Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 
電視遊戲討論版>Bayonetta 1+2 ︱發售中 | Nintendo's Witch
ayane123 05:15 PM 02-14-18
作者: kita:
入左美版 1+2 $450

邊到有?

Sent from my iPhone using Gaforum
charcsc2000 05:22 PM 02-14-18
450都OK喎..
話哂1+2...隻日版1代都要3758日元啦..
JanSeiji 08:09 PM 02-14-18
請問有無師兄係金源訂咗,攞果陣收幾錢?
Terry仔 08:54 PM 02-14-18
作者: JanSeiji:
你訂咗?
做埋哩次,就以後都唔好去佢到買啦
黑店一間
JanSeiji 09:05 PM 02-14-18
去到條契弟好誠心咁收950, 咁我退訂唔買算
佢仲0.099秒搣單比返訂我怕我反口
做代理做到咁賤真係香港之耻

咁我唯有玩返wiiu算
hanshimsv006 10:07 PM 02-14-18
邊到入
由手機版發出
neo2046 11:35 PM 02-14-18
Digital Foundry - Bayonetta on Switch: The Definitive Console Release?
https://www.resetera.com/threads/dig...release.23267/
https://youtu.be/R_M0gX0GE0o
作者: :

-720p in both modes, like Bayonetta 2
-texture filtering is ever so slightly improved, but that might be related to hardware differences and not software upgrades
-bloom lighting is more severe on Switch
-less aliasing with DOF in cutscenes
-less texture compression that Wii U
-shadows are rendered differently on Switch as opposed to 360
-texture filtering lower in undocked mode
-shadow resolution is slightly lower undocked
-nearly locked 60fps, only some minor dips to the mid 50s, nearly identical to Xbox One X (still 720p)
-DOF doesn't make the framerate tank/dip on Switch as opposed to Wii U
-loading screens 10 seconds faster on Switch

tinemail 09:19 AM 02-15-18
邊度買咁平?
我琴日去好景得一間有歐版
開價580
即刻轉頭走人
tinemail 09:21 AM 02-15-18
作者: Hello MiMi:
在 美 eshop 訂了2 (49.99 USD)
1 會自動變 (9.99 USD)

即是 $60 買兩隻

但要2.16 (應該係HKT 2.17) 先 unlock

如果唔係特別喜愛實體,呢個係幾好既 offer
$US60都接受到
即係$480左右
如果今日GAME舖都唔跌返就買DOWNLOAD版算
monkeylove 09:23 AM 02-15-18
去到條契弟好誠心咁收950, 咁我退訂唔買算
佢仲0.099秒搣單比返訂我怕我反口
做代理做到咁賤真係香港之耻

咁我唯有玩返wiiu算
好耐冇幫襯佢啦
kita 09:45 AM 02-15-18
作者: ayane123:
邊到有?

Sent from my iPhone using Gaforum
作者: hanshimsv006:
邊到入
由手機版發出
作者: tinemail:
邊度買咁平?
我琴日去好景得一間有歐版
開價580
即刻轉頭走人
岩岩先得閒上來GAF

尋日在荃豐買呀,得一間有 ...
原來係歐版來,不是美版

(聽做另一間既朋友講好似話唔比賣水貨)
Hello MiMi 10:01 AM 02-15-18
作者: tinemail:
$US60都接受到
即係$480左右
如果今日GAME舖都唔跌返就買DOWNLOAD版算

直頭諗都唔諗,已經買了同 preloaded
shtam 10:06 AM 02-15-18
https://www.nintendo.com/games/detai...netta-2-switch

有 link 去 amazon 連 shipping to hk usd 65.13
enishi 10:12 AM 02-15-18
作者: shtam:
https://www.nintendo.com/games/detai...netta-2-switch

有 link 去 amazon 連 shipping to hk usd 65.13
https://www.amazon.com/Bayonetta-Phy...70_&dpSrc=srch

Amazon Prime 有 8 折
ayane123 12:29 PM 02-15-18
美版實體送一代DL,正常今日有
價錢大約$460-480左右

ELT 03:56 PM 02-15-18
雖然好唔抵,但都入手左限定日版,埋單980
算啦,新年破財擋災
HON HON 04:38 PM 02-15-18
成個黃金既日限都係無價錢...

想問問日限第1集係實體定DL版???
GAOGAIGAR 05:23 PM 02-15-18
請問歐版同美版係咪要開個歐洲同美國A/C先可以下載到
leungky1 05:32 PM 02-15-18
作者: GAOGAIGAR:
請問歐版同美版係咪要開個歐洲同美國A/C先可以下載到
原有Acct無剩錢嘅,可以上Mynintendo改地區
然後就會入到當地Eshop

等新年後跌價算
由手機版發出
Terry仔 06:47 PM 02-15-18
好景賣到$11xx
放棄,只怪我唔夠愛
lineage19 07:30 PM 02-15-18
作者: HON HON:
成個黃金既日限都係無價錢...

想問問日限第1集係實體定DL版???
日限第一集係實體
亦都係SWITCH入面咁多個版本唯一的實體第一集, 所以先會炒到咁
風間鈴木仁 07:56 PM 02-15-18
作者: Terry仔:
好景賣到$11xx
放棄,只怪我唔夠愛
metoo ar , 唯有玩 Wiiu 日版 了。珍藏左。
碟版更有價值。
HON HON 08:52 PM 02-15-18
作者: lineage19:
日限第一集係實體
亦都係SWITCH入面咁多個版本唯一的實體第一集, 所以先會炒到咁
唔怪得LA...
ELT 08:58 PM 02-15-18
證明左大家都係鍾意實體
十萬個唔想將來dl版成主流
ayane123 09:11 PM 02-15-18
作者: ELT:
證明左大家都係鍾意實體
十萬個唔想將來dl版成主流
我已經放棄實體好耐

9成買DL

見今次美版有一代DL送先買實體

PS:美版今日$478入手
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 

返回主題版面