Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 39 79 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 99 139 189 589 1089  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
傑斯特 07:47 PM 08-18-15
活動送張一二星咁低能
友抽都出半打啦
stcdavidhk 07:49 PM 08-18-15
竟然今個月內有event!?請到人了嗎?
newb 07:50 PM 08-18-15
袋住先的活動
朔望~ 07:58 PM 08-18-15
鼓吹課金抽齊全職
蛋撻王子 08:15 PM 08-18-15
用哈桑招5LV妄想心音 刷左無200次都最少有100次
都係唔得
放棄左
食石去過左

寶具進階任務 - 呆毛SABER

原本諗住即死技可以慳石..

即係講緊我地食石超越極限w

由A變左A++

唔知會扣多幾多..雖然唔大期望
但總算完成左~~

小嘉 08:17 PM 08-18-15
個EV 有14粒石!!
鐵之侍 08:20 PM 08-18-15
作者: 傑斯特:
活動送張一二星咁低能
友抽都出半打啦
這數位都有些朋友現在也未有(雖然我全部都有了)

作者: 蛋撻王子:
用哈桑招5LV妄想心音 刷左無200次都最少有100次
都係唔得
放棄左
食石去過左

寶具進階任務 - 呆毛SABER

原本諗住即死技可以慳石..

即係講緊我地食石超越極限w

[IMG]http://photo.gaforum.org/files/2/5/8/6/6/screenshot_2015-08-18-20-09-19.jpg
[/IMG]

由A變左A++

唔知會扣多幾多..雖然唔大期望
但總算完成左~~
這麼辛苦都只加一級
蛋撻王子 08:22 PM 08-18-15
作者: 鐵之侍:
這麼辛苦都只加一級
正確黎講係兩個+
北条加蓮 08:25 PM 08-18-15
一直以為UBW BD1個code係換背影男,原來係禮裝券x5
黑鍵,清姬,黑鍵,魔導書,礦石
返轉頭玩ミリアサ覺得ミリアサ好有良心
鐵之侍 08:31 PM 08-18-15
作者: Noi Aruto:
一直以為UBW BD1個code係換背影男,原來係禮裝券x5
這樣似乎tm ace送的比較良心(笑), 其實我不太明那件禮裝的效果,不過應沒用就是了
stcdavidhk 08:32 PM 08-18-15
個CODE限期係幾時??
小嘉 08:33 PM 08-18-15
禮裝券x5我就唔拆BD啦
北条加蓮 08:35 PM 08-18-15
作者: stcdavidhk:
個CODE限期係幾時??
BD放返入櫃費事再抄出黎w
但印象去到2016中期
北条加蓮 08:45 PM 08-18-15
請問隻5星串刺公應該點用?
點解可以弱過4星バーサーCAR咁多,同Lv能力差近2千,バーサーCAR仲可以欺凌卒仔,串刺公打幾下就退場
鈴蘭 08:47 PM 08-18-15
一人派一隻小次郎 真係驚死人打唔嬴邪龍
小嘉 08:48 PM 08-18-15
點解可以弱過4星バーサーCAR咁多,同Lv能力差近2千,バーサーCAR仲可以欺凌卒仔,串刺公打幾下就退場
刺公勁架WO
佢生存率好過巴車好多
你隻刺公幾多LV先
北条加蓮 08:52 PM 08-18-15
作者: 小嘉:
刺公勁架WO
佢生存率好過巴車好多
你隻刺公幾多LV先
25,體攻3千頭
我見好友同級バーサーCAR體攻5千中(唔計禮裝)
海野藻屑 08:53 PM 08-18-15
想問係BD邊度搵到個CODE?
要到後期先勁 我有個FD果隻60LV 抱佢打版已唔洗用腦
T.K. 08:54 PM 08-18-15
心理關口係lv35
小嘉 08:57 PM 08-18-15
25,體攻3千頭
我見好友同級バーサーCAR體攻5千中(唔計禮裝)
升高D先啦
鐵之侍 08:58 PM 08-18-15
我用別人的40 多級的刺公真是馬上改變對他的評價了
北条加蓮 08:59 PM 08-18-15
原來係晚成型,謝謝各位

作者: 海野藻屑:
想問係BD邊度搵到個CODE?
一張紙夾左係兩個碟盒其中一個入面
海野藻屑 09:02 PM 08-18-15
原來係晚成型,謝謝各位

一張紙夾左係兩個碟盒其中一個入面
感謝回覆 轉頭開
小嘉 09:09 PM 08-18-15
所有晚成型角色我覺得入門要LV40
尼路 09:20 PM 08-18-15
個活動真係吸引到我無法形容……其實開發班人無打過手機GAME?
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 39 79 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 99 139 189 589 1089  ... 最後

返回主題版面