Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-26-16, 09:28 AM   #20801
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
A++の拳を喰らっても一切ガードが崩れない聖女
#FateGO https://t.co/x3caIVlepQ

天才の発想www
マジ聖女wwwww

舊 08-26-16, 09:50 AM   #20802
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
早晨用login符一抽,弓吾寶2
係咪之係叫我唔好課

(想問寶2值唔值扔杯升?)
恭喜

---------------------------------------------

點解佢唔用呢種方式叫我唔好課?

舊 08-26-16, 10:36 AM   #20803
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 大破人間 查看文章
這麼說魔伊是純萌其實應該是對套野完全沒認知

漸入佳境後基本是要燃有燃,戰鬥也很激烈。
基本上就是主線燃,幕間賣萌
只是人設是萌向我已經不想去認知

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 10:54 AM   #20804
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
魔伊前的活動要做無課玩家先掂...
希望唔好雙5*,唔係我唔知點抽

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 11:01 AM   #20805
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
魔伊前的活動要做無課玩家先掂...
希望唔好雙5*,唔係我唔知點抽
正常應是伊莉雅5星,小黑和美遊4星

潮士郎,露維雅,遠板和巴姐會否出當然另說了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 11:12 AM   #20806
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

伊莉亞5*,美遊4*,小黑送,完美
哩3隻應該係Caster Saber Assassin

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 11:15 AM   #20807
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
明明魔伊戰鬥夠哂熱血
點會只係萌
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 11:22 AM   #20808
gingq7

註冊日期: May 2008
漫畫其實點都唔算賣萌吧
只不過動畫加多左日常, 人設亦比漫畫萌...

其實我覺得漫畫好d, 節奏快好多
不過動畫有CV加成, 戰鬥場景亦好落本
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 11:30 AM   #20809
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: gingq7 查看文章
漫畫其實點都唔算賣萌吧
只不過動畫加多左日常, 人設亦比漫畫萌...

其實我覺得漫畫好d, 節奏快好多
不過動畫有CV加成, 戰鬥場景亦好落本
我也是比較喜歡漫畫版(最喜歡第2 季), 動畫第3 季暫時沒追下去,總覺是作畫和演出不合

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 11:33 AM   #20810
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: GN00508771 查看文章
個會議都幾有趣 睇得出係有心慢慢搞好隻GAME

但我亦都係戈句所以舊活動(或限定角)還復刻不復刻啊

沖田啊
傳聞不是會有沖田alter? 如果有就會復刻吧.....

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
伊莉亞5*,美遊4*,小黑送,完美
哩3隻應該係Caster Saber Assassin
總覺伊莉亞是亞茶(紅A)
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 11:35 AM   #20811
gingq7

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章

仲有伊莉雅各種唔同class啊...
剩係一隻伊莉雅都可以出8隻
舊 08-26-16, 11:41 AM   #20812
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
我能期待5星魔伊潮士郎嗎?
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 11:44 AM   #20813
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
今月号のコンプエースにて、FGOとプリズマ☆イリヤコラボ発表!

成班死蘿莉控
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 11:56 AM   #20814
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 小嘉 查看文章
今月号のコンプエースにて、FGOとプリズマ☆イリヤコラボ発表!

成班死蘿莉控
咦 呢句咩黎?
佢係咪直指緊尋日我地瘋傳個一頁紙個一句?

我上官網睇係今日8月26日發售

有一刻我仲期待過會有更多新料添

舊 08-26-16, 12:01 PM   #20815
小嘉
The One

同魔伊連動
等睇歐撻出手
舊 08-26-16, 12:03 PM   #20816
gingq7

其實套野我係睇巴姐和露維雅既...
舊 08-26-16, 12:04 PM   #20817
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
生天目仁美

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 12:12 PM   #20818
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
最後一pack清姬寶7
放棄追玉藻寶2
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 12:43 PM   #20819
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
伊莉亞5星(Saber)4星(Caster)
美遊5星(Lancer)4星(Caster)
小黑送4星(Archer)

唔知點解都係覺得會同今次水著活動一樣分2部,至少係2個卡池^^"

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 12:45 PM   #20820
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
最緊要小黑送(吹水mode)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 12:46 PM   #20821
小嘉
The One

留石等魔法使之夜/月姬
舊 08-26-16, 01:44 PM   #20822
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
魔伊聯動出真士郎就好
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 02:01 PM   #20823
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
留石等魔法使之夜/月姬
由我進坑的第一天開始我已經說這句……

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-16, 02:19 PM   #20824
蛋撻王子
功德完滿

引用:
同魔伊連動
等睇歐撻出手
法官大人, 我...

其實我今次因為有瑪爾大先會抽到咁樣既姐
如果一早比瑪爾大我都唔會搞到咁樣

舊 08-26-16, 02:23 PM   #20825
psidef

註冊日期: Apr 2007
我有啲想用令咒叫隻因為射斜而出嘅寶2加爾納自殺......即使佢係我唯一一隻寶2五星

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:40 AM

手機版 | APP版