Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-06-13, 06:12 PM   #176
Chris Redfield
God of Gamer
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: fmwp167 查看文章
今集似乎個感覺好奇怪
我可能會SKIP一集
手頭上的GTA5 都未玩完
而且呢排都唔多時間打機

睇下戰友們咩情況先再決定
我地全部都玩緊wo

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 07:05 PM   #177
GTO
Insane Gamer
I'm GTO

註冊日期: Jul 2005
XBox Live GamertagKitse Tse
我想問個我唔知的問題 ....
360可唔可以用KEYBOARD MOUSE玩FPS
事關我唔識用手把玩FPS .....之前幾集都係玩PC版

JAM PROJECT WORLD FIGHT 2008 @ HONK KONG!!!

下川みくにLiveTour2008 「ASIAN LOVERS ~Season2~」 in Hongkong
期待JAM,392下一次的來臨
我的XBOX成就
GTO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 08:56 PM   #178
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
作者: fmwp167 查看文章
今集似乎個感覺好奇怪
我可能會SKIP一集
手頭上的GTA5 都未玩完
而且呢排都唔多時間打機

睇下戰友們咩情況先再決定
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
我地全部都玩緊wo
返黎啦fm
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 09:08 PM   #179
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: GTO 查看文章
要另外買舊野先可以, 好似三百幾四百左右
詳情要等D有用過嘅人先知喇

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 09:22 PM   #180
權愛真

註冊日期: Oct 2010
大家有無發覺今集 狙擊槍 除左故事模式之外,

今次連在上線模式都無左個 "白色準星" ? (即係無開鏡時那個)

*就算用 Steam Aim 技能都唔知個準繩度有幾多變化…
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 09:32 PM   #181
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun

嘩係真唔係呀... 好離譜下喎

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 09:32 PM   #182
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
咁都得

http://www.ign.com/articles/2013/11/...6b834d4e000004
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-13, 10:32 PM   #183
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
懶得佢

相薄
舊 11-06-13, 11:10 PM   #184
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
http://www.videogamer.com/xbox360/ca...n_day_one.html

Activision sold more than $1 billion of Call of Duty: Ghosts into retail stores worldwide as of day one, the publisher has announced.
Call of Duty: Ghosts launched worldwide on November 5.
"Call of Duty is by far the largest console franchise of this generation," said Bobby Kotick, CEO of Activision Blizzard. "More people have played Call of Duty this year than ever before, logging four billion hours of gameplay. And in the last 12 months, Call of Duty: Black Ops II, including its digital content, generated more revenues than any other console game ever has in a single year. Although it is too early to assess sell-through for Call of Duty: Ghosts, it's launching at a time when the franchise has never been more popular."
Activision says that millions of people are already playing Ghosts online, with the game already moving to the No.1 spot in the Xbox Live chart.
Furthermore, Activision confirmed that on the Xbox 360 average player sessions for Ghosts have been longer than either Black Ops II or Call of Duty: Modern Warfare 3, during the same time period.
"Ghosts is an amazing game which ushers in the next generation of Call of Duty. The team at Infinity Ward has delivered yet another epic thrill ride in the campaign, and what I think is our best multiplayer game yet," said Eric Hirshberg, CEO of Activision Publishing.
He added: "This is the must have launch title for the next generation of consoles, and we expect Call of Duty: Ghosts to be the most successful launch title for the Xbox One and PS4 by a wide margin. In fact, according to GameStop, Call of Duty: Ghosts is their most pre-reserved next gen title."
Source: Press release

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 12:51 AM   #185
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
作者: whassupbun 查看文章

嘩係真唔係呀... 好離譜下喎
鑽油台果關都已經似MW2
估唔到ENDING都抄埋

舊 11-07-13, 01:17 AM   #186
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
上幾集COD已經有呢D C&P架啦

舊 11-07-13, 10:01 AM   #187
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: GTO 查看文章
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
要另外買舊野先可以, 好似三百幾四百左右
詳情要等D有用過嘅人先知喇
正式係唔支援.

