Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
手機平板遊戲討論版>キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜
~小鬼~ 08:02 PM 06-17-17
我冇玩過卡Game果隻,但覺得哩隻幾好玩,比到我超任果時的感覺...
玩左兩日有少少心得
1.盡快入公會,有會同冇會差好遠.
肥的數目,可以打的場
2.所有襲來關預你多人玩的.
齊4個人的話一場最難大約出3-5隻
3.Critical個能力倍率應該好大,唔係剩睇感力值高低.
感覺上彩虹>金色>剋屬>銀色
4.難的關其實係要睇對手有乜技最決定點做.
5.暫時開左的關最難打應該係史奈達上級.要每一腳諗一諗先禁
6.襲來主要係比抽番黎的角學技,SSR就可以就咁用住先.
7.建議中場學下傳波,Pass cut.前鋒學下扭波.低Rank的攻擊係低,但用的氣少好多,所以唔好見到低Rank就唔學
Eking 08:15 PM 06-17-17
其實到現在都唔知點一齊玩.....
~小鬼~ 08:24 PM 06-17-17
作者: Eking:
其實到現在都唔知點一齊玩.....
你首先要有公會,開關果時禁右手面...
你公會的朋友會收到Notification,跟住等人入就可以禁開始
Eking 08:29 PM 06-17-17
我次次開都會有通信問題
tsddr 09:16 PM 06-17-17
剛開公會,公會名niconico,有興趣加入可申請
鳳熾魂 09:37 PM 06-17-17
升超必要用同rank好似難左d
作者: tsddr:
剛開公會,公會名niconico,有興趣加入可申請
已申請
~小鬼~ 12:46 AM 06-18-17
作者: 鳳熾魂:
升超必要用同rank好似難左d

已申請
升技其實只會升farm到果d...
鳳熾魂 11:05 AM 06-18-17
連盟個point其實點先加?同埋入左之後開場前左面係單機右面係搵人幫手連線?
作者: ~小鬼~:
升技其實只會升farm到果d...
即係班SSR升唔到
~小鬼~ 11:40 AM 06-18-17
連盟個point其實點先加?同埋入左之後開場前左面係單機右面係搵人幫手連線?

即係班SSR升唔到
遲d 可能有,等下先
陸奧 貴志 12:47 PM 06-18-17
入左個冇人肯投資(得我同另一個有)既會SOSAD
HON HON 12:49 PM 06-18-17
作者: 陸奧 貴志:
入左個冇人肯投資(得我同另一個有)既會SOSAD
其實唔多明投資聯盟係點玩法???
陸奧 貴志 12:52 PM 06-18-17
作者: HON HON:
其實唔多明投資聯盟係點玩法???
科水加同盟內所有成員既能力
HON HON 01:11 PM 06-18-17
作者: 陸奧 貴志:
科水加同盟內所有成員既能力
明解, 但要人地科水都幾煩....
ammms 01:51 PM 06-18-17
我錢同 exp 都開到 Lv4
好彩個個都自動波出錢
~小鬼~ 02:09 PM 06-18-17
其實係要一班人有group咁打....
4個輪住開場...
tsddr 02:10 PM 06-18-17
投資一般都係由團長做起,我自己唔介意團員唔科水,當然團員肯自發性科水就好啦

加上開服不久,有錢用黎升卡先較為實際......
ammms 02:31 PM 06-18-17
4個輪住開場...
已經做緊
而家主力幾個會員
d card 都升爆哂
等覺醒

唔好話我唔益 gaf 友
想入團優先考慮
剛升 rank 而家又有 5 個位啦
Yukii 03:15 PM 06-18-17
4個輪住開場...
又或者一個人開晒俾3個人
鳳熾魂 07:22 PM 06-18-17
作者: ammms:
已經做緊
而家主力幾個會員
d card 都升爆哂
等覺醒

想入團優先考慮
入左另一面過唔到呢
真係升哂人先會升連
jackiecyho 10:17 PM 06-18-17
呢隻game 隻龍好重要, 打league見人地隻森崎招以身作盾都擋晒我d 火炎射球同猛虎射球.....
aquarius 10:18 PM 06-18-17
點樣參加連盟
Leong 10:34 PM 06-18-17
作者: aquarius:
點樣參加連盟
要升上LV 7 (RANK 7), 先可以自己成立或者加入連盟
tsddr 10:49 PM 06-18-17
20號有得打強襲SSR亞1翼,絕招係飛箭射球
ammms 07:53 AM 06-19-17
入左另一面過唔到呢
真係升哂人先會升連
而家個連好似火箭咁快
升左上 lv 6

升哂人先會升連啱啊
所以我呢 d 經常十抽食屎嘅咪好快升哂人
損左有剩副身家百幾萬出去囉
zzzdx 09:20 AM 06-19-17
作者: ammms:
已經做緊
而家主力幾個會員
d card 都升爆哂
等覺醒

想入團優先考慮
想入/
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面