TD 可能有問題喎,佢好似未 control 到個波已經落左地,咁樣會唔會唔計架 ...
如果呢球拎唔到分,泥門好快會玩完 ...
我都有少少驚, 球證仲未舉手......
始終呢套野試過唔少臨尾爭D成事既,到第二回幻化成空...

不過呢下TD唔成功,
可能就比阿含講中...

舊 09-29-08, 01:04 AM   #214
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

雪光....信任的力量...感動中

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-08, 07:24 PM   #215
超必
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
分數被一脚擴大至10分.....
最後8秒,再出"聖十字",
究竟要怎樣,才如蛭魔所說(騙人??),可以8秒追10幾分???....不明...
超必 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-08, 09:25 PM   #216
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: 超必 查看文章
分數被一脚擴大至10分.....
最後8秒,再出"聖十字",
究竟要怎樣,才如蛭魔所說(騙人??),可以8秒追10幾分???....不明...
再次有 d 奇怪野 ... 大和對自己的衝刺咁有信心,點解唔一路去到 TD??
情形就同神龍寺有球雲水話相信含而選擇踢球一樣 ...

點都好最後應該都係聖十字再加 60碼麥林反勝吧??

舊 10-04-08, 04:22 AM   #217
Mr.66
Game Master

引用:
再次有 d 奇怪野 ... 大和對自己的衝刺咁有信心,點解唔一路去到 TD??
情形就同神龍寺有球雲水話相信含而選擇踢球一樣 ...

點都好最後應該都係聖十字再加 60碼麥林反勝吧??
照理應該係先出60碼大口徑
再用on side kick,
拎控球權先可以真正逆轉...

可能聖十字係掩眼法然後比武藏踢都未定既...

此篇文章於 10-08-08 07:23 PM 被 Mr.66 編輯。
Mr.66 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-08, 08:23 AM   #218
smalltung
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: Mr.66 查看文章
照理應該係先出60碼大口徑
再用offside kick,
拎控球權先可以真正逆轉...

可能聖十字係掩眼法然後比武藏踢都未定既...
武藏踢完(+3)再TD?(+7)

舊 10-04-08, 12:41 PM   #219
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

係咪真係有8秒拎十幾分?

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-08, 12:51 PM   #220
Mr.66
Game Master

引用:
作者: smalltung 查看文章
武藏踢完(+3)再TD?(+7)
武藏用1-2秒到踢 (+3),
跟住泥門on side kick,
用5秒拎番個波,
剩餘1秒一舉達陣 (+6),
再加追加分 (+2)

咁就逆轉

此篇文章於 10-08-08 07:23 PM 被 Mr.66 編輯。
Mr.66 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-08, 02:49 PM   #221
lwl

PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
今話好好睇
得番8 秒
仲差十分
加油泥門

舊 10-04-08, 08:02 PM   #222
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: lwl 查看文章
今話好好睇
得番8 秒
仲差十分
加油泥門
唔好話我潑冷水,我覺得真係有機會輸
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 12:11 AM   #223
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: fourleaves112 查看文章
唔好話我潑冷水,我覺得真係有機會輸
去到現在先輸就真係會無乜可能~~

舊 10-05-08, 04:18 AM   #224
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
因為... 作者做機會比泥門反勝吧。

其實泥門係3:29秒用哂所有time out,只要大和/帝黑不斷衝刺,又拿到first down,除左大鐘兩分鐘個陣的2 minutes warning,個大鐘根本唔會再停下來。兩分鐘停了下來後,帝黑只要每檔之間用盡40秒,帝黑根本係sure win....

此篇文章於 10-05-08 05:46 AM 被 12號四分衛 編輯。
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-08, 09:06 AM   #225
Mr.66
Game Master

點解咁遲先用栗彈封大和暫且唔提,
但點解有番控球權明明有30秒時間,
都會去到得番8秒都唔做野...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.7 Hitomi ~清談館~ 1001 01-09-15 12:40 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.5 Hitomi ~清談館~ 1001 09-16-13 07:21 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.3 Hitomi ~清談館~ 1004 11-15-12 11:18 PM
[漫畫] One punch-man [原作/ONE 作畫/村田雄介] 信長 日本動漫畫討論版 1 07-19-12 11:01 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.2 Hitomi ~清談館~ 1014 06-16-12 09:32 AM

現在的時間是 08:43 AM

手機版 | APP版