Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-24-04, 06:09 PM   #176
亞索龍α
Game Master

註冊日期: Feb 2003
XBox Live GamertagAzierua
引用:
作者: 歌絲˙暮斯
有冇人玩 EXPERT 以上 ??
敵人 AI 有無仲勁 D ??
定係只係提高敵人對自己所做成既 DAMAGE ??
係~我玩緊ACE級
敵人一支飛彈就可以搞掂你~~

專用坐駕改造計劃Final Part無限延期…
亞索龍α 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-04, 06:28 PM   #177
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
m21點影相架
由高空影又試過....正面又試過
都唔得既

咁大個人都未試渣過咁大部的相機

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-04, 06:33 PM   #178
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 天立﹏.
m21點影相架
由高空影又試過....正面又試過
都唔得既

咁大個人都未試渣過咁大部的相機
要同一張相影到三架 C-5

引用:
作者: 亞索龍α
係~我玩緊ACE級
甘敵人/隊友 AI 呢 ?
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-04, 06:45 PM   #179
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

攻擊要塞後真係連場激戰
先有 8492, 之後去到 kestrail 第一個 mission 竟然得 F14,F/A 18 同 A-6 俾我用, 人地最落後都有 YAF-23, 技術水平相差至少廿年 ar
不過奇在 d 隊友仲勁, 我用 A-6 全程轟炸, 佢地同我擊落左 3 架 YAF23 同一架 F35

話時話,轉左主場之後,覺唔覺劇情有 d 似 gundam seed ??
舊 10-24-04, 06:49 PM   #180
KARAS
Crazy Gamer

引用:
要同一張相影到三架 C-5

甘敵人/隊友 AI 呢 ?
有3架c-5咩!!??
點解我淨係見到2架c-5同一架貨車...

舊 10-24-04, 06:53 PM   #181
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
引用:
有3架c-5咩!!??
點解我淨係見到2架c-5同一架貨車...
一次映晒三樣野就ok架啦...

舊 10-24-04, 06:56 PM   #182
~_~
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDvieri_kenshiro
引用:
作者: 亞索龍α
係~我玩緊ACE級
me too ar....but 敵人 not carzy
~_~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-04, 09:05 PM   #183
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

同 8492 決戰時, 我一粒 missile 都未打中過, d 隊友就同我打到四架都重傷
最後執死雞先親手殺死一件 8492

此篇文章於 10-24-04 09:08 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
舊 10-24-04, 09:42 PM   #184
休伯利安
Crazy Gamer
Holly the legend

註冊日期: Jun 2003
引用:
同 8492 決戰時, 我一粒 missile 都未打中過, d 隊友就同我打到四架都重傷
最後執死雞先親手殺死一件 8492
用長距離missle~
一次四件
不過淨係試過一次,仲要掛住射唔識俾人射瓜

Aramary(??? Tailor only)

此篇文章於 10-24-04 10:05 PM 被 休伯利安 編輯。
休伯利安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-04, 09:49 PM   #185
休伯利安
Crazy Gamer

借問聲有人有FALKEN 未???
打free mission儲parts 得唔得ga?

舊 10-24-04, 09:51 PM   #186
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
作者: 休伯利安
借問聲有人有FALKEN 未???
打free mission儲parts 得唔得ga?
係可以的...
不過成82萬...

舊 10-24-04, 09:57 PM   #187
休伯利安
Crazy Gamer

引用:
作者: seetold
係可以的...
不過成82萬...
82萬...........當我無問過
性能如何?

舊 10-24-04, 10:08 PM   #188
Oscarzero
Game Master
VT魔人

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagOscar Zero
引用:
82萬...........當我無問過
性能如何?
14發Laser,無得Log On.....
Oscarzero 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-04, 10:11 PM   #189
KARAS
Crazy Gamer

引用:
作者: Oscarzero
14發Laser,無得Log On.....
白鳥果隻laser?

話時話 白鳥果關有咩要點?

舊 10-24-04, 10:14 PM   #190
休伯利安
Crazy Gamer

引用:
白鳥果隻laser?

有2關~~
白い鳥I 定係 白い鳥II ???
1係守住座直線加速橋(?)
2係打Arkbird(有無串錯?)

