Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 38 78 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 98 138 188  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
~小鬼~ 10:43 AM 11-01-15
作者: chunwai0091:
個個event都帶新卡抽
都係唔亂咁追
睇個樣佢似月尾就限定,月中就一張SSR....
咁的話月中抽兩下唔中算
kimtch 11:31 AM 11-01-15
話說每日60石我中左SSR美波

我覺得人間有希望b
尼路 12:43 PM 11-01-15
作者: kimtch:
話說每日60石我中左SSR美波

我覺得人間有希望b
你呢句令我有一瞬衝動課去每日抽……課一次每日抽可以抽幾個月好似好抵……
JMi 12:45 PM 11-01-15
作者: 尼路:
你呢句令我有一瞬衝動課去每日抽……課一次每日抽可以抽幾個月好似好抵……
你要有鐵一般的決心先得抽足幾個月囉 XD
小嘉 12:46 PM 11-01-15
作者: 尼路:
非洲起上黎
3,4個月都可以唔中SSR架WO
kimtch 01:24 PM 11-01-15
其實用課黎打歌果個果度, 5蚊3首歌差唔多:O
元首KFC 06:32 PM 11-01-15
平刷28xxx位, 也許第二張sr有戲了?
J+1 06:53 PM 11-01-15
作者: 小嘉:
非洲起上黎
3,4個月都可以唔中SSR架WO
連sr咁耐都中過兩三張咁大把....
由手機版發出
axe1292 11:10 PM 11-01-15
昨天20抽得3張SR仲要全部重覆, 完完全全非洲土著(唔計活動SR,本身手上抽出的SR唔夠10張)
sd03021 11:26 PM 11-01-15
手上5000石
我仲諗緊抽唔抽卡好
Cowlex 12:59 AM 11-02-15
抽啦抽啦
唔抽唔知時運高
reiyaw 03:50 AM 11-02-15
四次cool四次仇劍...兩次fail左
滿滿的惡意
尼路 08:11 AM 11-02-15
作者: reiyaw:
四次cool四次仇劍...兩次fail左
滿滿的惡意
返來Hea pro 出乜都無有怕
DigIKo 09:44 AM 11-02-15
單抽出MIKU 之後10連保底一張已有既SR

打左10次左右master, 一半抽中杏, 已經比佢練到就黎fc到
J+1 10:08 AM 11-02-15
打5次就fc到?
由手機版發出
DigIKo 10:19 AM 11-02-15
作者: J+1:
打5次就fc到?
由手機版發出
之前早中後段都好唔穩 而家中後都穩定combo, 係差中間果幾個雙左右左右既跳node, 9.5速都依然覺得痴埋左一齊

首event song我都係打5次先fc到 不過之後又fc唔到鳥
尼路 11:44 AM 11-02-15
5次?我打兩近成個幾星期……
呢個活動最悲哀係fc左原本未fc的歌但唔計數無石拿……三首全fc晒但全部都係原本卡1miss個d……
reiyaw 02:28 PM 11-02-15
想問下有無人試過多過一部機入同一個account?
還是一定要引繼去第部機?
CCemi 02:58 PM 11-02-15
聽大大們講刷PRO, 結果琴日玩到而家萬7名
計過D體力值原來PRO玩哂4首有379PT 用40體力
MASTER 如果4首就47XPT 用50體力(未玩到MASTER+)
其實玩PRO好似簡單D(不過玩耐左好悶
~蛙蛙~ 03:09 PM 11-02-15
作者: reiyaw:
想問下有無人試過多過一部機入同一個account?
還是一定要引繼去第部機?
官方講左係可以既 但唔可以同時玩(要同system)
由手機版發出
JMi 03:55 PM 11-02-15
唔入回血我玩唔晒四首.... ENCORE堅唔識打

we are the friends同届けアイドル都仲FC到
平時其他歌FC都係靠背譜 靠反應炒到哭 XD
Cowlex 07:22 PM 11-02-15
估唔到我第一次clear杏master居然係係event入面
tsddr 07:58 PM 11-02-15
十連中SSR 多田李依菜,終於擺脫蘭子魔咒
~小鬼~ 08:04 PM 11-02-15
作者: ~Alex~:
估唔到我第一次clear杏master居然係係event入面
人的潛能係要迫出黎的
reiyaw 08:50 PM 11-02-15
我淨係單抽到乳牛 係咪可以del apps
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 38 78 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 98 138 188  ... 最後

返回主題版面