Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-16, 11:09 PM   #18876
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
紅A反而就算有魔放都唔會出佢...太多替代品
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 11:12 PM   #18877
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
其實個技能係好高效
以"一格"技能黎講算係好超標
但本身呢D雜色強化大部分人用都唔會有邊個人係PERFECT MATCH架啦

但紅A始終有根本性既問題
其實好難靠一個技令佢超前番晒所有人
因為佢真係落後得太多

舊 08-04-16, 11:15 PM   #18878
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
上姉好似唔錯,個技夾寶具做第1chain話唔定幾好
由手機版發出
ko121314 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 11:18 PM   #18879
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
完全成為支援型了
女神微笑什麼的便不存在

舊 08-04-16, 11:18 PM   #18880
gingq7

edit:
孔明+大姐+法老金, 攻擊力+128%三回合 (30%+40%+40%+18%)
舊 08-04-16, 11:49 PM   #18881
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: gingq7 查看文章
edit:
孔明+大姐+法老金, 攻擊力+128%三回合 (30%+40%+40%+18%)
大姐+二姐+二姐(SUPPORT)

其實呢個組合應該都唔錯
只要敵方係男性又無咩對DEBUFF既抗性

大概會從頭到尾都郁唔到

或者玩剋職搭酒吞都得既

話說回來,勁既狂職幾乎都有神性

此篇文章於 08-04-16 11:52 PM 被 大破人間 編輯。
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 11:51 PM   #18882
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
紅A反而就算有魔放都唔會出佢...太多替代品
我無5星弓,
現在佢就有用番D,
不過幼閃同綠茶都唔差得過佢.........
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 11:51 PM   #18883
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
今次只係紅茶第一次buff 我忍佢
佢可以再黎多次 將個千里眼改做投影

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 11:53 PM   #18884
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
今次只係紅茶第一次buff 我忍佢
佢可以再黎多次 將個千里眼改做投影
最少已經唔會比人笑紅寶具藍強化先
舊 08-04-16, 11:54 PM   #18885
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
edit:
這拿來打單體boss 不錯,法老金主攻其他兩位補助(偉伯和大姐寶具能減防也有用) ,法老金和偉伯能加np 用寶具也能快些

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 08-04-16 11:57 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 12:01 AM   #18886
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: axe1292 查看文章
我無5星弓,
現在佢就有用番D,
不過幼閃同綠茶都唔差得過佢.........
其實從來個問題都係出左係3星弓職過勁
4星弓職隱晒形既問題
如果夾硬比
其實就算連信長都唔係真係比班三星弓勁好多
只不過信長叫做好平均有番四星應有既水準咁解

呢樣野一直日站都有講

引用:
最少已經唔會比人笑紅寶具藍強化先
其實我自己line group個邊傾得好熱鬧
不過我覺得還掂運營都肯開刀郁招三技效果
而且得個1回合

不如佢直接改做1合回全體35%三色卡強化啦
咁樣大家覺得佢仲大價值左
不過我都知無乜可能

ps1 艾麗娜1技10級係全體三色強化20%
ps2 朋友話運營對紅a既設計方向應該係比較偏向故事 可以單獨行動做到野既角色 所以全體3色強化係佢身上又係難實現d

舊 08-05-16, 12:12 AM   #18887
axe1292
Game Master
AXE

紅A一定會有5星版所以唔可以再強化佢XD
舊 08-05-16, 12:14 AM   #18888
大破人間

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
其實從來個問題都係出左係3星弓職過勁
4星弓職隱晒形既問題
如果夾硬比
其實就算連信長都唔係真係比班三星弓勁好多
只不過信長叫做好平均有番四星應有既水準咁解

呢樣野一直日站都有講

其實我自己line group個邊傾得好熱鬧
不過我覺得還掂運營都肯開刀郁招三技效果
而且得個1回合

不如佢直接改做1合回全體35%三色卡強化啦
咁樣大家覺得佢仲大價值左
不過我都知無乜可能

ps1 艾麗娜1技10級係全體三色強化20%
ps2 朋友話運營對紅a既設計方向應該係比較偏向故事 可以單獨行動做到野既角色 所以全體3色強化係佢身上又係難實現d
咁投影魔術無理由可以BUFF落隊友度既

我覺得信長算幾勁了,最重要係四星二圍寶5已經唔同世界先

信長唯有打僅限三隻既神性騎乘劍職係有超水準實力

平常係有寶5加持下,都叫做一隻唔錯既全體弓既。

另外就係信長既爆擊其實都幾勁下
舊 08-05-16, 12:39 AM   #18889
axe1292
Game Master
AXE

話說我無用過3星弓(幼閃升完LV)
邊隻最勁?
舊 08-05-16, 12:52 AM   #18890
大破人間

引用:
話說我無用過3星弓(幼閃升完LV)
邊隻最勁?
用途完全唔同

二姊:男性特攻和控場能力

綠茶:毒特攻DEBUFF堆高傷害口,有人係鬼島打奶光一擊過千萬

大衛:全體回避

個人覺得二姊最好。

綠茶有被修正的可能性,話說最近的更新營運好似郁過綠茶寶具,不知搞過D咩就是了
舊 08-05-16, 01:14 AM   #18891
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
咪而家唔會咩debuff都當毒咁計 而家淨係毒先食個特攻
但改左可以自己放
依然不損綠茶作為一拳超人既地位

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 01:14 AM   #18892
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 大破人間 查看文章
用途完全唔同

二姊:男性特攻和控場能力

綠茶:毒特攻DEBUFF堆高傷害口,有人係鬼島打奶光一擊過千萬

大衛:全體回避

個人覺得二姊最好。

綠茶有被修正的可能性,話說最近的更新營運好似郁過綠茶寶具,不知搞過D咩就是了
無幼閃份?
舊 08-05-16, 01:24 AM   #18893
大破人間

引用:
無幼閃份?
幼閃既光砲同戰力係三星來計係一流
都升得過同汎用性高

但無獨特性,隻GAME四星以上一堆AOE寶具,需要光砲唔一定要搵幼閃。

唔似我指個三隻有難以代替既地方
舊 08-05-16, 01:32 AM   #18894
axe1292
Game Master
AXE

咁升下二姐先XD
不過如果魔E合作的話幼閃同士郎又多數有份做活動角
舊 08-05-16, 01:49 AM   #18895
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

剛剛想試下抽月神先留意到
章pick up無月神,跟住亦無印度兄弟
入左故事池都唔包埋

舊 08-05-16, 02:13 AM   #18896
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 09:03 AM   #18897
蛋撻王子
功德完滿

尋晚明明同你地係到傾得興高采烈
又儲滿體力去準備解紅A個新任務

點知回覆完就訓到今朝
可惡

舊 08-05-16, 09:06 AM   #18898
gingq7

狂儲種火中, 十幾個升技任務未解...
舊 08-05-16, 10:04 AM   #18899
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
已經儲落200個種火, 等抽小莫
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 10:29 AM   #18900
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
夾到大姐神性buff既得征服王同酒吞(C狐唔算吧?)
酒吞夾埋狐嫁應該唔錯(無龍之魔女)
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:38 AM

手機版 | APP版