Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 291 691 741 781 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 801 841 891 1291 1791  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
6078 03:25 PM 08-12-16
作者: Cowlex:
70抽中清姬決定返坑

045.846.913 求各位大大加好友carry
作者: Bahamut:
好耐無徵亦懶徵fd,積積埋埋有廿個空位...
有興趣可add
ps 我唔算係大腿,課金活動禮裝視乎活動不定期掛
作者: zero0417hk:
求大大們的大腳
得槍師匠同孔明叫見得下人
作者: fufufu123456:
已add三位
小弟都徵fd:919534116,鵺葭
3、4星禮裝突滿,5星有3張
已ADD
夜貓 03:48 PM 08-12-16
作者: Cowlex:
70抽中清姬決定返坑

045.846.913 求各位大大加好友carry
作者: zero0417hk:
求大大們的大腳
得槍師匠同孔明叫見得下人
已add三位
小弟都徵fd:919534116,鵺葭
3、4星禮裝突滿,5星有3張
added

我又徵一徵friend先
id:107929044
名:夜貓
注)不是大腿
~小鬼~ 03:56 PM 08-12-16
好多大腿add, 今晚搞搞個list add 下大腿先
zero0417hk 04:20 PM 08-12-16
大大們大腿都好肥美
感謝大大們Carry
heyman774 04:27 PM 08-12-16
偷偷地ADD左D大腿

想攞盡+1都幾煩
鐵: 打眼無白槍王無布姐
水/食: 打劍蟹得3星弓有加乘, 加食料D腳又無加水果D咁好用
fufufu123456 04:47 PM 08-12-16
其實小弟都想問在於support角度,師匠裝鐵材禮裝好還是食料禮裝好呢?
前者可for打鐵材關,後者就食料+2
psidef 04:54 PM 08-12-16
我會prefer單一加成最大化
digiharuka 05:03 PM 08-12-16
強烈建議角色是加 鐵木石 就配相對禮裝, 選擇易一點
stcdavidhk 05:11 PM 08-12-16
估唔到出面買卡貴左咁多,之係叫我留晒黎抽後半算啦
fufufu123456 05:21 PM 08-12-16
作者: psidef:
我會prefer單一加成最大化
作者: digiharuka:
強烈建議角色是加 鐵木石 就配相對禮裝, 選擇易一點
明白了
カンザキ 05:24 PM 08-12-16
我都徵fd, 剛剛有一個位
但我不是大腿, 好多技都未升
fufufu123456 05:35 PM 08-12-16
作者: カンザキ:
我都徵fd, 剛剛有一個位
但我不是大腿, 好多技都未升
已add,不過小弟戰力一般,你得返一個位,可以hold住睇下有冇強d既大腿先
fami~yan 05:46 PM 08-12-16
我又徵徵看...
009 862 141
難看到極的非洲種,有大量朋友位可加(汗
カンザキ 05:47 PM 08-12-16
已add,不過小弟戰力一般,你得返一個位,可以hold住睇下有冇強d既大腿先
已加, 我都係戰力一般
而且我fd list入面好多人都無掛活動裝, 所以已經幫左我好大忙啦~
siuterry 05:52 PM 08-12-16
副acc 徵友,少量5星戰力
143,814,532
stcdavidhk 06:24 PM 08-12-16
傻仔忍唔到手抽多左20下....我錯了
孔明寶2
fufufu123456 06:31 PM 08-12-16
作者: fami~yan:
我又徵徵看...009 862 141難看到極的非洲種,有大量朋友位可加(汗
作者: siuterry:
副acc 徵友,少量5星戰力143,814,532
add了
真系add極都仲有位,繼續求FD:919534116,鵺葭
小弟果邊太多fd唔轉support,仲有人掛緊牛魔王禮裝
heyman774 07:45 PM 08-12-16
食材你地刷邊關, 浜辺好幾場得3個掉落
dragonwing84 08:02 PM 08-12-16
我又徵大腿
845,479,773
多位xd
ko121314 08:08 PM 08-12-16
有無人會買本一週年紀念集?

剛剛見到某娜X屋1000羊收$320
32算!!!!
axe1292 08:30 PM 08-12-16
作者: stcdavidhk:
傻仔忍唔到手抽多左20下....我錯了
孔明寶2
有5星唔好咩, 孔明減防又有用
GN00508771 08:38 PM 08-12-16
作者: ko121314:

32算!!!!
會員價應該50算
6078 08:39 PM 08-12-16
有無人知原始林同山地係趺咩?WIKI好似未UPDATE

32算!!!!
有無LINK
ko121314 08:41 PM 08-12-16
作者: 6078:
有無人知原始林同山地係趺咩?WIKI好似未UPDATE

有無LINK
32算你都要link?!

比aniplex+你參考下
https://www.aniplexplus.com/itemOgaByXik
6078 08:56 PM 08-12-16
32算你都要link?!

比aniplex+你參考下
https://www.aniplexplus.com/itemOgaByXik
本野未出都做到32算
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 291 691 741 781 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 801 841 891 1291 1791  ... 最後

返回主題版面