Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-03-13, 02:38 PM   #176
Gallardo
God of Gamer
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
轉貼

舊 08-03-13, 03:24 PM   #177
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
隻 Ka 沙肥返已經比上次好好多鳥..
C.Ryo 目前離線  
舊 08-03-13, 04:18 PM   #178
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
隻SF睇個樣都知企唔穩,
RG SEED系果D隻隻都係咁...唔用架跟本連post都擺唔到
我係我 目前離線  
舊 08-04-13, 10:54 AM   #179
green232432
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
http://blog.goo.ne.jp/yshobbyblog/e/...68e477cea17561
HG ガンダムアストレイ レッドフレーム(フライトユニット装備)をご紹介

等多個月有HG Wing Gundam 素組
green232432 目前離線  
舊 08-04-13, 11:06 AM   #180
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
Wing Gun?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線  
舊 08-04-13, 11:09 AM   #181
nameH
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
呢隻紅迷黎架喎C兄

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線  
舊 08-05-13, 01:26 AM   #182
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
個盾終於唔係單色俾你咁好嗱

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 08-05-13, 01:41 AM   #183
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
睇埋把貼紙刀..超正
唔好記住我 目前離線  
舊 08-05-13, 11:35 AM   #184
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
之前唔係過份到咁丫

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線  
舊 08-05-13, 11:40 AM   #185
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
舊O個隻個盾一塊灰色架咋

舊 08-05-13, 11:40 AM   #186
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)

此篇文章於 08-05-13 12:40 PM 被 zzzdx 編輯。
zzzdx 目前離線  
舊 08-05-13, 11:42 AM   #187
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
之前唔係過份到咁丫

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線  
舊 08-08-13, 08:03 PM   #188
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
壞旦3.0 FL價$289

KIM 目前離線  
舊 08-09-13, 05:50 PM   #189
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: KIM 查看文章
壞旦3.0 FL價$289
FL 中心?今日 $298 了

舊 08-09-13, 10:57 PM   #190
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 2dn 查看文章
FL 中心?今日 $298 了
信和318

杜賓狼入手 149大大盒比密沙羅感覺仲抵

舊 08-10-13, 12:04 AM   #191
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

3.0一出就咁o既價,睇怕仲有得跌

笨大你唔好當人傻先得架,白色惡魔出得咁密,
RG版好多舖多到砌牆賤賣都冇人要,MG版仲邊有人會買呀

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線  
舊 08-10-13, 12:25 AM   #192
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
我比較想知魂限$150既配件包有邊個會買?
http://p-bandai.hk/hobby/item-1000000531

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線  
舊 08-10-13, 01:19 AM   #193
2dn
Crazy Gamer
趁熱影

註冊日期: Jul 2005
引用:
3.0一出就咁o既價,睇怕仲有得跌

笨大你唔好當人傻先得架,白色惡魔出得咁密,
RG版好多舖多到砌牆賤賣都冇人要,MG版仲邊有人會買呀
我響模型舖15分鐘有3條傻仔買左,包括我。

舊 08-10-13, 02:26 PM   #194
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 2dn 查看文章
我響模型舖15分鐘有3條傻仔買左,包括我。
FL中心星期四下午,到貨開箱時, 已經有人排住比錢了!

RG如果出青之巨星, 我咩價都一定即入!

KIM 目前離線  
舊 08-11-13, 12:16 AM   #195
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: clanyuen1 查看文章
我比較想知魂限$150既配件包有邊個會買?
http://p-bandai.hk/hobby/item-1000000531
我買左

相薄
大覺屋師真 目前離線  
舊 08-11-13, 12:25 AM   #196
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
抵過O個對爛鬼DETINY光翼啦

舊 08-11-13, 02:46 PM   #197
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: Rance 查看文章
抵過O個對爛鬼DETINY光翼啦
想當年MG 光翼版迪迪尼 賣到半死貨
izumo 目前離線  
舊 08-11-13, 11:13 PM   #198
clanyuen1
Crazy Gamer

今日買埋2隻RG,
發現同東京台埸果隻係有些少分別,
高達就多個台和水貼唔同,
紅渣就冇乜分別(都係乜都冇)

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,

此篇文章於 08-11-13 11:16 PM 被 clanyuen1 編輯。
舊 08-11-13, 11:39 PM   #199
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: clanyuen1 查看文章
今日買埋2隻RG,
發現同東京台埸果隻係有些少分別,
高達就多個台和水貼唔同,
紅渣就冇乜分別(都係乜都冇)
隻 rx-78 咁同普通 RG 只係差水貼?
enishi 目前離線  
舊 08-11-13, 11:57 PM   #200
clanyuen1
Crazy Gamer

引用:
作者: enishi 查看文章
隻 rx-78 咁同普通 RG 只係差水貼?
高達:
HK版:白色膠板+貼紙(水貼)
台埸版:黑色2角度地台+特別水貼(多D既)+特別封面印刷說明書(封面咋)
紅渣:
HK版:白色膠板+貼紙
台場版:冇地台+特別水貼(多D既)+特別封面印刷說明書(封面咋)

由此可見,BANDAL係幾偏心....

關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.19 kog 收藏品討論版 1003 03-30-09 05:02 PM
Bandai 模型討論區 Vol.15 ~ ambrose35hk 收藏品討論版 998 06-11-07 01:52 PM
Bandai 模型討論區 Vol.14 ~ kog 收藏品討論版 1000 03-21-07 07:50 PM
Bandai 模型討論區 Vol.10 ~~ kog 收藏品討論版 1011 04-19-06 08:20 PM
Bandai 模型討論區 Vol.9 ~~ kog 收藏品討論版 1024 01-14-06 12:30 AM

現在的時間是 08:19 AM

手機版 | APP版