Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-18-16, 04:33 PM   #17901
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
等睇有幾多人水著出時口中說不下體卻很誠實
講真我唔想而家quote起佢地到時鞭屍咁唔道德囉……

雖然我覺得呢件事我個人十分愉悅
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 04:34 PM   #17902
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
會唔會型左d

コンプティーク8月号にて告知されておりましたがFGO6章にてランスロットを描かせていただきました、どうぞよろしくお願いします! https://t.co/GgwuJIJnqR

舊 07-18-16, 04:36 PM   #17903
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: teealpha 查看文章
又唔係完全無效
唔需要講到咁死既,就正如今次奶光咁,之前個個話巨到嘔(我心諗: 諗同某戰場女乳神一樣),之後咪又係一堆人追

你睇下,果邊俾人婊到冇晒血瞓響度(都仲婊緊)既咪好似係蛋撻黎
不,我只是看大家的負評才沒發言而己,我早就知道奶光是我的本命

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 04:41 PM   #17904
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: fami~yan 查看文章
不,我只是看大家的負評才沒發言而己,我早就知道奶光是我的本命
都未開始抽就負皮係宅既壞習慣
要俾負皮,都等自己抽唔到時再俾啦

我就由頭都尾都只係志在收集雷太系列,角色好唔好用有冇萌度係冇關係(反正我冇5星狂職),有就當BONUS
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 04:51 PM   #17905
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: teealpha 查看文章
都未開始抽就負皮係宅既壞習慣
要俾負皮,都等自己抽唔到時再俾啦

我就由頭都尾都只係志在收集雷太系列,角色好唔好用有冇萌度係冇關係(反正我冇5星狂職),有就當BONUS
我不是負評,只是好肯定自己喜好而已:XD

10抽不中奶光不中EVENT禮,反而中了一隻貝奧武夫……我4星B職已經夠多...(B叔 蘭斯 科學怪人 B狐 茨木)

非洲人...

此篇文章於 07-18-16 04:59 PM 被 fami~yan 編輯。
舊 07-18-16, 04:55 PM   #17906
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
個topic 已經變左質
討論蛋達仲會唔會課落去:(
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 04:59 PM   #17907
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
會唔會型左d

コンプティーク8月号にて告知されておりましたがFGO6章にてランスロットを描かせていただきました、どうぞよろしくお願いします! https://t.co/GgwuJIJnqR
記得岳父大人當初的人設圖出來不是太好評,現在的版本倒是修改了的說(不過還是喜歡長髮版的他,不知是否靈基3的樣子了)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 05:04 PM   #17908
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 小嘉 查看文章
今次EVENT唔會
再抽會斬手指

黎緊一周年或水著就另一回事

每次遇到呢d情況都諗不如棄game算
可能會仲儲到番下錢

我覺得我玩壞左手勢
好難做番無課金兵

舊 07-18-16, 05:10 PM   #17909
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 小嘉 查看文章
下次會討論蛋撻還min pay定還哂.

舊 07-18-16, 05:11 PM   #17910
fami~yan
Game Master

引用:
今次EVENT唔會
再抽會斬手指

可能會仲儲到番下錢

我覺得我玩壞左手勢
好難做番無課金兵
我以前玩PAD都一樣...
命裡有時終需有,命裡無時課到有

非洲人...
舊 07-18-16, 05:13 PM   #17911
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: psidef 查看文章
下次會討論蛋撻還min pay定還哂.
我會盡量還清
最多食少d同生活平淡d

引用:
我以前玩PAD都一樣...
命裡有時終需有,命裡無時課到有
PAD我仲黑

黑到痴線

個ACC最近都送埋比人
比人拎去協力

舊 07-18-16, 05:16 PM   #17912
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
我會盡量還清
最多食少d同生活平淡d
一定要食嘢呀......至少手指要有撳手機課金嘅氣力.

舊 07-18-16, 05:18 PM   #17913
fami~yan
Game Master

引用:
PAD我仲黑

黑到痴線

個ACC最近都送埋比人
比人拎去協力
PAD當時是紅奧大流行,那時甚麼三倍UP
我課了4單還是沒(其實相比一堆油王之下,以及現在FGO,4單不算甚麼)
就果斷棄GAME了

非洲人...
舊 07-18-16, 05:23 PM   #17914
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
當你要用下個月份糧找數根本已經係病入膏肓
隨時幾秒/睇幾個留言足夠令你㩒掣

千祈唔好玩到分期找數
個人會好灰
然後你根本控制唔到自己繼續每個月疊數上去
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 05:25 PM   #17915
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
我會盡量還清
最多食少d同生活平淡d

PAD我仲黑

黑到痴線

個ACC最近都送埋比人
比人拎去協力
影響到要食少d....好似誇張左d wor
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 05:28 PM   #17916
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
IOS勢既...冇得用信用卡買石 要買點卡
買卡之前仲可以停一停 想一想...

應該話....現金主義最高!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 05:30 PM   #17917
fami~yan
Game Master

引用:
作者: GN00508771 查看文章
IOS勢既...冇得用信用卡買石 要買點卡
買卡之前仲可以停一停 想一想...

應該話....現金主義最高!
這樣想的話,蛋撻,轉會到iOS吧!
再不喜歡iPhone也要轉!
反正買iPhone的錢也夠阻止你課幾單

非洲人...
舊 07-18-16, 05:33 PM   #17918
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
這樣想的話,蛋撻,轉會到iOS吧!
再不喜歡iPhone也要轉!
反正買iPhone的錢也夠阻止你課幾單
華生~~!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 05:34 PM   #17919
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
PA買個code要得幾耐

食飯錢根本慳唔到幾多

只要有信用卡,轉咩機都無用
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 05:36 PM   #17920
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 傑斯特 查看文章
當你要用下個月份糧找數根本已經係病入膏肓
隨時幾秒/睇幾個留言足夠令你㩒掣

千祈唔好玩到分期找數
個人會好灰
然後你根本控制唔到自己繼續每個月疊數上去
你這番話痛打我很多巴掌

我和蛋撻都是半斤八兩,食也要省一點,還好我不是期期也抽的人,不然也夠我好受(雖然現在的數都很好看了)

對第6章,一周年和水著我也延擔心。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 05:37 PM   #17921
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 傑斯特 查看文章
PA買個code要得幾耐
食飯錢根本慳唔到幾多
只要有信用卡,轉咩機都無用
冇錯,JCB一樣可以系iOS課FGO

講到尾都系要self-control

舊 07-18-16, 05:44 PM   #17922
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
今次EVENT唔會
再抽會斬手指

可能會仲儲到番下錢

我覺得我玩壞左手勢
好難做番無課金兵
斬手指冇用架,你睇隔離個邊又斬手指又賣器官咪轉個頭再生晒

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 05:45 PM   #17923
gingq7

註冊日期: May 2008
船長打後我只抽過 沖田>師匠>劍式>黑貞>奶光 5隻....
平均1.5個月先抽一隻
我覺得自己好忍得手

edit: 仲有隻抽爆廠都抽唔倒既X

此篇文章於 07-18-16 05:47 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-16, 05:46 PM   #17924
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
原來咁多人要節衣縮食
無課玩家替大家表示憂心

利伸: iOS, pad有少少課, 係無課fate

舊 07-18-16, 05:51 PM   #17925
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
都係個句,想我課唔該比我玩返個無課AC先

(雖然可能水著/1周年會破戒...)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:57 AM

手機版 | APP版