Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 60 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 80 120  ... 最後
手機平板遊戲討論版>IOS/AN 夢幻模擬戰
s3b21 01:48 AM 11-23-18
啱啱殺左65冰龍了,兩場都樂勝冇露娜真係唔知點打另外兩場都冇S S R出.............
鳳熾魂 10:32 AM 11-23-18
冰龍佢成日欺負我海恩同克莉絲因為我無乜升裝結果一個冰封世界就便當
ShinDou 10:36 AM 11-23-18
我都冇升甲同頭,打45算

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
鳳熾魂 10:37 AM 11-23-18
其實好簡單 知道打冰龍早一日卡火龍火龍太好欺負
GUSTAV 10:48 AM 11-23-18
冰龍係我覺得最易打既龍
ShinDou 10:48 AM 11-23-18
點卡?12點前入定火龍等夠12點先殺佢就reset左日任?

ShinDou 10:49 AM 11-23-18
公主隊1定易啦成街法師,我得隻露娜,不過如果升爆裝可能都單挑到冰龍

鈴蘭 04:50 PM 11-23-18
求指點50冰龍點解決前面兩條海蛇 我覺我只要我埋到去條冰龍就係屎
GUSTAV 04:55 PM 11-23-18
作者: 鈴蘭:
求指點50冰龍點解決前面兩條海蛇 我覺我只要我埋到去條冰龍就係屎
你唔知冰龍就係講緊個兩條海蛇嗎?

我冰師AOE+再動殺龍蝦+露娜衝入去殺1隻....

你有LEO 應該做到差唔多既野
半島鐵盒 06:11 PM 11-23-18
大家知吾知旅團係吾係分開server?
ShinDou 07:08 PM 11-23-18
特登試下50冰龍,進擊的里昂秒1隻海怪,露娜入去風壓炸兩隻,粉毛龍卷,女王執雞秒龍蝦,淨番1隻海怪佢殺你唔到,上面就進擊里昂打完龍蝦拉後,我斷左佢腳佢唔落黎,所以之後里昂直接再衝海怪其他人執雞就清晒,6TURN打大佬,如果冇斷腳既話其他人都係MAP砲炸下隻海怪等佢少D血應該秒唔到人既,1近1遠怪,正常唔會打晒同1個,如果頂唔到既話等多TURN里昂騎精爆死海怪算啦,技唔駛慳,反正打冰龍都係盡快俾佢送頭唔好阻住晒

結果打左成12TURN先殺到,里昂第11TURN先死,阻住晒,係咁俾冰龍打佢,D遠程反擊唔到,可能因為我放佢係第2邊,冰龍開MAP又唔炸佢淨係炸多人果邊,下次企晒1齊等佢炸算

臨尾斷左降攻俾冰龍MAP砲秒左粉毛同女王,冇升裝太少血,我好多人著緊LV1既甲同頭 XD
鳳熾魂 08:19 PM 11-23-18
作者: ShinDou:
點卡?12點前入定火龍等夠12點先殺佢就reset左日任?

前入定後殺就會計
GUSTAV 10:39 PM 11-23-18
作者: 半島鐵盒:
大家知吾知旅團係吾係分開server?
應該係跟SERVER

===================

終於第一次過到超時空A 拎個200瓜子
鳳熾魂 11:05 PM 11-23-18
利亞特其實係唔係應該要升因此好似後面要用佢拉怪打
GUSTAV 11:06 PM 11-23-18
升蘭斯迷妹好過啦
ShinDou 11:26 PM 11-23-18
主線33章殺淨3隻卒死,打多次原來唔可以由得大叔自己1個上去俾忽拉基亞打,會俾佢打完再動加攻再MAP砲炸,佢1野MAP就炸左5千幾秒左滿血里昂,呆左 @@ 乜再動之後加咁多攻﹖之前果場好似連續食左兩次MAP都冇人死,係扣1半血度

但自己用果陣冇MAP砲用,冇得咁屈 @@

原來電腦成712智,加15%打出黎爭成倍DAM @@ 不過又可能因為我唔凸頭冇魔防 XD

呢版太煩遲D先再打了
鳳熾魂 11:45 PM 11-23-18
作者: GUSTAV:
升蘭斯迷妹好過啦
蕾蒂西亞?但我想用鏈拉人wor
GUSTAV 11:48 PM 11-23-18
作者: 鳳熾魂:
蕾蒂西亞?但我想用鏈拉人wor
佢唔轉職有鏈啦

隻野唔可以亂轉 我見有D超時空要佢個再動 有D要飛兵....唔轉睇情況最好
鳳熾魂 11:50 PM 11-23-18
佢唔轉職有鏈啦

隻野唔可以亂轉 我見有D超時空要佢個再動 有D要飛兵....唔轉睇情況最好
咁淨餵水算拉娜波波外掛又係唔知轉乜好
GUSTAV 11:52 PM 11-23-18
咁淨餵水算拉娜波波外掛又係唔知轉乜好
呢兩隻用得就雙線全通
鳳熾魂 11:54 PM 11-23-18
呢兩隻用得就雙線全通
咁佢地都係88等下個男人池元帥皇帝俾石好過
s3b21 05:44 PM 11-24-18
冰龍佢成日欺負我海恩同克莉絲因為我無乜升裝結果一個冰封世界就便當
我好多裝都三星係露娜減傷最重要,少粒星都gg
不是藍星人 09:42 PM 11-24-18
最後一T最後一隻先剛剛好殺得死55雷龍
鳳熾魂 01:32 AM 11-25-18
中埋露娜大路都係學完超絕就轉番做弓騎?
(=v=)b 08:13 AM 11-25-18
睇返名片~我LV50~總戰力先24721~人地lv39都高過我~
第一 ... 20 60 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 80 120  ... 最後

返回主題版面