Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 73 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 93 133 183  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
任仔 09:13 AM 03-09-18
唔多明任記既策略,點解仲有咁多3DS title
出到 2019....

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
GreenTea 09:28 AM 03-09-18
3ds 應該重好賣得, 同行兩條line好揾過力谷一條
由手機版發出
jyeung1 10:10 AM 03-09-18
今次direct 無咩特別!

Super Smash Bros.預佢出,無咩驚喜

其他已知會出,或吾係咩大作!!
charcsc2000 11:24 AM 03-09-18
作者: 任仔:
出到 2019....

你知唔知3ds係日本幾多細路玩緊....
lineage19 12:19 PM 03-09-18
出到 2019....

將儲左7年的大餅一刀切先係唔明囉

Sent from my iPhone using Gaforum
12號四分衛 12:43 PM 03-09-18
出到 2019....

1. 仲有錢搵
2. 單係主機價錢,已經分開幾個市場 - Switch同PS4 Pro/Xbox One X比就平,但拍埋 2ds $79同 3ds $169就貴一大節
由手機版發出
charcsc2000 12:55 PM 03-09-18
作者: 12號四分衛:
1. 仲有錢搵
2. 單係主機價錢,已經分開幾個市場 - Switch同PS4 Pro/Xbox One X比就平,但拍埋 2ds $79同 3ds $169就貴一大節
由手機版發出
其實3ds仲有錢賺....跟本小朋友市場係沒對手...
八仙果 01:24 PM 03-09-18
我仲有玩 3DS,早幾日先買咗 game。
天野 01:55 PM 03-09-18
今次direct 都幾失望
好多game 都冇講
連隻Yoshi 都冇左影
唯有期望E3 有新野介紹
charcsc2000 02:16 PM 03-09-18
作者: 天野:
今次direct 都幾失望
好多game 都冇講
連隻Yoshi 都冇左影
唯有期望E3 有新野介紹
係囉...
最出奇反而係隻古惑狼和太鼓...
特別係太鼓, 好有興趣~
天野 02:41 PM 03-09-18
作者: charcsc2000:
係囉...
最出奇反而係隻古惑狼和太鼓...
特別係太鼓, 好有興趣~
你唔講我都唔記得左呢兩隻
不過都係舊game 黎
N0T51B 02:49 PM 03-09-18
Yoshi no show 可能因為卡比就出,兩隻game太似費事搶風頭
古惑狼同大神HD真係有驚喜,splatoon 八爪魚Package無諗過咁快
今次我又無乜失望,老任咁多年咁多次direct有幾多次有大驚喜呀...
charcsc2000 02:50 PM 03-09-18
作者: 天野:
你唔講我都唔記得左呢兩隻
不過都係舊game 黎
太鼓好match switch, 應該會買, 女友阿妹都o岩玩...
古惑狼算了....我早就買了ps4版....
charcsc2000 02:51 PM 03-09-18
作者: N0T51B:
Yoshi no show 可能因為卡比就出,兩隻game太似費事搶風頭
古惑狼同大神HD真係有驚喜,splatoon 八爪魚Package無諗過咁快
今次我又無乜失望,老任咁多年咁多次direct有幾多次有大驚喜呀...
大神HD算吧啦..已買ps3, ps4版啦...
charcsc2000 02:58 PM 03-09-18
作者: Hello MiMi:
點解wario 唔出switch 版
真心覺得wario出係3ds先好玩...
佢係好需要支筆和吹氣的..
之前nds和姪女一齊玩...而加姪女都讀中學了...
lineage19 03:17 PM 03-09-18
我覺得今次最大驚喜係made in wario同optopath traveler 終於有日期,仲有splatoon 個dlc好正

已經滿足了

Sent from my iPhone using Gaforum
Hello MiMi 03:25 PM 03-09-18
真心覺得wario出係3ds先好玩...
佢係好需要支筆和吹氣的..
之前nds和姪女一齊玩...而加姪女都讀中學了...
我都有玩
但是wii 當年真的好歡樂
一家人喺電視玩個feel 爭太遠
赤武神 04:45 PM 03-09-18
3DS上推出既遊戲都合理,第一唔會一刀切因為3DS仲賣得第二出既GAME都唔係一線GAME,始終重點資源都係去左Switch!

其實今次direct已經做到效果,在E3前已經做左個爆炸性公佈(大亂鬥新作)
我諗冇咩野會夠大亂鬥既公佈咁搶,你可以睇外國既reaction!

其他野由現在到E3都繼續會有所公佈,唔使急~
charcsc2000 04:46 PM 03-09-18
作者: Hello MiMi:
我都有玩
但是wii 當年真的好歡樂
一家人喺電視玩個feel 爭太遠
我相信佢始終會出係SWITCH....不過比3DS賺多筆先, 哈~
leungky1 06:30 PM 03-09-18
我相信佢始終會出係SWITCH....不過比3DS賺多筆先, 哈~
出Switch應該係完全新作,唔係呢款系列精選
由手機版發出
陸奧 貴志 07:53 PM 03-09-18
作者: 赤武神:
3DS上推出既遊戲都合理,第一唔會一刀切因為3DS仲賣得第二出既GAME都唔係一線GAME,始終重點資源都係去左Switch!

其實今次direct已經做到效果,在E3前已經做左個爆炸性公佈(大亂鬥新作)
我諗冇咩野會夠大亂鬥既公佈咁搶,你可以睇外國既reaction!

其他野由現在到E3都繼續會有所公佈,唔使急~
其實明知會出既野唔明點解會有咁大反應....
leungky1 09:20 PM 03-09-18
作者: 陸奧 貴志:
其實明知會出既野唔明點解會有咁大反應....
E3前公佈同年內出新作都破左傳統
由手機版發出
天野 09:27 PM 03-09-18
作者: N0T51B:
都唔係架
上年好多驚喜下
MultiPASS 11:47 AM 03-10-18
今年啲大作上年都宣布(被估)晒,
要驚喜要睇一眾第三廠嘞。
neo2046 12:02 PM 03-10-18

-50-50+200 = 100点
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 33 73 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 93 133 183  ... 最後

返回主題版面