Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 37 77 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 97 137 187  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
唔知叫咩名 07:21 AM 04-17-16
作者: 日向小RAYRAY:
我希望p04出s gundam or f91,咪再出sd
唔記得邊度睇過話S GUN係DASH06隱藏款
同埋印像中好似冇出過妖花 P04出F91最好有佢啦
有既話應該都係配搭殘像F91 紫色圓盤
不過首先要有P04...
日向小RAYRAY 08:50 AM 04-17-16
作者: 唔知叫咩名:
唔記得邊度睇過話S GUN係DASH06隱藏款
有既話應該都係配搭殘像F91 紫色圓盤
不過首先要有P04...
P係昆錢手段,B記一定唔會收手,出S GUNDAM仲要出埋佢班朋友
出SD唔緊要,好心出齊七人武者,出得三隻又冷門,明趕客,出大型MA一定有市場
亍 ◣ 10:47 AM 04-17-16
之前供左咁多套都唔肯出圓桌我都死心了.....
大覺屋師真 09:35 PM 04-17-16
作者: 亍 ◣:
之前供左咁多套都唔肯出圓桌我都死心了.....
唉, 我地D供款算乜, 最重要日本都唔夠數去支持, 對日本D fans失望啦

作者: 唔知叫咩名:
妖花+1
lineage19 02:44 AM 04-18-16
話說有冇人訂左SDX GOLD GOD SUPERIOR KAISER??

一直都心郁郁, 但係一來又覺得好似太貴, 二來咁耐都未截訂總覺得一出就會插水唔知訂唔訂好
日向小RAYRAY 07:50 AM 04-18-16
作者: 大覺屋師真:
唉, 我地D供款算乜, 最重要日本都唔夠數去支持, 對日本D fans失望啦

妖花+1
老實講,dash有一半炒冷飯,日本fans都唔係無條件供款
martinnitram 11:14 PM 04-18-16
都無人提 Dash SP01 出咗
雖然高達o的金屬色不嬲都唔靚, 但叉鴨比隻金屬色似啞色多過金屬色...
カンザキ 12:02 PM 04-19-16
作者: lineage19:
話說有冇人訂左SDX GOLD GOD SUPERIOR KAISER??

一直都心郁郁, 但係一來又覺得好似太貴, 二來咁耐都未截訂總覺得一出就會插水唔知訂唔訂好
可能對黃金神有愛, 暈shop一開果日就訂左
另外收到信20號晚上23:59會截單
大覺屋師真 12:03 PM 04-19-16
作者: martinnitram:
都無人提 Dash SP01 出咗
雖然高達o的金屬色不嬲都唔靚, 但叉鴨比隻金屬色似啞色多過金屬色...
心淡啦, 咁快就sp, 都無意欲入
日向小RAYRAY 10:07 PM 04-19-16
作者: 大覺屋師真:
心淡啦, 咁快就sp, 都無意欲入
實物好核突,垃圾產品
martinnitram 10:04 AM 04-20-16
作者: 日向小RAYRAY:
實物好核突,垃圾產品
可以提早摺 line 開發 Converge...
J+1 11:22 AM 04-20-16
不嬲都唔明呢隻暗灰色真係多人扭咩....話金屬色真係要腦補過量先睇得出....
由手機版發出
martinnitram 12:18 PM 04-20-16
作者: J+1:
不嬲都唔明呢隻暗灰色真係多人扭咩....話金屬色真係要腦補過量先睇得出....
由手機版發出
無係白色o的金屬色其實 OK 的. 之前隻 X-2, Banshee 黑得幾好睇
大覺屋師真 12:37 PM 04-20-16
由手機版發出
其實隻灰色去到Next SP 3,4係有少少起色的. 公司放住隻hi-nu喺度, 但拎起上手睇落係唔差的.
當然都係未靚到專登為左隻色去追

不過依次DASH SP d款返炒得太快喇, 無咩興趣入
fmptsrhk 11:09 PM 04-20-16
有新圖
Puzzle嗰幾隻主角卡都係白卡
http://p-bandai.jp/item/item-1000103344/
由手機版發出
日本5月2都截訂, 港這邊都冇聲氣...
T.K. 03:52 PM 04-22-16
Sdx出大福將軍
小嘉 03:57 PM 04-22-16
咩黎???
不是藍星人 05:32 PM 04-22-16
元祖0090千生將軍
SDX 大福將軍

作者: 小嘉:
咩黎???
http://sssdgundam.fc2web.com/toy_daihukushogun.htm
大覺屋師真 05:37 PM 04-22-16
作者: 不是藍星人:
元祖0090千生將軍
SDX 大福將軍

http://sssdgundam.fc2web.com/toy_daihukushogun.htm
千生要出手喇

SDX又一模多用了
亍 ◣ 07:02 PM 04-22-16
千生好似好肥美
http://www.taghobby.com/1-0/1-5/%E4%...5%A7%E5%AE%B9/

大覺屋師真 07:37 PM 04-22-16
隻千生比例好正.似返以前隻feel.
T.K. 09:13 PM 04-22-16

亍 ◣ 01:02 AM 04-24-16
已出....比之前騎士又貴多幾十.....(注:特效件唔係架) ((閃紙好難拍,,,,))

鳳熾魂 01:13 AM 04-24-16
大福可唔可以整隻二代或者四代
kyo353 10:13 AM 04-24-16
作者: 亍 ◣:
已出....比之前騎士又貴多幾十.....(注:特效件唔係架) ((閃紙好難拍,,,,))

因為佢我都落左坑
借問聲閃紙邊度買?
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 37 77 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 97 137 187  ... 最後

返回主題版面