此篇文章於 10-24-04 10:16 PM 被 休伯利安 編輯。
舊 10-24-04, 10:35 PM   #191
ALEX CHOW
God of Gamer
HYUNDAI

PSN  IDALEX_201225
HOW TO PASS STAGE-07???

站(2024/06/29--30)!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-04, 10:39 PM   #192
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
白鳥果隻laser?

升到接近高度, 追到差唔多就維持 spd 係 600 - 700
指令 keep 住 sp weapon on + atk
攻擊時注意佢尾部 parts 太大, 有可能會 block 到正後既 missile 同 machine gun
最好貼住佢底部少 d 機會 miss
laser 掃你就拉起/壓低機頭 + (R2/L2)水平移動
佢放 UAV, 指令轉 DESPER or COVER
千萬唔好打 DOG FIGHT, 一走左實冇時間
一冇 UAV LOCK 你就用返 sp weapon on + atk
4 架機不斷 MACHINE GUN + MISSILE + SP WEAPON

不過小心佢會突然轉向撞左埋去
舊 10-24-04, 10:39 PM   #193
KARAS
Crazy Gamer

引用:
有2關~~
白鳥I 定係 白鳥II ???
1係守住座直線加速橋(?)
2係打Arkbird(有無串錯?)
打到廿幾mission喇 好似2
佢d laser係咪要係佢上面先避到?

舊 10-24-04, 10:43 PM   #194
KARAS
Crazy Gamer

引用:
升到接近高度, 追到差唔多就維持 spd 係 600 - 700
指令 keep 住 sp weapon on + atk
攻擊時注意佢尾部 parts 太大, 有可能會 block 到正後既 missile 同 machine gun
最好貼住佢底部少 d 機會 miss
laser 掃你就拉起/壓低機頭 + (R2/L2)水平移動
佢放 UAV, 指令轉 DESPER or COVER
千萬唔好打 DOG FIGHT, 一走左實冇時間
一冇 UAV LOCK 你就用返 sp weapon on + atk
4 架機不斷 MACHINE GUN + MISSILE + SP WEAPON

不過小心佢會突然轉向撞左埋去
靠班隊友!? 我d隊友好鬼stupid架喎 有時...
有啥戰機推介? 我用f22

舊 10-24-04, 10:51 PM   #195
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
我唔知點解0羊機都冇
最勁都係強制出既 SU-47
F22 比較慢少少, SU- 47 好 D
我都唔知點解班友甘勇猛
不過真係唔靠班隊友唔得
單靠你一架根本打唔晒 D TARGET, 又有 UAV 阻住晒
舊 10-24-04, 11:05 PM   #196
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
攻擊重視都幾好架~
我覺得f15唔錯~

舊 10-24-04, 11:20 PM   #197
KARAS
Crazy Gamer

引用:
作者: seetold
攻擊重視都幾好架~
我覺得f15唔錯~
我冇s15=.=
f22都係強制出架,chopper(?)死左就有喇 我

舊 10-24-04, 11:25 PM   #198
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
我冇s15=.=
f22都係強制出架,chopper(?)死左就有喇 我
都唔知d機點出既...
我打左禁耐先arm arm有su27...

舊 10-24-04, 11:28 PM   #199
休伯利安
Crazy Gamer

點解我無SU系列gei(唔計47) a?
點出ga?
我free mission打左11b ga la wor

舊 10-24-04, 11:44 PM   #200
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: oogami
用英文配音玩得好d... 至少明白個mission要做乜.

我玩到都幾後, 去到要飛入條隧道 炸毀個衛星控制機關... 不過我仲未過到飛出隧道個part (有難度)
而家retry 中...

我個team係2架F22同Su-47

f22勁好用.
o個條咁o既隧道比起ac4 last o個版o個條
咁鬼闊...我飛到6-700都唔怕撞...轉位淨用L/R2都夠...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
XB/GC PSO Episode I&II 討論區 參 magnum 攻略及心得交流區 404 06-05-04 11:47 AM
RO 討論區 VOL.13 之 夢幻之島 小嘉 PC電腦遊戲討論版 952 06-15-03 03:24 PM
陳冠希---你快樂嗎(t68i) kaworu 影音館 9 02-19-03 11:41 PM
new ring tone for nokia kaworu 影音館 5 02-19-03 04:38 PM

現在的時間是 06:28 PM

手機版 | APP版