Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-13-11, 09:28 PM   #201
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
引用:
作者: longsonufo 查看文章
以前一把斬破走天涯
依家一把爆破走天涯

尋日試過末升的碎龍大劍
一下圓圈三角後斬爆村上位尾槌角
引用:
作者: BlackWing 查看文章
剛剛拎把野去屈返d弱小生物,感覺真係唔錯
我用緊果把係片手,睇下今晚打唔打到寶玉升多段
佢爆果下堅爽
但知唔知爆唔爆到人?費事傷及無辜啦
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 09:29 PM   #202
小浩欣
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: ryuka 查看文章
你個身有幾多咪幾多囉
我係唔識放多1舊上去 XD
小浩欣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 09:30 PM   #203
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
引用:
作者: 小浩欣 查看文章
我係唔識放多1舊上去 XD
按住R燒
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-11, 10:51 PM   #204
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: ryuka 查看文章
佢爆果下堅爽
但知唔知爆唔爆到人?費事傷及無辜啦
真係爽到不行
剛剛重遇老朋友雷狼,又係講聲"朋友你好,朋友再見"就打完
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 10:18 AM   #205
Vice
Ultimate Gamer
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
帥龍要村8星先見到...
有排打... = ="
我仲o向度farm火龍翼爪... orz

舊 12-14-11, 12:13 PM   #206
CardGameDan
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
爆炸屬真係喪+爽

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 12:39 PM   #207
Kenny Chan
Junior Member

註冊日期: Mar 2011
今晚有冇師兄係去F25呀?
Kenny Chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 12:59 PM   #208
代官

註冊日期: Feb 2005
9點我可以到
但我得HR2 (哭

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 01:18 PM   #209
Kenny Chan

我係初哥,未去過F25 同hr1, 哈哈
舊 12-14-11, 01:28 PM   #210
fantasy俊仔
God of Gamer
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
唔知今晚來唔來得到...尋晚打幾場個個升hr4 緊急剩得我未過

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 01:32 PM   #211
代官

註冊日期: Feb 2005
隻鐵拳無敵睇你地打都R晒頭

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 01:39 PM   #212
CardGameDan
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
唔知今晚來唔來得到...尋晚打幾場個個升hr4 緊急剩得我未過
(拍肩

引用:
作者: 代官 查看文章
隻鐵拳無敵睇你地打都R晒頭
返去再打多兩場,都要貓一次
仲要25分先捉到,睇怕要升下把水雙

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 02:54 PM   #213
yeung2001241
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
引用:
作者: CardGameDan 查看文章
(拍肩

返去再打多兩場,都要貓一次
仲要25分先捉到,睇怕要升下把水雙
星期6 開團既話 叫我plx ><
yeung2001241 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 02:54 PM   #214
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
慢慢磨緊呢隻同MARIO LAND
仲係HR 1~ HAHA

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 02:58 PM   #215
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: Kenny Chan 查看文章
我係初哥,未去過F25 同hr1, 哈哈
換咗老闆之後都無上過去了.

引用:
作者: irismong 查看文章
慢慢磨緊呢隻同MARIO LAND
仲係HR 1~ HAHA
我上星期5開game.到而家都仲係hr1.
村4星咋.

進度好慢.一日打得兩個鐘咗右

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 02:59 PM   #216

隻鐵拳無敵既武器真係唔知升邊把好/ . \
舊 12-14-11, 03:06 PM   #217
blackpighk
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagblackpighk
各代mh 老手 3.5寸mon 其實你地滿唔滿意?

我仲未肯扑槌買... XD
blackpighk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 03:08 PM   #218

引用:
作者: blackpighk 查看文章

買la,有D野要自己試先知
舊 12-14-11, 03:11 PM   #219
blackpighk
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagblackpighk
引用:
作者: yeung2001241 查看文章
買la,有D野要自己試先知
其實係 6k 洗突晒... 要睇下今個月尾有冇驚喜先決定...
blackpighk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 03:14 PM   #220

引用:
其實係 6k 洗突晒... 要睇下今個月尾有冇驚喜先決定...
舊 12-14-11, 03:50 PM   #221
Kenny Chan

引用:
作者: 代官 查看文章
9點我可以到
但我得HR2 (哭
我最快9:30到,去唔去?
不過我無後備電><
舊 12-14-11, 03:55 PM   #222
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

Nintendo Switch ID4064 9412 4240
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:

除咗螢幕細呢樣唯一的缺點可挑
其他畫汁,音質,難度,操作性都好好
內容亦好夠
由手機版發出
舊 12-14-11, 03:57 PM   #223
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:

追下情報topic啦,你會睇到好多例子

P.S.叫人買機果位,你做好人借o黎比人試下嘛~

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-11, 03:58 PM   #224
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

忘了說,我只是2G,MHP打起,不是老手XD
由手機版發出
舊 12-14-11, 03:59 PM   #225

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
追下情報topic啦,你會睇到好多例子

P.S.叫人買機果位,你做好人借o黎比人試下嘛~
有團開,比佢試下又點話

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Monster Hunter 4 | 支援 Online Play | 2013年夏發售預定 MO 手提遊戲機討論版 1035 12-12-12 04:09 PM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM

現在的時間是 10:33 AM

手機版 | APP版