Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-16-13, 12:32 PM   #1726
古烈特
Crazy Gamer
Kayser

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code4012 4383 5638
PSN  IDxalexw
玩男巫係咪主玩火會好d?

依家4xlv 帶3個npc打hard好乏力

順手promote下PSN: xalexw
古烈特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-13, 03:29 PM   #1727
satogill
Junior Member

註冊日期: Feb 2008
想請教個白痴連線問題:
PSV實體行日文 日PSN 可否連 PSV實體行英文港PSN 玩
因最近先買game, 想同個friend玩但爬好耐文,對於連線要求眾說紛云,望師兄指點!
satogill 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-13, 03:45 PM   #1728
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
美版未出新update patch之前係連唔到日版O既

舊 08-16-13, 03:46 PM   #1729
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
睇game,日版1.01就連番日版,美版1.00未up 上去只有連番美版,唔理psn 咩區...之後美版上埋1.01會唔會日美連得番就唔知
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-13, 05:17 PM   #1730
satogill
Junior Member

thank you 兩位!
satogill 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-13, 05:35 PM   #1731
~繪~
Crazy Gamer
SONY哥哥

註冊日期: Mar 2005
Nintendo Switch IDSW-8478-3947-6670
星期日有無朋友有興趣出來連機?

下午兩點,信和門口等。

1)~繪~
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)

舊 08-16-13, 07:24 PM   #1732
GundamMan
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
有冇人E家聯機, 小弟日版
PSN: Brian_MikuFans
LV69 亞馬遜

我的網站: http://www.cheattools.net/

考試專家筆, 助你渡過考試、測驗或默書難關!

聰明的學生靠記憶、勤力的學生靠死記、有效率的學生靠工具! 考試伙伴筆的用途是什麼?你懂的。 想買就PM我LA
GundamMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-13, 09:52 PM   #1733
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: ~繪~ 查看文章
星期日有無朋友有興趣出來連機?

下午兩點,信和門口等。
1)~繪~
2)滅龍士
3)
4)
5)
6)
7)
8)
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-13, 10:03 PM   #1734
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
今晚有冇人打混沌???我想打7,8,9刷裝 不過打其他層都可以

舊 08-16-13, 10:50 PM   #1735
野良猫
肥倫

用咗七十幾萬先打贏第九層,點知原來仲有得打
我暈了
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-13, 10:50 PM   #1736
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

total99層啊

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-13, 10:55 PM   #1737
野良猫
肥倫

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
total99層啊
帶npc睇住佢哋送死
自己一丁友打被怪圍死
online又難遇人

點打
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-13, 11:27 PM   #1738
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: 野良猫 查看文章
用咗七十幾萬先打贏第九層,點知原來仲有得打
我暈了
我上次刷有好隊友, 好輕鬆

舊 08-16-13, 11:38 PM   #1739
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
帶npc睇住佢哋送死
自己一丁友打被怪圍死
online又難遇人

點打
呢度call人

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-17-13, 12:29 AM   #1740
~繪~
Crazy Gamer
SONY哥哥

註冊日期: Mar 2005
Nintendo Switch IDSW-8478-3947-6670
引用:
帶npc睇住佢哋送死
自己一丁友打被怪圍死
online又難遇人

點打
出來連機真係咁難?

舊 08-17-13, 02:02 AM   #1741
SunSunny
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code3711 7506 0445
有無巴打未瞓同我打internal 開500萬杯?

舊 08-17-13, 02:52 AM   #1742
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
帶npc睇住佢哋送死
自己一丁友打被怪圍死
online又難遇人

點打
果隻野打多幾次就熟手,單人幾萬走唔甩
最煩係半血後堆藍骨、凍結、變慢、冰柱、美杜莎咁被SM

舊 08-17-13, 10:30 AM   #1743
醜小鴨
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2003
第9層果隻野我之前用戰士真係打到投降,所以先開個女戰士上去屈返佢…
醜小鴨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-13, 10:52 AM   #1744
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
我反而覺得用戰士打佢好易,搵個邊位歡樂劍嵐剛剛好砍到就夠
同埋我唔會企佢望住個方位,至於d卒...sorry,把劍有冰凍
劍嵐緊班野埋來==自殺
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-13, 10:54 AM   #1745
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: SunSunny 查看文章
有無巴打未瞓同我打internal 開500萬杯?
今晚11點前後開始就得.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-17-13, 12:35 PM   #1746
醜小鴨

引用:
作者: BlackWing 查看文章
我反而覺得用戰士打佢好易,搵個邊位歡樂劍嵐剛剛好砍到就夠
同埋我唔會企佢望住個方位,至於d卒...sorry,把劍有冰凍
劍嵐緊班野埋來==自殺
劍士打佢都係要打返套防冰同防石化的裝先比較好打,我個劍士乜裝都冇,地上用劍嵐打佢仲要只係扣千幾,想唔死都難了,但用女戰士就完全唔需要任何特別裝備都打得好歡樂了…
舊 08-17-13, 12:52 PM   #1747
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 醜小鴨 查看文章
劍士打佢都係要打返套防冰同防石化的裝先比較好打,我個劍士乜裝都冇,地上用劍嵐打佢仲要只係扣千幾,想唔死都難了,但用女戰士就完全唔需要任何特別裝備都打得好歡樂了…
咁鬥強橫真係無人霸道得過佢既,攻擊緊都無敵就緊係大晒
============
另:有問題想請教各位
混沌固定層數既武器會唔會出"与ダメージ+n%、耐久度が壊滅的に激減"呢個效果
想打返把精靈魔法弓有呢個效果同魔法攻撃の与ダメージ+n%
舊 08-17-13, 01:25 PM   #1748
醜小鴨

引用:
混沌固定層數既武器會唔會出"与ダメージ+n%、耐久度が壊滅的に激減"呢個效果
妖精我就唔知了,但我刷女戰士武器果陣就成日出呢個技能…
舊 08-17-13, 01:39 PM   #1749
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 醜小鴨 查看文章
妖精我就唔知了,但我刷女戰士武器果陣就成日出呢個技能…
thanks,咁可以試下刷
我打混沌武器果陣未見過層數武器出壞滅激減,所以想問下確定
舊 08-17-13, 01:59 PM   #1750
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
即係+魔法damage同得幾百耐久個d?
係有既 你要黎解成就?
定係裝左黎純用精靈魔法?
如果係後者 其實唔駛咁做
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon's Crown / ドラゴンズクラウン l PS5 Switch 完全版未定 待機 武藤遊戲 電視遊戲討論版 937 11-03-17 11:18 AM
[多機種] Dragon's Crown 玩家收集區 (ドラゴンズクラウン) 留名 P.1 (#1) 八仙果 攻略及心得交流區 964 08-05-14 10:17 PM
放 psv :dragon crown 我係我 買賣專區 2 07-30-13 09:51 PM
快放行版Psv dragon crown LEDIV 買賣專區 1 07-27-13 08:58 PM
售 Dragon's Crown 特典畫冊 矢吹丈 買賣專區 0 07-25-13 06:05 PM

現在的時間是 09:45 PM

手機版 | APP版