Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-21-07, 02:12 PM   #151
NexTony
God of Gamer
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
第4話打穆...?

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 02:15 PM   #152
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: goodguy 查看文章
喜愛作品系統健在
破壞力驚人

舊 02-21-07, 03:03 PM   #153
goodguy
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: lauchai 查看文章
破壞力驚人
過多幾周目就
goodguy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 03:44 PM   #154
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
過多幾周目就
Straight 8... not bad for SRW wor, lucky I order jor 2 pieces at SSP already...
628 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 03:58 PM   #155
goodguy
Crazy Gamer

引用:
作者: 628 查看文章
Straight 8... not bad for SRW wor, lucky I order jor 2 pieces at SSP already...
我都好期待今次既W
舊 02-21-07, 07:34 PM   #156
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
我都好期待今次既W
我會揀百獸王

舊 02-21-07, 07:40 PM   #157
goodguy
Crazy Gamer

引用:
我會揀百獸王
我超級系必用~
舊 02-21-07, 10:33 PM   #158
ben_fung924
Ultimate Gamer
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
臨近發售日,越來越熱血!!!!!!!

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 10:37 PM   #159
Kyle
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
我都好期待今次既W
係冇乜高達o既情況下, 可能w5人眾都會受到重用
重有多魯基斯條友
Kyle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 10:38 PM   #160
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
喜愛作品...一定廢物回收商,唔駛諗

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 10:38 PM   #161
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
引用:
我會揀百獸王
same here
當然還有fmp啦 買w最主要的原因係有fmp
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 10:39 PM   #162
Kyle

引用:
作者: NEO轟格殊Ω式 查看文章
超正
仲諗緊要唔要個特典好
我都唔知訂唔訂好...
唔要特典應該唔洗訂掛
舊 02-21-07, 10:41 PM   #163
Kyle

引用:
作者: xima 查看文章
same here
當然還有fmp啦 買w最主要的原因係有fmp
冇玩到j, 所以我都好期待fmp
舊 02-21-07, 10:52 PM   #164
ben_fung924
人生如戲..

引用:
作者: Kyle 查看文章
我都唔知訂唔訂好...
唔要特典應該唔洗訂掛
特典唔吸引

舊 02-21-07, 10:57 PM   #165
goodguy
Crazy Gamer

引用:
作者: Kyle 查看文章
係冇乜高達o既情況下, 可能w5人眾都會受到重用
重有多魯基斯條友
我可能會用W同astray
舊 02-21-07, 10:58 PM   #166
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ben_fung924 查看文章
特典唔吸引
你唔要讓比我呀

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-21-07, 11:04 PM   #167
ben_fung924
人生如戲..

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
你唔要讓比我呀
買到特典先算

舊 02-21-07, 11:11 PM   #168
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
特唔特我冇咩所謂~~我淨係想第一時間買到玩到^^

舊 02-22-07, 05:05 AM   #169
祖羅.祖班納
God of Gamer
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
唔知訂唔訂好,驚訂左有早貨唔比拎 接受到海鮮價,最緊要一出就入到手

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 09:18 AM   #170
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 祖羅.祖班納 查看文章
唔知訂唔訂好,驚訂左有早貨唔比拎 接受到海鮮價,最緊要一出就入到手
358 = 海鮮價? I guess this price is ok la...
628 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 06:08 PM   #171
goodguy
Crazy Gamer

第1話 宇宙の海に帆をあげろ
第2話 白き鉄騎士たち
第3話 ミッション『ナデシコ破壊指令』
第4話 砕け散る希望
第5話 機界・機械・奇々怪々
第6話 GGG危機一髪
第7話 『出会いと別れ』の赤い星
第8話 沖縄の一番暑い日
第9話a 最悪な災厄の選択
第9話b 戦うボーイズ・アンド・ガールズ
第10話 赤と白の悪魔
第11話a 魔神相打つ
第11話b 心求めて
第12話 放送不可のウォークライ
第13話 『秘密のバイト』は危険な香り
第14話 その生命、誰がために
第15話 五色の絆、金色の勇気
第16話 閉ざされた二人
第17話 さらば勇者達! 東京大決戦!!
第18話 悲劇のワン・ナイト・スタンド
第19話 激突! 魔神VS地獄王
舊 02-22-07, 06:52 PM   #172
kwsyeung
Insane Gamer

喜愛作品呢...仲駛諗...
曙光社萬歲!!

[眾毆]唔好打頭呀...[眾毆]

求關注...(汗)
twitter / facebook
kwsyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-07, 07:26 PM   #173
goodguy
Crazy Gamer

資料只作參考~
舊 02-22-07, 08:56 PM   #174
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有冇人問過D舖頭幾時有???

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-22-07, 09:12 PM   #175
Oaf
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
第1話 宇宙の海に帆をあげろ
第2話 白き鉄騎士たち
第3話 ミッション『ナデシコ破壊指令』
第4話 砕け散る希望
第5話 機界・機械・奇々怪々
第6話 GGG危機一髪
第7話 『出会いと別れ』の赤い星
第8話 沖縄の一番暑い日
第9話a 最悪な災厄の選択
第9話b 戦うボーイズ・アンド・ガールズ
第10話 赤と白の悪魔
第11話a 魔神相打つ
第11話b 心求めて
第12話 放送不可のウォークライ
第13話 『秘密のバイト』は危険な香り
第14話 その生命、誰がために
第15話 五色の絆、金色の勇気
第16話 閉ざされた二人
第17話 さらば勇者達! 東京大決戦!!
第18話 悲劇のワン・ナイト・スタンド
第19話 激突! 魔神VS地獄王
???
我有冇睇錯
咩意思
Oaf 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Front mission 4 討論區 Q頭 攻略及心得交流區 185 05-09-05 09:47 AM

現在的時間是 07:03 AM

手機版 | APP版