果舊野係非官方產品, 將你mouse & keyboard "扮" 番做xbox手掣呃主機.
聽人講過有input delay.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 10:59 AM   #188
大覺屋師真
The One

引用:
作者: ahleung 查看文章
果舊野係非官方產品, 將你mouse & keyboard "扮" 番做xbox手掣呃主機.
聽人講過有input delay.
有delay姐係訂多hea打單機用

建議 GTO兄熟習手制, 雖然要d時間. (我經歷過COD3,4先叫開始習慣)
但用落你會發覺唔會差過mouse, 而且手制嘅人體工學係好過keyboard mouse, 隻手打好耐都冇咁易攰/痛

相薄
舊 11-07-13, 11:30 AM   #189
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
有delay姐係訂多hea打單機用

建議 GTO兄熟習手制, 雖然要d時間. (我經歷過COD3,4先叫開始習慣)
但用落你會發覺唔會差過mouse, 而且手制嘅人體工學係好過keyboard mouse, 隻手打好耐都冇咁易攰/痛
手掣都有o的 K&M無既優點既:
- 可以坐/訓梳化, 隔好遠玩.
- 識震
- RT掣似槍trigger
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 12:08 PM   #190
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
啲大白鯊咩料呀...

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 12:51 PM   #191
jamcat

註冊日期: Apr 2008
XBox Live GamertagJamcaTxHK
想知如果比較Story Mode, 呢隻定BF4會好啲?
jamcat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 04:18 PM   #192
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
其實今集劇情都相當唔掂, 係演出可以上天下海爆爆爆爆爆爆得幾過癮

至於BF4單人劇情表現更差, 不過你會玩MP就一定要過BF4

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-13, 09:37 PM   #193
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
今集個單機mode麻麻地,場境,故事都冇乜特別

MW1-3明明好好玩

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-13, 02:33 AM   #194
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
已經遇到個cheater
Lv60加齊perk

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 04:28 PM   #195
wongdee

註冊日期: Jun 2011
有一度架直升機撞咗,有個隊員係條梯度,畫面叫我撳X掣,撳極都係救唔到個隊員同自己都跌死埋,請問有冇人可幫手指教下點過
wongdee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 11:56 PM   #196
nosaj31
Senior Gamer

註冊日期: May 2012
PSN  IDnosaj31
引用:
作者: Einhander 查看文章
啲大白鯊咩料呀...
果度我都死左1x次......
nosaj31 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-13, 11:41 AM   #197
fmwp167

註冊日期: Nov 2008
PSN  IDfmwp167
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
我地全部都玩緊wo
引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
返黎啦fm
可能要大家失望啦
近來真係唔多時間打機
而呢隻COD我又唔係好有興趣
或者等到下一隻先再睇下點吧~

大家玩得開心D
fmwp167 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 04:18 PM   #198
安藤小薰
Junior Member

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDkaorudie129
XBox Live Gamertagkaorudie129
引用:
作者: wongdee 查看文章
有一度架直升機撞咗,有個隊員係條梯度,畫面叫我撳X掣,撳極都係救唔到個隊員同自己都跌死埋,請問有冇人可幫手指教下點過

我就撳X掣撳到令一個隊員叫我放手,如果唔放手自己都會死,佢救唔到唔到架啦,我就放左手
安藤小薰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 04:39 PM   #199
wongdee

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 安藤小薰 查看文章
我就撳X掣撳到令一個隊員叫我放手,如果唔放手自己都會死,佢救唔到唔到架啦,我就放左手
THX,我都過咗,原來個隊員係救唔返
wongdee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-13, 08:18 PM   #200
山王
Crazy Gamer
我是一個臭皮曩

註冊日期: Dec 2002
請問有乜方法可以有效地射死D通街狂奔既刀客?我用輕機都阻止唔到佢衝埋來。

如果你無買有睇,編輯曰:"又要插又要睇,你D人真係犯賤!你咁叻又唔見你出一本?";
如果你有買有睇,編輯曰:"比得果十皮,自然係得抄抄埋埋既料,你咁清高可以唔買,我本野係出比翻版仔睇既~"
裡.天人必勝法 :
編輯曰:"你寫過攻略乜?你出過GAME書乜?乜都無做過有乜資格評論GAME書?";無錯,所以影評人無資格評論電影,因為佢地冇拍過電影;政評人無資格評論政治,因為佢地冇從過政。但咁樣講,GAME書編輯有冇資格評論遊戲?佢地都冇製作過遊戲。
山王 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Call of Duty 5 imgahou 電視遊戲討論版 394 01-12-11 11:16 PM
[NDS] Call of Duty 5 神祕人1號 手提遊戲機討論版 3 07-18-08 01:41 AM
[PSP] Call of Duty 3 神祕人1號 手提遊戲機討論版 10 01-04-07 03:08 AM
CALL OF DUTY 3 Q頭 電視遊戲討論版 0 12-31-06 03:35 PM
call of duty 2 α+β PC電腦遊戲討論版 1 10-31-05 10:16 PM

現在的時間是 11:10 PM

手機版 | APP版