Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-06-08, 07:28 PM   #176
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
咁複雜?
我諗得簡單d,呢個只係4.1秒的跑速
但係我都估係光速後退,
咁就中哂"幾強既力量都捉唔到最快既速度",
同"時間倒退(退後)"

舊 09-06-08, 11:44 PM   #177
Shadow 神
God of Gamer
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: Mr.66 查看文章
但係我都估係光速後退,
咁就中哂"幾強既力量都捉唔到最快既速度",
同"時間倒退(退後)"
不過咁樣對腳應該勁痛/攰,有 d 超越人體極限 feel ...
反而想知泥門之後點樣確保成功 onside kick /防守對方 ~

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-08, 12:16 AM   #178
terrence6+
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
咁似 陸 教 石丸 果招既
terrence6+ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-08, 09:24 AM   #179
Shadow 神
混沌與光明的創造者

個勢終於返去泥門度,但始終落後緊好多,仲係勝負難料,但蛭魔對隊友的信任真係好正

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 09-13-08, 10:34 AM   #180
Mr.66
Game Master

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
個勢終於返去泥門度,但始終落後緊好多,仲係勝負難料,但蛭魔對隊友的信任真係好正
信任隊友既蛭魔唔係唔好,
但我較鐘意用詭計擒敵既蛭魔

舊 09-13-08, 10:58 AM   #181
CyrUs尚俊
Insane Gamer
羽毛球之夢

註冊日期: Feb 2005
引用:
信任隊友既蛭魔唔係唔好,
但我較鐘意用詭計擒敵既蛭魔
我覺得都幾好~
計謀睇得多, 第1次睇到蛭魔咁信任隊友真係好正

CyrUs尚俊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-08, 10:59 AM   #182
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

雪中的奇蹟!!

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-08, 01:03 PM   #183
wykaegis
Insane Gamer
無情

註冊日期: Jun 2007
原來...大口徑手槍唔只60碼

舊 09-13-08, 03:20 PM   #184
Mr.66
Game Master

引用:
作者: wykaegis 查看文章
原來...大口徑手槍唔只60碼
係學界比賽,
開踢一方個波放係已方得分線前35m碼
個波落地係對方得分線前最少10碼
即係飛行距離只係100-35-10=55碼

而且大口徑60碼係指離目標60碼射門得分,
岩岩好著地先夠60碼係中唔到框...

舊 09-13-08, 03:29 PM   #185
Mr.66
Game Master

如果又玩自殺分
咁就黎多兩次6+2就可以逆轉...

不過會唔會咁簡單呢?
況且上面有人提60大口徑手槍令我諗起,
武藏會唔會係學界最後既比賽真正實現呢個虛名?

此篇文章於 09-13-08 03:32 PM 被 Mr.66 編輯。
Mr.66 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-08, 11:07 PM   #186
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
如果又玩自殺分

不過會唔會咁簡單呢?
應該未自殺分住?? 因為 fumble 左,之後應該門太 vs 鷹的空中搶波戰?!
至於武藏會唔會實現到 60 碼,真係有 d 難,事關之前 50 碼佢都係岩岩好入(對盤戶),60 碼可能太難吧??

不過睇到依家最可惜的係一眾配角都仲未有發揮機會 ...

舊 09-14-08, 10:02 AM   #187
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
睇到這一話,又覺得現在先贏唔到~~
先係問題喎~

舊 09-14-08, 10:42 AM   #188
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
最後一頁賴那去撞人時同四次元跑法無關了吧, 點解身邊仲係咁多鐘
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 05:25 PM   #189
Mr.66
Game Master

引用:
作者: ahleung 查看文章
最後一頁賴那去撞人時同四次元跑法無關了吧, 點解身邊仲係咁多鐘
佢過阿歷山大果時可能用左四次元跑法

舊 09-15-08, 02:58 PM   #190
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
如果又玩自殺分

不過會唔會咁簡單呢?
呢個情況,一係帝黑搶番touchback,一係泥門搶到touchdown
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-08, 02:07 AM   #191
Mr.66
Game Master

真係睇到我呢...

最強之光速蒙面俠名銜爭奪戰仲未完結!!??

舊 09-20-08, 10:46 AM   #192
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
下集就到大和的反擊
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-08, 04:57 PM   #193
遊戲人間
Ultimate Gamer
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
四次元唔會咁快被破解掛? a

舊 09-20-08, 05:31 PM   #194
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
四次元唔會咁快被破解掛? a
其實之前招 devil ghost 都極速被破,只係用黎諣過卒隊網乃。
不過今次招四次元如果即時被破會令我諗起童夢招 "高旋轉黑洞魔球" ~

舊 09-20-08, 05:39 PM   #195
遊戲人間
Ultimate Gamer
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
其實之前招 devil ghost 都極速被破,只係用黎諣過卒隊網乃。
不過今次招四次元如果即時被破會令我諗起童夢招 "高旋轉黑洞魔球" ~
對,我都係諗起黑洞魔球...
我上面個post都有諗過咁講,辛苦創出,郤即場被破.

此篇文章於 09-20-08 05:41 PM 被 遊戲人間 編輯。
遊戲人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-08, 06:35 PM   #196
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
對,我都係諗起黑洞魔球...
我上面個post都有諗過咁講,辛苦創出,郤即場被破.
應該破到,如果大和係號稱最強的話

舊 09-20-08, 09:51 PM   #197
Ricky-S
Game Master
F.I.R.飛兒樂團

引用:
其實破唔到,
下次帝黑進攻時小心d都贏到,大和仲未有人阻到

風見車仁:今天的我,沒有所謂的極限
赤木軍馬:無人可以超越係我前面
Ricky-S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-08, 12:53 AM   #198
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
我覺得會俾大和以為破到~~
點知那一招再進化一次.........

舊 09-21-08, 01:02 AM   #199
safishhy
Game Master

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDKennyFish86
XBox Live GamertagKennyFish86
今集d畫功好像好hea
safishhy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-08, 01:17 AM   #200
上大仁
Crazy Gamer
Riccian

註冊日期: Oct 2004
3DS Friend Code1075 0689 4521
XBox Live Gamertagmilkin2007
其實破一次冇所謂,再進化又贏返就得。如果即時進化,一次都破吾到咁就最勁了
上大仁 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.7 Hitomi ~清談館~ 1001 01-09-15 12:40 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.5 Hitomi ~清談館~ 1001 09-16-13 07:21 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.3 Hitomi ~清談館~ 1004 11-15-12 11:18 PM
[漫畫] One punch-man [原作/ONE 作畫/村田雄介] 信長 日本動漫畫討論版 1 07-19-12 11:01 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.2 Hitomi ~清談館~ 1014 06-16-12 09:32 AM

現在的時間是 12:54 PM

手機版 | APP版