Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
電視遊戲討論版>NieR: Automata︱Switch版 已售
小昭Teddy 08:36 PM 12-26-16
果然大家都係比較在意小褲褲
STRIFE 09:01 PM 12-26-16
我是腿派的m9
2B的小動作做得好有女人味,唔錯
收招的動作都好正,例如大劍MODE長按口之後既動作

玩多次DEMO都係覺得R1R2好忙,試過自己SET完制都係覺得怪怪地,最終用返最原始SETTING
野良猫 09:59 PM 12-26-16
作者: STRIFE:
我是腿派的m9

玩多次DEMO都係覺得R1R2好忙,試過自己SET完制都係覺得怪怪地,最終用返最原始SETTING
佢個SETTING應該係最好的了
我係食指R1基本長按,中指準備迴避
尤其BOSS戰係好好用

餘其話R1R2好忙,應該話成隻右手都好忙
全部最主要嘅動作都响哂右邊,操完一陣隻右手攰過左手好多
小昭Teddy 01:46 AM 12-27-16
作者: STRIFE:
我是腿派的m9

所有動作都好表現到對腳

石川由依配完全係三笠, 幾岩feel
ComeLOLoh 08:47 AM 12-27-16
中文版叫 尼爾:自動人形
玩完DEMO之後,預計一出即買!
感覺超良好!
stcdavidhk 09:45 AM 12-27-16
作者: ComeLOLoh:
中文版叫 尼爾:自動人形
玩完DEMO之後,預計一出即買!
感覺超良好!
hk psn係咪未有得預講?
ComeLOLoh 10:00 AM 12-27-16
作者: stcdavidhk:
hk psn係咪未有得預講?
HK PSN 連DEMO都未有…
得日本有。個DEMO可連PS Store去訂…(日本PSN/日本Account)
真!DC 10:22 AM 12-27-16
確定會出中文版?
由手機版發出
zero0417hk 12:40 PM 12-27-16
作者: 真!DC:
確定會出中文版?
由手機版發出

同問,不過Nier無出中文版的先例
野良猫 12:58 PM 12-27-16
作者: zero0417hk:
同問,不過Nier無出中文版的先例
依家中文化唔需要先例吧
機戰,PM之前都冇中文啦
DevilElvis 01:02 PM 12-27-16
哇,即刻去JAP PSN dl嚟玩下

有冇公佈會出日限?
野良猫 01:03 PM 12-27-16
作者: DevilElvis:
哇,即刻去JAP PSN dl嚟玩下

有冇公佈會出日限?
公佈咗好耐啦
有2B FIGURE
zero0417hk 01:12 PM 12-27-16
作者: 野良猫:
依家中文化唔需要先例吧
機戰,PM之前都冇中文啦
我自己當然希望佢出中文版,係怕好似神次元咁日放版出左好耐先同佢講出中文版
個個時間已經衝左日文打完
haluforever 01:45 PM 12-27-16
中文版好似3月幾先出,遲成個月。
鐵之侍 02:05 PM 12-27-16
作者: haluforever:
中文版好似3月幾先出,遲成個月。
真是這樣也不錯,我可以先玩機戰V再等中文版
DevilElvis 02:39 PM 12-27-16
作者: 野良猫:
公佈咗好耐啦
有2B FIGURE
唉……官網已訂完……最衰無乜理E隻嘢

有冇計網上訂到
野良猫 02:58 PM 12-27-16
唉……官網已訂完……最衰無乜理E隻嘢

有冇計網上訂到
日版冇啦,就算有都應該去到天價
歐、美版就見有得淘

P.S
如果熱狗冇做到SONY手下嘅話應該都仲有可能搵到
DevilElvis 03:06 PM 12-27-16
THX…等中文版(睇下有冇日配)
SHCEHUK 03:11 PM 12-27-16
亞洲版有中文版或日英文合版

http://www.play-asia.com/search/%E5%...BA%BA%E5%BD%A2
真!DC 03:17 PM 12-27-16
中文3月28sosad
由手機版發出
鐵之侍 03:18 PM 12-27-16
作者: 真!DC:
中文3月28sosad
由手機版發出
反正還有機戰V倒沒所謂,但中文版如果沒日配我還是買回日版算了
DevilElvis 03:23 PM 12-27-16
作者: SHCEHUK:
亞洲版有中文版或日英文合版

http://www.play-asia.com/search/%E5%...BA%BA%E5%BD%A2
果度寫中文版有限定
fami~yan 03:30 PM 12-27-16
果度寫中文版有限定
玩亞次次都係咁架喇...冇咩可信性
朔望~ 04:41 PM 12-27-16
想訂BLACK BOX
等等下無左件事
zero0417hk 05:01 PM 12-27-16
遲一個月接受到,好彩今次無比人背刺

睇睇下原來佢隻中文版同Persona 5中文版好似係同一日出
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面